Pret redus!
L-Arginina / L-Ornitina (750mg) 100 Capsule Mărește

L-Arginina / L-Ornitina (750mg) 100 Capsule

90,00 lei 120,00 lei -30,00 lei

Produs nou

Ultimele 3 bucati in Stoc.

Beneficii L-Arginina si L-Ornitina: ajuta la promovarea vindecarii optime a ranilor, faciliteaza cresterea masei musculare în timp ce limitează stocarea grasimilor, ajuta la mentinerea nivelului sanatos de colesterol, promotor al sanatatii cardiovasculare.

Mai multe detalii

Optiuni Valabile:

L-Arginina / L-Ornitina (750mg) 100 Capsule

L-Arginina și L-Ornitina: Necesară pentru masa musculară slabă

 

Beneficii L-Arginina si L-Ornitina

• Ajută la promovarea vindecării optime a rănilor

• Facilitează creșterea masei musculare în timp ce limitează stocarea grăsimilor

• Ajută la menținerea nivelului sănătos de colesterol

• Promotor al sănătății cardiovasculare

 

Ce este L-Arginina și L-Ornitina?

 

Acest supliment alimentar are aminoacizi liberi, L-Arginină și L-Ornitină. Aceste capsule sunt mai ușor de înghițit și asimilate. Bine tolerate de către persoanele cele mai alergice. Nu conține lianți, adaosuri sau coloranți.

 

Arginina este necesară pentru creșterea sintezei proteinelor, care poate, la rândul său, să crească replicarea celulară. Prin urmare, arginina poate ajuta persoanele cu număr inadecvat de anumite celule. De exemplu, unele, deși nu toate studiile au constatat că bărbații cu număr scăzut de spermatozoizi au înregistrat o creștere a numărului de spermatozoizi atunci când au fost suplimentați cu arginină.

 

Arginina este, de asemenea, un precursor al oxidului nitric, pe care organismul îl utilizează pentru a menține vasele de sânge dilatate, permițând inimii să primească oxigen adecvat. Cercetătorii au început să utilizeze arginina la persoanele cu angină și insuficiență cardiacă congestivă.

 

Ce fac L-arginina și L-ornitina?

 

Ornitina are structură similară cu arginina. Studiile pe animale au sugerat că L-Ornitina, împreună cu L-arginina, promovează activitatea de construire a mușchilor în organism prin creșterea nivelurilor hormonilor de creștere, cum ar fi insulina și hormonul de creștere.

 

Aminoacidul, arginina, are mai multe roluri în organism, cum ar fi ajutarea la vindecarea rănilor, ajuta la eliminarea excesului de amoniac din organism, stimularea funcției imunitare și promovarea secreției mai multor hormoni, inclusiv glucagon, insulină și hormon de creștere.

 

Efectul argininei asupra nivelelor hormonului de creștere are factori de construcție interesați de organism. Într-un studiu controlat, când arginina și ornitina (500 mg din fiecare, de două ori pe zi, de cinci ori pe săptămână) au fost combinate cu antrenamentul cu greutati, o scădere mai mare a grăsimii corporale a fost obținută după doar cinci săptămâni, decât atunci când același exercițiu a fost combinat cu un placebo.

 

Există efecte secundare sau interacțiuni?

 

Arginina nu a fost raportată ca având efecte secundare. Persoanele cu afecțiuni renale sau hepatice trebuie să se consulte cu medicul înainte de a le suplimenta cu arginină. Unii medici cred că persoanele cu herpes (fie răni reci sau herpes genital) nu ar trebui să ia suplimente de arginină, din cauza posibilității ca arginina să stimuleze replicarea virusului.

 

Prospect L-Arginina și L-Ornitina

 

Portie: 1 capsulă

Porții pe container: 100

 

Cantitate per porție

• L-Arginină (clorhidrat de L-arginină) 500 mg

• L-Ornitină (clorhidrat de L-ornitină) 250 mg

 

Alte ingrediente: făină de orez, stearat de magneziu și gelatină.

 

Mod administrare: Luați 1-3 capsule zilnic sau conform recomandărilor unui medic.

Pentru cele mai bune rezultate, luați pe stomacul gol.

 

Greutate neta: 75g

Notă 
12/18/2017

oxid nitric

il folosesc la sala, ofera energie buna

Spune-ne părerea ta!

Spune-ne părerea ta!

L-Arginina / L-Ornitina (750mg) 100 Capsule

L-Arginina / L-Ornitina (750mg) 100 Capsule

Beneficii L-Arginina si L-Ornitina: ajuta la promovarea vindecarii optime a ranilor, faciliteaza cresterea masei musculare în timp ce limitează stocarea grasimilor, ajuta la mentinerea nivelului sanatos de colesterol, promotor al sanatatii cardiovasculare.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat:

Mergi