Moringa 60-200 capsule Mărește

Moringa 60-200 capsule

35,00 lei

Produs nou

Beneficii Moringa: reduce nivelul de colesterol rau, protectie impotriva bolilor cardiace, antioxidant puternic, distruge radicalii liberi, scade nivelul zaharului din sange, reduce inflamatia, protectie impotriva toxicitatii cu arsenic, bogata in vitamine si minerale, sursa exceptionala de substante nutritive esentiale.

Mai multe detalii

Optiuni Valabile:

  • 60 capsule
  • 200 capsule

Moringa 60-200 capsule

Beneficii Moringa

• Reduce nivelul de colesterol rau

• Protectie impotriva bolilor cardiace

• Antioxidant puternic

• Distruge radicalii liberi

• Scade nivelul zaharului din sange

• Reduce inflamatia

• Protectie impotriva toxicitatii cu arsenic

• Bogata in vitamine si minerale

• Sursa exceptionala de substante nutritive esentiale

 

De asemenea, numit "Tree of Life", moringa provine din regiunea Himalaia și apoi sa dezvoltat în regiunile tropicale. Frunzele de Moringa au fost întotdeauna folosite ca fortifiatori naturali datorită proprietăților lor nutritive.

Astfel, moringa este cunoscută pentru virtuțile sale excepționale. Într-adevăr, această plantă este o sursă excepțională de substanțe nutritive esențiale, cum ar fi vitamine și minerale, esențiale pentru organism. Moringa împreună cu vitamina E vor lupta, de asemenea, împotriva stresului oxidativ, datorită acțiunii antioxidante.

Astfel, într-o vindecare regenerabilă de o lună, suplimentul nostru alimentar Moringa vă va permite corpului să se umple cu antioxidanți și nutrienți!

 

Beneficii importante ale Moringa Oleifera

 

1. Moringa oleifera este foarte nutritivă

Moringa oleifera este un copac destul de mare, care este indigen în nordul Indiei.

Aproape toate părțile copacului Moringa oleifera pot fi consumate sau utilizate ca ingrediente în medicamentele tradiționale pe bază de plante.

Frunzele și păstăile sunt frecvent consumate în anumite părți ale Indiei și Africii.

Comparativ cu frunzele, păstăile sunt în general mai mici în cantitati de vitamine și minerale. Cu toate acestea, ele sunt deosebit de bogate în vitamina C. O ceașcă de păstăi proaspete, tăiate în felii (100 grame) conțin 157% din necesarul zilnic de vitamina C.

Dieta oamenilor din țările în curs de dezvoltare uneori nu are vitamine, minerale și proteine. În aceste țări, Moringa oleifera poate fi o sursă importantă de multe substanțe nutritive esențiale.

Cu toate acestea, există un dezavantaj. Frunzele de Moringa pot conține, de asemenea, niveluri ridicate de antinutrienți, care pot reduce absorbția mineralelor și a proteinelor.

Un alt lucru care trebuie tinut cont este ca daca luati Moringa oleifera ca supliment, luati-l in capsule, va furniza cantitati mari de nutrienti.

2. Moringa oleifera este bogată în antioxidanți

Antioxidanții sunt compuși care acționează împotriva radicalilor liberi din corpul nostru.

Nivelurile ridicate de radicali liberi provoacă stres oxidativ, ceea ce poate contribui la bolile cronice precum bolile cardiace și diabetul de tip 2.

Mai mulți compuși de antioxidanți au fost găsiți în frunzele Moringa oleifera.

În plus față de vitamina C și beta-caroten, acestea includ:

Quercetin: Acest antioxidant puternic poate ajuta la scăderea tensiunii arteriale.

Acid clorogenic: De asemenea, se găsește în cantități mari în cafea, acidul clorogenic poate ajuta la scăderea nivelului zahărului din sânge după mese.

De fapt, un studiu efectuat la femei a constatat că, luând șapte grame (1,5 lingurițe) de pulbere de frunze de moringa în fiecare zi timp de trei luni, s-au crescut în mod semnificativ nivelurile antioxidante din sânge.

Extractul din frunze de Moringa poate fi, de asemenea utilizat ca si conservant alimentar. Crește durata de conservare a cărnii prin reducerea oxidării.

