Pret redus!
Argint Coloidal 30ppm (4 fl oz) 118ml Mărește

Argint Coloidal 30ppm (4 fl oz) 118ml

115,00 lei 145,00 lei -30,00 lei

Produs nou

Ultimele 2 bucati in stoc.

Beneficii argint coloidal: efect antibacterian, ingrijirea ranilor, infectii la urechi, antiviral, antiinflamator, sinuzita, raceala si gripa, pneumonie.

Mai multe detalii

Optiuni Valabile:

Argint Coloidal 30ppm (4 fl oz) 118ml

Conține 30 PPM de argint coloidal pur

 

• Fără aditivi, conservanți, coloranți sau stabilizatori

• Usor se absoarbe in organism

• Încărcare activă

 

Ce este argintul coloidal?

Argintul Coloidal este un supliment alimentar realizat din suspendarea în apă a particulelor de argint încărcate în mod activ. Formula noastră conține 30 ppm de argint pur 99,99% în apă purificată și deionizată pentru o eficiență maximă.

 

Soluția noastră de înaltă calitate de Argint Coloidal nu conține aditivi, conservanți, coloranți sau stabilizatori și este vegan, fără gluten și fără alcool.

 

De ce Argint?

Argintul, este un mineral care a fost folosit în mod tradițional la sfârșitul anilor 1800 și începutul anilor 1900 ca un antibiotic, adesea în creme și tonice. Mulți cred că pot fi utilizați pentru a sustine răspunsul sistemului imunitar sănătos, acționând asupra tulpinilor emergente de boli bacteriene, virale și fungice. De asemenea, sa sugerat că argintul coloidal ar putea acționa ca agent germicid și antimicrobian.

 

Satisfacție 100% garantată

BIOVEA se angajează să asigure calitatea produselor prin fiecare etapă a procesului de fabricație: formularea, selecția ingredientelor brute, testarea produselor, stocarea și transportul controlat. Pentru că suntem siguri în ceea ce privește calitatea, potența și puritatea produselor noastre, noi garantăm 100% satisfacția dumneavoastră.

 

Cum funcționează avantajele argintului coloidal?

Potrivit unui raport scris de Richard Davies și Samuel Etris de la Institutul de argint într-un 1996, există trei modalități principale pe care argintul coloidal îl poate ajuta să vindece corpul:

 

Oxidarea catalitică: Argintul se află în mod natural pe moleculele de oxigen, care reacționează ușor cu grupările sulfhidrale (H) care înconjoară bacteriile și virușii. La rândul său, acest lucru ajută la blocarea procesului celular de conservare a vieții cunoscut sub numele de respirație celulară, definit ca "setul de reacții și procese metabolice care au loc în celulele organismelor pentru a transforma energia biochimică din nutrienți în adenozin trifosfat (ATP) și apoi să elibereze deșeurile."

 

Reacția cu membranele celulare bacteriene: Ionii de argint se pot atașa direct membranelor celulare de bacterii și pot produce același efect de blocare a respirației.

Legarea cu ADN: A apărut literalmente introducerea ADN-ului bacterian, până la 12% din argint a fost detectat în Pseudomonas aeruginosa. Potrivit unei singure surse, "În timp ce rămâne neclar exact cum argintul se leagă de ADN-ul fără a distruge legăturile de hidrogen care rețin latura, aceasta împiedică ADN-ul să se desfacă, un pas esențial pentru replicarea celulară".

 

Top 8 beneficii oferite de argintul coloidal

 

Având un efect direct asupra respirației celulare, argintul coloidal ajuta organismul în numeroase moduri. Există totuși opt proprietăți de vindecare dovedite, pe care le consider deosebit de susținute de literatura medicală.

 

1. Antibacteriene

În primul rând, capacitatea argintului coloidal de a controla supergreselile rezistente la antibiotice este uimitoare. In timp ce angajat la UCLA Medical School in anii 1980, Larry C. Ford, MD, a documentat peste 650 de agenti patogeni diferite cauzatoare de boli, care au fost distruse in cateva minute atunci cand este expus la cantitati mici de argint.

