Pret redus!
Licopen-Lycopene 10 mg, 120 gelule Mărește

Licopen-Lycopene 10 mg, 120 gelule

150,00 lei 199,00 lei -49,00 lei

Produs nou

Ultima bucata in stoc.

Beneficii Licopen: Compus cheie gasit în cantitati mari in rosii, carotenoidele sunt asociate cu multe beneficii pentru sanatate, pot influenta pozitiv metabolismul colesterolului, protejeaza celulele impotriva daunelor oxidative, scade nivelul de colesterol rau

Mai multe detalii

Optiuni Valabile:

Licopen-Lycopene 10 mg, 120 gelule

Beneficii Licopen

  • Compus cheie gasit în cantitati mari in rosii

• Carotenoidele sunt asociate cu multe beneficii pentru sanatate

• Pot influenta pozitiv metabolismul colesterolului

• Protejeaza celulele impotriva daunelor oxidative

• Scade nivelul de colesterol rau

 

Puritatea, eficienta si biodisponibilitate garantata.

Newton-Everett® este condus pentru a furniza produse extrem de puternice, ultra-pure nutritive cu o calitate fara compromisuri. Extractele noastre lichide sunt noi, premium si gelule lichide, sunt proiectate pentru a oferi un vehicul de livrare ideal pentru absorbtia maxima si biodisponibilitate îmbunatatita.

Pur si eficient:

Toate extractele lichide Newton-Everett® si gelule lichide sunt testate în mod independent, folosind echipamente de testare si cele mai avansate metode, inclusiv HPLC si GC-MS pentru puritate si de eficienta de catre laboratoare terte. Acest lucru garanteaza o puritate inalta, fara mercur, plumb, PCB si alti contaminanti. Testarea microbiologica independenta este efectuata pentru a asigura puritatea si siguranta suplimentului.

Biodisponibil:

Biodisponibilitatea suplimentelor nutritive este un factor adesea trecut cu vederea. Biodisponibilitate înseamna de fapt "proportia de ingredient nutritiv sau bioactiv care a fost absorbit in tractul gastrointestinal" pentru utilizare sau depozitare în organism. Dupa trecerea prin mucoasa peretelui intestinal, ingredientele intra in fluxul sanguin ca sa gaseasca drumul spre organul tinta sau sistemul, în cazul în care merg la munca îndeplinirea sarcinilor lor specifice, pentru a sprijini sanatatea ta si de a te simti minunat.

Ce este licopenul?

Licopenul este un caroten rosu si carotenoizi de pigment luminos si fitochimic gasit în tomate si alte fructe si legume de culoare rosie, cum ar fi morcovi rosii, pepeni verzi si papaia (dar nu si in capsuni sau cirese).

Licopenul este un compus antioxidant care ofera tomatelor si altor fructe si legume culoarea lor. Este unul dintre cei mai importanti carotenoid din dieta nord-americanilor si europeni. Carotenoidele sunt pigmenti care dau legumelor si fructelor culorile lor galbene, rosii si portocalii. Organismul foloseste anumite tipuri de carotenoide (dar nu si licopen) pentru a face vitamina A.

Ce efecte benefice are Licopenul?

Sustinatorii sustin ca licopenul poate reduce riscul de boli de inima; boli degenerative maculare, o boala legata de varsta, care poate duce la orbire si oxidarea lipidelor, deteriorarea moleculelor normale de grasime, care pot provoca inflamatii si boli. Se spune de asemenea ca este eficient pentru a reduce nivelul de LDL (colesterolul "rau"), sporeste nivelul de aparare ale organismului si de a protejare a enzimelor, ADN-ul si grasimi celulare.

Antibacterian si antifungic

Licopenul are proprietati antibacteriene si antifungice. Licopenul poate ajuta la reducerea inflamatiei gingiilor si poate ajuta la combaterea infectiilor de tip Candida albicans.

Antioxidant puternic

Licopenul are o structura similara cu cea a cunoscutului antioxidant beta-caroten, dar activitatea sa antioxidanta este mult mai puternica. In tratamentul celulelor, licopenul va protejeaza celulele împotriva deteriorarii ADN-ului si a peroxidarii lipidelor.

Arterioscleroza

Licopenul inhiba agregarea trombocitelor si reduce producerea de celule spumoase care joaca un rol important în dezvoltarea aterosclerozei. Licopenul ajuta la prevenirea arteriosclerozei prin reducerea inflamatiei, risc crescut de tromboza venoasa.

Antitoxic

În conditii de laborator, licopenul prezinta proprietati antitoxice împotriva multor toxine cum ar fi aflatoxina, ciclosporina si cadmiu.

 

Efecte secundare Licopen

Pâna în prezent, nu se cunosc efecte secundare legate de licopen. Ca si în cazul tuturor suplimentelor noi, s-au facut mai multe teste pe termen lung ale administrarii de licopen, deoarece este un antioxidant natural, care a fost consumat de ani de zile fara efecte adverse este considerat a fi destul de sigur. Nu se cunoaste, de asemenea daca provoca efecte adverse atunci când este combinat cu alte vitamine, suplimente sau medicamente si a fost de fapt dovedit a creste eficienta de reducere a colesterolului in combinatie cu medicamente.

Prospect Licopen

Servire: 1 capsula

Portii per flacon: 120

Cantitate pe servire:

• Licopen (din tomate) 10 mg

 

Alte ingrediente: ulei de soia, gelatina, ulei de porumb, legume glicerina, Yellow. Ceara de albine

 

Nici o culoare artificiala, aroma sau îndulcitor, conservanti, zahar, amidon, lapte, lactoza, gluten, grâu, drojdie sau peste.

 

Contine sodiu

Nu este potrivit pentru vegetarieni

Spune-ne părerea ta!

Licopen-Lycopene 10 mg, 120 gelule

Licopen-Lycopene 10 mg, 120 gelule

Beneficii Licopen: Compus cheie gasit în cantitati mari in rosii, carotenoidele sunt asociate cu multe beneficii pentru sanatate, pot influenta pozitiv metabolismul colesterolului, protejeaza celulele impotriva daunelor oxidative, scade nivelul de colesterol rau

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat:

Mergi