Aminoacizi

Aminoacizi BCAA, AAKG, Glutamina, Amino 5000, Amino 2000, Aminoacizi ieftini, pret mic pentru aminoacizi

Aminoacizi

  • tabel
  • lista
50,00 lei

Aminoacizii sunt administrati pentru repararea, cresterea si mentinerea tesutului muscular. Cercetatorii, expertii si oamenii de stiinta au demonstrat ca pentru mentinerea unei alimentatii bune, avem nevoie de o anumita cantitate de aminoacizi.

57,00 lei

Aminoacizii BCAA 5000 se gasesc cel mai mult in tesutul muscular si sunt cel mai usor grup de aminoacizi de absorbit. BCAA 5000 se administreaza pentru recuperare si masa musculara. Cei mai eficienti aminoacizi sunt cei cu lant ramificat.

85,00 lei

BCAA reduce oboseala, creste absorbtia de proteine, mentine masa musculara, proprietati anti-catabolice si anabolice datorita capacitatii de a creste semnificativ sinteza proteinelor, astfel ajuta la mentinerea unui testosteron favorabil pentru raportul de cortizol si faciliteaza producerea de hormoni (GH – hormon de crestere, IGF – 1 si insulina).

80,00 lei

Beneficii Beta Alanina: formarea, cresterea si mentinerea masei musculare; capacitatea si rezistenta la efort; imbunatatirea functionarii fizice la varstnici; creste puterea, viteza; creste rezistenta anaeroba si aeroba; scade oboseala (incetineste aparitia obosealii musculare); ajuta la o recuperare rapida.

80,00 lei

Beneficii Glutamina: Glutamina joaca un rol important in metabolismul proteinelor, reduce durerile musculare si ajuta la cresterea masei musculare.

72,00 lei 88,00 lei
Reduced price!

Aceasta este una dintre cele mai bogate alge in clorofila, antioxidanti, vitamine si minerale. Ea întareste tonusul moral si muscular. Prin intermediul sau exceptional de bogat în proteine, contribuie la cresterea masei musculare si o mentine. Pentru aceasta contine vitaminele B1, acesta sustine functiile psihologice si neuronale.

Mergi