 

Argintul coloidal, spre deosebire de omologul său antibiotic cu prescripție modernă, pur și simplu nu creează rezistență sau imunitate în organismele ucise de el. Acest punct nu poate fi subliniat suficient, mai ales din perspectiva Centrului pentru Controlul si Prevenirea Bolilor (CDC), care a raportat recent ca peste 2 milioane de oameni din SUA sufera de boli in fiecare an ca rezultat al infectiilor rezistente la antibiotice si 23.000 mor din cauza acestor infectii.

 

2. Îngrijirea rănilor / sănătatea pielii

Dr. Robert O. Becker spune că argintul coloidal stimulează vindecarea în piele și în alte țesuturi moi. Într-un articol de cercetare produs de Pharmacognosy Communications în 2012, sa recomandat în mod special ca anumite preparate pe bază de argint coloidal să fie luate în considerare pentru utilizarea locală în tratamentul arsurilor, aftoaselor, parodontitelor și altor afecțiuni.

 

De exemplu, puteți trata cicatricele (Tinea capitis) acasă cu argint coloidal deoarece este un anti-fungic puternic. Cauzată de o ciupercă care trăiește pe stratul superior al pielii, ringworm-ul prezintă pete rotunde și spinoase. Este contagioasă și răspândită prin contactul cu pielea și prin materiale contaminate, cum ar fi îmbrăcămintea.

 

Argintul coloidal beneficiază de multe boli de piele, cum ar fi psoriazisul și eczemele. Este liniștitor pentru zgârieturi și chiar repara țesuturile provocate de arsuri.

 

3. Infecții la urechi si ochi de culoare roz

Un ochi roz este o mucoasă inflamată care acoperă globul ocular și căptușeala pleoapelor și este cauzată în primul rând de o infecție bacteriană sau virală. Argintul coloidal poate fi folosit pentru acțiunea promptă împotriva acestui virus și bacterii iritante și extrem de infecțioase.

 

Când se aplică pe ochiul infectat, coloizii mici de argint ridică celulele infectate prin atragerea lor electromagnetic și trimițându-le în sânge pentru a fi eliminate.

 

Medicamentele noastre antibiotice cu prescripție modernă sunt concepute pentru a acționa împotriva anumitor clase de bacterii, dar infecțiile urechii pot fi cauzate de mai multe clase de bacterii sau pot fi chiar fungice.

 

În acest caz, antibioticul cu prescripție medicală va fi inutil, în timp ce argintul coloidal este eficient, indiferent de cauza infecției.

 

4. Antiviral

Beneficiile argintului coloidal pot fi experimentate ca un antiviral pentru HIV / SIDA, pneumonie, herpes, zona zoster și negi. Dr. Martin Hum, de la Institutul pentru Nutriție Optimă, enumeră argintul coloidal ca fiind unul dintre remediile naturale pentru a opri rapid virușii.

 

Argintul coloidal sufocă virusul și poate chiar reduce activitatea virusului HIV la pacienții cu SIDA. Există, de asemenea, numeroase presupuneri ale eficacității argintului coloidal împotriva virusului hepatitei C.

 

5. Antiinflamator

Argintul coloidal este de asemenea un remediu fantastic antiinflamator. Dovedit stiintific: Cercetătorii de la Institutul Național de Sănătate (NIH) au studiat efectele inflamației după ce au fost tratați cu argint coloidal; au descoperit că pielea inflamată a porcilor tratați cu argint a cunoscut o piele aproape normală după 72 de ore, în timp ce alte grupuri de tratament care nu au fost tratate cu argint au rămas inflamate.

 

Cercetarea începe să ne arate ceea ce mulți oameni au cunoscut deja informatiile de ani de zile - că argintul coloidal poate reduce umflarea, vindecarea in viteza și stimulează recuperarea celulelor!

