Pret redus!
Candida Control Advanced 120 Capsule Mărește

Candida Control Advanced 120 Capsule

160,00 lei 200,00 lei -40,00 lei

Produs nou

In curand in stoc

Mentine bacteriile sanatoase în colon, promoveaza digestia, creste energia naturala, ofera organismului 15 miliarde CFU.

Mai multe detalii

Optiuni Valabile:

Candida Control Advanced 120 Capsule

 

• Menține bacteriile sănătoase în colon

• Promovează digestia

• Creste energia naturala

• Oferă organismului 15 miliarde CFU

 

CANDIDA CONTROL este un supliment care vă oferă organismului 15 miliarde CFU (unități care formează colonii) pentru a ajuta la echilibrarea bacteriilor din colon, pentru a spori imunitatea și a stimula energia naturală.

 

Alimentele care sunt bogate în grăsimi saturate și sunt prea prelucrate pot crește nivelurile de stres, ceea ce poate provoca o digestie lentă. CANDIDA CONTROL utilizează probiotice pentru a ajuta la scăderea digestiei lente, pentru a reduce sentimentele de stres și pentru a stimula energia naturală, oferind un amestec propriu de probiotice sănătoase, printre care: L. Acidophilus, L. Rhamnosus, B. Longum, L. Bulgaricus, B. Bifidum, L. Casei, L. Plantarum, L. Salivarius, S. Thermophilus, Lactospore, Lactoferrin și Colostrul Fosfolipidelor.

 

CANDIDA CONTROL Asigură bio-disponibilitatea

 

Capsulele DRcaps ajută la protejarea ingredientelor importante CANDIDA CONTROL AVANSAT de aciditatea stomacului fără a folosi proprietățile rezistente la acid pentru formula. Și spre deosebire de alte capsule de acoperire protectoare, DRcaps maschează gustul și minimizează riscul unui gust rece.

 

Prospect Candida Control

Mod administrare: Luați 2 capsule, de două ori pe zi pe stomacul gol.

Luați 6 capsule de două ori pe zi în momente de stres fizic sau fizic.

 

Portia: Două (2) Capsule

Porții pe container: 60

 

Cantitate per porție

• Colostrul (din lapte) (conține în mod natural fosfolipide) 692 mg

• Proprietate Blend 267mg

     (15 miliarde CFU / porție)

     L. acidophilus, L. casei, L. rhamnosus, L. plantarum, B. longum, S. thermophilus, L. bulgaricus, L. salivarius, B. bifidum și LactoSpore® Bacillus coagulans

• Lactoferrină (din colostru) 7 mg

 

Alte ingrediente: Capsulă vegetariană rezistentă la acid (HPMC, pectină, apă purificată, glicerină, gumă gellan, clorură de potasiu), făină de orez, stearat de magneziu vegetal, dioxid de siliciu.

 

Se recomanda pastrarea la frigider.

 

Spune-ne părerea ta!

Candida Control Advanced 120 Capsule

Candida Control Advanced 120 Capsule

Mentine bacteriile sanatoase în colon, promoveaza digestia, creste energia naturala, ofera organismului 15 miliarde CFU.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat:

Mergi