Insomnie si Stres

Produse naturale impotriva insomniei si a stresului. Suplimente eficiente si testate, 100% naturale.

Insomnie si Stres

  • tabel
  • lista
90,00 lei 120,00 lei
Reduced price!

Beneficii ale 5-HTP (hidroxitriptofan): sprijina un somn linistit, in caz de depresie, benefic in anxietate, previne migrenele si durerile de cap, ajuta la controlul apetitului, promoveaza relaxarea

76,00 lei 126,00 lei

Beneficii 5-HTP din Griffonia: ajuta in dieta impotriva obezitatii, sindrom premenstrual, migrene, depresie, insomnie, anxietate.

90,00 lei 159,00 lei
Reduced price!

Unele dintre cele mai importante beneficii ale-5 HTP sunt: scade depresia, scade anxietatea, ajuta in caz de insomnie, migrene, dureri cronice de cap, benefic in curele de slabire. IN STOC: 5-HTP, 100MG, 100 CAPSULE de la Pure Nutrition USA

30,00 lei

Beneficii Griffonia Simplicifolia, 5-HTP: ajuta in cazul insomniei, ajuta in cazul simptomelor ale menopauzei, anxietate si depresie, inhibator al apetitului, stimuleaza productia de serotonina

46,00 lei 59,00 lei

Beneficii Ashwagandha sau Ginseng Indian: tonic general, favorizeaza somnul, echilibreaza sistemul nervos.

63,00 lei 93,00 lei
Reduced price!

B complex este formula complexa si foarte eficienta conceputa pentru a creste energia, vitalitatea, forta, performanta in timpul exercitiilor fizice. Vitamina B6 este importanta pentru dezvoltarea buna a creierului, ajutand la producerea serotoninei, „hormonul fericirii”.

90,00 lei 140,00 lei
Reduced price!

Beneficii GABA: promoveaza relaxarea, sustine un somn linistit si odihnitor, imbunatateste recuperarea, sprijina functia celulara si concentrarea mentala, suport pentru sistemul nervos.

25,00 lei

Beneficii Gomphrena: contine vitamine si minerale, lupta impotriva stresului si a oboselii, utilizata de indieni inca din cele mai vechi timpuri.

25,00 lei

Beneficii Hamei: promoveaza o stare de relaxare, benefic impotriva tulburarilor de dispozitie, contribuie la calitatea somnului. Hameiul este foarte bun in situatii de stres pentru a-l reduce si pentru a reglementa starea de spirit.

78,00 lei

Beneficii Magneziu Citrat: ajuta la relaxarea muschilor, suport sitemului nervos, mentinea sanatatea oaselor, este eficient in tratarea anxietatii si nervozitatii. Magneziu ajuta organismul sa produca mai multa insulina, care joaca un rol important in formarea masei musculare si cresterea rezistentei la efort.

103,00 lei 146,00 lei

Beneficii magneziu citrat: Restabileste relaxarea musculara, Sprijina functia sistemului nervos, Creste energia metabolica, Ajuta la formarea osoasa.

90,00 lei

Beneficii Magneziu lichid: benefic pentru muschi, deoarece el ajuta la relaxarea lor si previne crampele si durerile musculare, care ar putea aparea dupa antrenamente. Scade tensiunea arteriala, previne si trateaza diabetul zaharat.

50,00 lei 80,00 lei
Reduced price!

Melatonina Beneficii: sustine somnul odihnitor, promoveaza relaxarea, protectie impotriva radicalilor liberi, suport gastrointestinal.

25,00 lei

Beneficii Melatonina: eficient impotriva tulburarilor de somn, imbunatateste calitatea somnului

25,00 lei

Beneficii Mulungu: relaxare, proprietati calmante si de linistire, imbunatateste calitatea somnului.

72,00 lei 88,00 lei
Reduced price!

Aceasta este una dintre cele mai bogate alge in clorofila, antioxidanti, vitamine si minerale. Ea întareste tonusul moral si muscular. Prin intermediul sau exceptional de bogat în proteine, contribuie la cresterea masei musculare si o mentine. Pentru aceasta contine vitaminele B1, acesta sustine functiile psihologice si neuronale.

56,00 lei 86,00 lei

Cateva dintre beneficiului consumului de Litiu: sustine functionarea normala si sanatoasa a creierului, sprijina sanatatea oaselor, ajuta la o mai buna atentie si focusare, suport terapeutic pentru sindromul Tourette, sprijina sanatatea imunitara, incurajeaza longevitatea.

80,00 lei 102,00 lei
Reduced price!

Beneficii Magneziu: reduce oboseala, un echilibru electrolitic, un metabolism normal de energie, funcționarea normala a sistemului nervos, functionarea normala a musculaturii, sinteza normala a proteinelor în functiile psihologice normale, mentinerea oaselor sanatoase, dinti sanatosi.

Mergi