 

6. Sinuzita

Utilizat pe scară largă pentru a controla infecțiile sinusale, argintul coloidal poate beneficia de oameni ca un spray nazal, potrivit unui studiu publicat în Forumul Internațional de alergie și rinologie anul trecut.

 

În mod specific, pentru a ucide Stafilococul auriu, puteți adăuga câteva picături de argint într-o "neti pot" sau aplicând direct în cavitatea nazală și lăsându-i să se scurgă în gât prin înclinarea capului înapoi.

 

De asemenea, este important să subliniem că cercetările recente indică faptul că infecțiile ascunse de agenții patogeni ar putea fi o cauză a inflamației respiratorii asociate cu alergii comune și astm. Argintul coloidal distruge infecțiile cu Bacil piocianic (Pseudomonas aeruginosa), care poate fi motivul pentru care pacienții care suferă de alergii la aer pot găsi adesea o asemenea ușurare dramatică din argintul coloidal.

 

7. Raceala / Gripa

Unii susțin că argintul coloidal ajută la prevenirea tuturor tipurilor de gripă, inclusiv a gripei porcine, precum și a racelei comune.

 

Au fost făcute puține studii pentru a testa acest lucru clinic, însă în 2011, NIH a luat 100 de copii sub vârsta de 12 ani care sufereau de congestionarea comună la raceala și nazală și le-a repartizat în două grupuri; primul grup a fost tratat cu o soluție de argint coloidal și beta-glucan, iar cel de-al doilea grup cu soluție salină. Chiar dacă ambele grupuri au beneficiat de tratament, 90% dintre persoanele din grupul de argint coloidal s-au recuperat complet!

 

8. Pneumonie

Medicamentele noastre moderne au devenit limitate în eficacitatea lor când vine vorba de combaterea bronșitei sau a pneumoniei. În mod obișnuit, antibioticele sunt administrate ca prima linie de apărare, dar când pneumonia este virală, antibioticele nu vor ajuta cel puțin. Lucrul frumos despre argintul coloidal este că poate ajuta indiferent de agentul patogen.

 

Argintul coloidal este un produs remarcabil pentru a ajuta la combaterea bronșitei și a pneumoniei atunci când este ingerat pe plan intern, ci o modalitate și mai eficientă de utilizare a acestuia. Pur și simplu să-l respirați în plămâni.

 

În acest fel, argintul intră în contact direct cu germenii care locuiesc în plămâni, care cauzează bronșită sau pneumonie. Este în esență același lucru ca și utilizarea suportului respirator și funcționează rapid, eliminându-l în câteva zile.

 

Acum, metoda cea mai eficientă de a obține argintul coloidal în plămâni este utilizarea unui nebulizator. În general, utilizați o linguriță de aproximativ trei ori pe zi timp de 10 până la 15 minute.

 

Prospect Argint Coloidal

Portie: 2 lingurite (10 ml)

Porții pe container: 12

 

Cantitate per porție

• Argint coloidal 30ppm

 

Alte ingrediente: Apă purificată.

 

Mod administrare:

ADULȚI: Luați 2 lingurite pe zi timp de cel mult 10 zile la un moment dat.

Acest produs nu este destinat utilizării continue.

COPII: Ia jumătate din consumul adultului.

Poate fi folosit local.

Cel mai bine luat pe stomacul gol.

 

Atenție: Nu utilizați acest produs la ochi. Dacă sunteți gravidă sau alăptați, consultați un specialist în domeniul sănătății înainte de a utiliza acest produs. A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR. Nu utilizați acest produs dacă sigiliul de siguranță al sticlei este rupt.

 

Referinta text:  https://draxe.com/colloidal-silver-benefits/

Spune-ne părerea ta!

Argint Coloidal 30ppm (4 fl oz) 118ml

Argint Coloidal 30ppm (4 fl oz) 118ml

Beneficii argint coloidal: efect antibacterian, ingrijirea ranilor, infectii la urechi, antiviral, antiinflamator, sinuzita, raceala si gripa, pneumonie.

Mergi