Premii si distinctii Neptune Krill Oil

Premii si distinctii Neptune Krill Oil

Premii si distinctii Neptune Krill Oil

Krill Oil Awards 2010 - Premiat international

Produsul "Neptune krill Oil" de la compania Nutrisan castiga premiul "Nutri-& Fitoterapie, Cel mai bun produs 2010". La Congresul Nr. 11 Nutri-& Fitoterapie, produsul "Neptun Krill Oil" de la compania Nutrisan a primit titlul "Cel mai bun produs 2010". Participantii Congresului au ales din trei produse propuse de catre Comitetul stiintific. "Neptun Krill Oil" este asadar confirmat în statutul sau de produse inovatoare. Inovator, ca un bun exemplu de sinergie. Uleiul Neptun Krill este mai mult decat o sursa de acizi grasi Omega 3. Respecta procesul de productie, proportiile naturale din toate ingredientele de krill. 

Exista o legatura naturala speciala între acizii grasi omega 3, fosfolipide si astaxantina. Aceasta legatura ramane proportionala în uleiul de krill. În loc de purificare puternica a acizilor grasi omega-3 EPA si DHA unde sunt rupte de la matricea lor naturala, uleiul de krill ramane un concentrat natural cu toate substantele de EPA, DHA, fosfatidilcolina, astaxanthina, Omega 9, colina, potasiu, zinc, vitaminele A, E si D. În întregime nejustificate de unii autori, un continut mult prea mic de omega-3 este atribuit uleiului de krill pentru a sprijini sanatatea. Aparent, cititorii de reviste de sanatate nu sunt întotdeauna servite de jurnalisti neutri. Oamenii uita ca, în numele de sinergie, "unu plus unu" este mult mai mult decat "doi". Sa fi un lucru clar: consumul de acizi grasi omega-3, indiferent de origine, nu poate fi decat încurajat. 

Dar cu siguranta nu este întotdeauna o cerinta pentru a profita de doze mari ca un nutrient sa se bucure de avantaje.

Ulei de Krill înca nu dezvaluie toate secretele sale.

Stabilitatea si valoarea antioxidanta a uleiului de krill este foarte mare. În timp ce astaxantina este deja salutata ca un antioxidant puternic, "Neptun Krill Oil" are o capacitate antioxidanta, care este de sapte ori mai mare decat astaxantina. Descoperirea primului animal sursa de flavonoide este foarte importanta. Aceste flavonoide marine cu valoare antioxidanta mare nu au fost pe deplin determinate. Datorita caracterului inovator al uleiului de krill este doar prea devreme pentru a avea un numar foarte mare de publicatii si studii, dar numarul de studii stiintifice creste într-un ritm accelerat. Concluziile initiale cu krilloil de calitate Neptun sunt foarte promitatoare.

Inalta biodisponibilitate.

Spre deosebire de omega-3-trigliceride (ulei de peste) si omega-3 esteri de etil (acizi grasi cu un grup de etil singur) Omega-3-fosfolipide (ulei de krill), pot fi partial absorbite in intestin nedigerate. Aceasta este un excedent pentru persoanele care au dificultati in digestia grasimilor. Ganditi-va la pacientii cu fibroza chistica, persoane cu forta fierei mai slaba (sau al caror vezici biliare a fost eliminata), precum si orice persoana ale carei pancreasul produce foarte încet sucul digestiv. Fosfolipidele sunt, de asemenea, grasimi vitale. Ele sunt o parte din fiecare celula din corpul nostru si împreuna formeaza colesterol, invelis celular. Ulei de Krill nu creste numai disponibilitatea de acizi grasi omega-3 în organism, dar, de asemenea si de fosfolipide. Fosfolipidele sunt o substanta transportator bun pentru EPA si DHA, ideal pentru transportul acizilor grasi prin corp.

Respecta ecosistemul.

Captura actuala de krill este limitata la doar 2% din cota de captura admisibila. În acelasi timp, pentru pescuitul de kril este unul dintre putinele în domeniul pescuitului, care sunt mult sub nivelul de management al durabilitatii. Se poate în conditii de siguranta spune ca kril în viitor ramane disponibile pe scara larga pentru sigilii, specii de pesti, pinguini si oameni. Mai ales ca CCAMLR (Convention on the Conservation of Antarctic Marine Living Resources), Conventia privind conservarea florei marine din Antarctica Resurse Vii, anual verifica cat de mult pot fi pescuite crevetii de kril.

Concluzii.

Neptune ulei de krill este un castigator merituos al premiul pentru cel mai inovator produs. Prezenta unei matrice de alimente naturale cu fosfolipide, vitamine, minerale, oligoelemente, colina, omega-9, flavonoide naturale marine si astaxantina se pare ca sunt pentru a mentine configuratia de EPA si DHA optime si pentru a creste biodisponibilitatea lor. Datorita acestei ingeniozitati ale naturii doza de omega-3 acizi grasi de la krill este ideala pentru utilizarea de zi cu zi prelungita.

Scrie un comentariu

Mergi