 

3. Moringa oleifera poate scădea nivelul zahărului din sânge

Nivelul de zahăr ridicat din sânge poate fi o problemă serioasă de sănătate. De fapt, este principala caracteristică a diabetului zaharat.

De-a lungul timpului, creșterea zahărului din sânge ridică riscul unor multe probleme grave de sănătate, inclusiv boli de inimă. Din acest motiv, este important să păstrați glicemia în limite sănătoase.

Interesant, mai multe studii au aratat ca Moringa oleifera poate ajuta la scaderea nivelului de zahar din sange.

Cu toate acestea, majoritatea dovezilor se bazează pe studii pe animale. Studiile la om sunt puține și în general de slabă calitate.

Într-un studiu, 30 de femei au luat șapte grame de pulbere de frunze de Moringa în fiecare zi timp de trei luni. Acest nivel scăzut al zahărului din sânge a fost de -13,5%.

În plus, un mic studiu efectuat la șase pacienți diabetici a constatat că adăugarea a 50 de grame de frunze de Moringa la o masă a redus creșterea cu 21% a zahărului din sânge.

Aceste efecte sunt cauzate de compușii din plante găsiți în frunze de Moringa, cum ar fi izotiocianatul.

 

4. Moringa oleifera poate reduce inflamația

Inflamația este răspunsul natural al organismului la infecții sau răni.

Este esențial ca un mecanism de protecție, dar poate deveni o problemă majoră de sănătate atunci când aceasta se desfășoară mult timp.

Inflamația susținută este considerată a fi implicată în multe boli cronice, incluzând boala cardiacă și cancerul.

S-a arătat că frunzele Moringa, păstăile și semințele au proprietăți antiinflamatorii, care se pot datora, de asemenea, izotiocianatului.

Cu toate acestea, cercetarea până în prezent a fost limitată la studiile pe soareci și pe animale. Rămâne de văzut dacă Moringa oleifera are efecte antiinflamatorii similare la om.

 

5. Moringa oleifera poate reduce colesterolul

Cantități mari de colesterol din sânge au fost legate de un risc crescut de boli cardiace.

Multe alimente vegetale pot reduce în mod eficient colesterolul. Acestea includ semințele de in, ovăzul și migdalele.

Atât studiile la animale cât și la om au arătat că Moringa Oleifera poate avea efecte similare de scădere a colesterolului rau.

 

6. Moringa oleifera poate proteja împotriva toxicității cu  arsenic

Contaminarea cu arsenic din alimente și apă este o problemă în multe părți ale lumii.

Orezul poate conține niveluri deosebit de ridicate.

Deși arsenicul din alimente sau din apă nu produce simptome de toxicitate imediat, expunerea pe termen lung poate duce la probleme de sănătate în timp.

Studiile de observație indică faptul că expunerea pe termen lung la arsenic poate crește riscul de cancer și boli de inimă.

Mai multe studii efectuate la șoareci și șobolani arată că frunzele și semințele de Moringa oleifera pot proteja împotriva anumitor efecte ale toxicității arsenic.

Prospect Moringa:

Mod administrare: 3 capsule pe zi.

Compozitie

Ingrediente

Pt 1 gelula

Pt 3 gelule

Moringa frunze (Moringa oleifera)

200 mg

600 mg

Vitamina C (acide ascorbique)

26,67 mg

80 mg

Vitamina E (acétate de tocophérol)

4 mg

12 mg

Vitamina B2 (riboflavine)

0,467 mg

1,4 mg

Agent de charge: maltodextrine

 

 

Anti-agglomérant: sels de magnésium d'acides gras d'origine végétale

 

 

Capsula gelatina, chlorophylle naturelle

 

 

Garantat fara OGM si fara gluten

Referinta: http://www.healthline.com/nutrition/6-benefits-of-moringa-oleifera

Notă 
12/18/2017

mornga

mai simt mai usoara

Spune-ne părerea ta!

Spune-ne părerea ta!

Moringa 60-200 capsule

Moringa 60-200 capsule

Beneficii Moringa: reduce nivelul de colesterol rau, protectie impotriva bolilor cardiace, antioxidant puternic, distruge radicalii liberi, scade nivelul zaharului din sange, reduce inflamatia, protectie impotriva toxicitatii cu arsenic, bogata in vitamine si minerale, sursa exceptionala de substante nutritive esentiale.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat:

Mergi