Uita de uleiul de peste. De ce Ulei de Krill Oil este mai bun

Uita de uleiul de peste. De ce Ulei de Krill Oil este mai bun

Uita de uleiul de peste. De ce Ulei de Krill Oil este mai bun

 

Dupa decenii de administrare a uleiului de peste, suntem aici sa va spunem: exista o optiune mai buna.

E adevarat! Puteti gasi toate meritele de ulei de peste în uleiul de krill - în timp ce de asemenea se bucura de unele beneficii suplimentare. Desi ambele sunt surse populare de acizi grasi de Omega-3, veti descoperi în curand de ce uleiul de krill este optiunea superioara.

 

Nu mai exista gust si miros de peste dupa administrare.

Acest lucru este foarte bine venit! Nimeni nu se bucura de gustul peste care poate rezulta dintr-o doza de ulei de peste. Veti fi fericit sa stiti ca nu veti primi ragaieli de peste de la uleiul de krill. Deoarece omega-3 din fosfolipide sunt solubile în apa, ele nu se alimenteaza pe partea superioara a stomacului - determinand refluxul si gustul de peste - cum ar fi unele suplimente de ulei de peste. Este timpul sa va luati la revedere de la acest gust de peste, care este neplacut.

 

Doza mica pentru impact mare.

Se sugereaza ca omega-3 din krill se utilizeaza mai eficient în organism decat alte surse. Un studiu sponsorizat de industrie din 2009 a constatat ca, atunci cand oamenii au luat zilnic 100 mg de EPA / DHA, cei care au obtinut-o de la Neptune Krill Oil au vazut indicele lor Omega-3, o masura a nivelurilor în celulele rosii din sange, o crestere cu 67% din beneficii comparativ cu alte surse. Un alt studiu a analizat 113 persoane în sapte saptamani si a constatat ca cei care au luat ulei de krill ar putea sa ia 543 mg de omega-3 DHA si EPA din ulei de krill si sa obtina o îmbunatatire comparabila a nivelului sangvin ca si cei care iau 864 mg de DHA / EPA din ulei de peste. Aceasta înseamna ca uleiul de krill a fost de 1,5 ori mai eficace decat uleiul de peste.

 

Contine astaxantina: regele carotenoidelor.

Krill este încarcat cu astaxantin, antioxidant rosu-portocaliu, adesea numit "regele carotenoidelor". Este cunoscut ca este de 300 de ori mai puternic decat vitaminele E si A, astaxantinul ajuta la protejarea membranelor celulare de la deteriorarea radicalilor liberi. De asemenea, serveste ca conservant natural în ulei de krill, mentinandu-l mai proaspat.

 

Ofera colina: un nutrient esential.

Un alt beneficiu unic al uleiului de krill reprezinta continutul de colina, un nutrient critic pentru dezvoltarea si functionarea cognitiva. Colina este un constructor de celule cheie pentru neurotransmitatorul acetilcolina, care ajuta la sustinerea memoriei si comunicarii între celulele creierului si poate reduce riscul de cancer mamar si colorectal. Corpul nostru poate produce numai cantitati mici de colina, deci trebuie sa îl luam din mancare. Acesta este, de obicei, gasit în carne de vita, ficat si pui, astfel încat cei care nu consuma prea multa carne deseori au lipsa de colina.

 

Reduceti aportul de omega-6.

Uleiul de peste tinde sa contina unele grasimi omega-6, care sunt grasimi pro-inflamatorii. Uleiul de krill contine aproape un nivel inexistent. Desi benefic în cantitati mici, prea mult omega-6 poate duce la inflamatie cronica si alte probleme de sanatate. (Acest lucru contracareaza în totalitate beneficiile omega-3!) Din pacate, adesea luam mai mult omega-6 decat avem nevoie. Puteti evita consumarea mai multor astfel de grasimi inflamatorii prin alegerea uleiului de krill.

Este timpul sa uitati uleiul de peste ... Bucurati-va de toate aceleasi beneficii si mai mult cu o doza zilnica simpla de ulei de krill.

 

Referinte

http://thethrillofkrill.com

http://www.webmd.com/vitamins-and-supplements/lifestyle-guide-11/supplement-guide-krill-oil

https://www.dailynutra.com/blog/krill-oil-vs-fish-oil/

Scrie un comentariu

Mergi