Pret redus!
KAVA KAVA 5000mg 60 Capsule Mărește

KAVA KAVA 5000mg 60 Capsule

245,00 lei 305,00 lei -60,00 lei

Produs nou

Ultima bucata in stoc

Beneficii Kava Kava: scade stresul si anxietatea, ajuta in caz de depresie si insomnie, scade nervozitatea, eficace ca eliberare a durerii, lucreaza ca relaxant muscular, ajuta la ameliorarea crampelor din cauza spasmelor

Mai multe detalii

Optiuni Valabile:

KAVA KAVA 5000mg 60 Capsule

Kava Kava: Un sedativ natural și un stimulent pentru somn

 

Beneficii Kava Kava:

• Scade stresul si anxietatea

• Ajuta in caz de depresie si insomnie

• Scade nervozitatea

• Eficace ca eliberare a durerii

• Lucrează ca relaxant muscular

• Ajută la ameliorarea crampelor din cauza spasmelor

 

Ce este Kava Kava?

Kava Kava este o plantă originară din insulele din Pacificul de Sud. Substanțele luate din rădăcină au fost folosite în anumite culturi pentru a diminua stresul, anxietatea, tensiunea, insomnia și problemele legate de menopauză. Kava Kava poate crește efectul alcoolului și al anumitor medicamente utilizate pentru a trata anxietatea și depresia. Denumirea științifică este Piper methysticum. De asemenea, numit piper aprins, rauschpfeffer, tonga și yangona.

 

Mai multe componente de rizom și lactone au fost izolate în rădăcina kava. Dintre cele cincisprezece lactone izolate din kava, există șase lactone majore (kavalactone) cunoscute pentru a furniza activitate psihoactivă: kawain, methysticin, demethoxy-yangonin, dihidrokawain, dihydomethysicin și yongonin. Toate kavalactonele sunt active fiziologic, deși este vorba de kavalactonele solubile în grăsimi derivate din rășina kava care au cel mai mare efect asupra sistemului nervos central. Kava are, de asemenea, un efect direct asupra tensiunii musculare similare cu tranchilizante. Activitatea rizomului kava este legată de mai multe ariletilenă pironi similare structurii cu mirristicina, care se găsește în nucșoară.

 

Pentru ce se utilizează Kava Kava?

Kava Kava este folosit în primul rând ca un sedativ natural și un stimulent pentru somn. Nutritionistii au folosit-o în mod tradițional ca un remediu pentru nervozitate și insomnie. Kava Kava este un relaxant eficient care poate induce un sentiment de relaxare, pace și mulțumire, împreună cu o ascuțire a simțurilor. Ca ajutor de somn, promovează somnul profund și odihnitor. Este de asemenea, un relaxant muscular care poate ajuta la ameliorarea crampelor din cauza spasmelor.

 

În Germania, Kava Kava este folosit ca un medicament fără prescripție medicală pentru a reduce anxietatea. Kava a fost menționată pentru prima dată în înregistrările științifice în 1886 și câștigă popularitate pentru efectele ei relaxante.

 

Ce studii științifice oferă dovezi care să susțină beneficiile Kava Kava?

Studiile clinice recente au arătat că kava din plante medicinale este un supliment natural anti-anxietate non-dependență și este la fel de eficace ca și medicamentele de anxietate care conțin benzodiazepine cum ar fi valiumul. În timp ce benzodiazepinele tind să promoveze letargie și tulburări mintale, sa demonstrat că kava îmbunătățește concentrația, memoria și timpul de reacție pentru persoanele care suferă de anxietate. Kava a fost demonstrat clinic ca mijloc de realizare a unei stări de relaxare fără efecte secundare adverse.

 

Kava este una dintre cele mai relaxante plante botanice. Studiile farmacologice arată că ingredientele sale active ale Kava Kava, kavalactonele, produc relaxarea fizică și mentală și un sentiment de bunăstare. Este un anestezic local și un analgezic local eficient atunci când este aplicat în exterior ca un adaos. Starea relaxată și ascuțirea simțurilor contribuie, de asemenea, la efectul afrodiziac.

 

Prospect Kava Kava:

Portie de servire: 1 capsulă vegetariană

Porții pe container: 60

 

Compozitie pe servire:

 

• Kava Kava 20: 1 Extract 250 mg

   (Piper methysticum) (rădăcină)

   (standardizate 30% kavalactone)

   (echivalentul a 5.000 mg Kava)

 

Alte ingrediente: Capsulă HPMC, celuloză, stearat de magneziu vegetal și silice.

 

Mod administrare: Luați o (1) capsulă, de două sau trei ori pe zi.

 

Notă: Dacă sunteți gravidă, aveți o problema medicală, aveți orice stare de sănătate sau dacă luați orice medicamente, consultați medicul dumneavoastră înainte de a utiliza acest produs. A nu se lasa la indemana copiilor. Depozitați într-un loc răcoros și uscat. Nu utilizați acest produs dacă sigiliul de siguranță al sticlei este rupt.

 

Avertizare: Nu utilizați dacă sunteți gravidă, alăptați sau sunteți tratat pentru depresie. Utilizarea excesivă poate provoca afecțiuni hepatice.

 

Spune-ne părerea ta!

KAVA KAVA 5000mg 60 Capsule

KAVA KAVA 5000mg 60 Capsule

Beneficii Kava Kava: scade stresul si anxietatea, ajuta in caz de depresie si insomnie, scade nervozitatea, eficace ca eliberare a durerii, lucreaza ca relaxant muscular, ajuta la ameliorarea crampelor din cauza spasmelor

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat:

Mergi