Cimicifuga - Yam Mărește

Cimicifuga - Yam 60-200 capsule

25,00 lei

Produs nou

Cimicifuga - Yam ajuta la reducerea simptomelor legate de menopauza, cum ar fi bufeuri, agitatie si iritabilitate si alte simptome asociate cu menopauza.

Mai multe detalii

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

  • 60 Capsule
  • 200 Capsule

Cimicifuga - Yam

Cimicifuga - Yam va ajuta sa faceti fata simptomelor legate de menopauza si sa aveti o viata linistita.

Cimicifuga este un copac nativ în Canada ce are o inaltime de pana la 2 metri. Yam este o planta cataratoare cultivata în multe regiuni tropicale. Radacinile acestor plante, respectiv, care conțin glicozide si diosgénines sunt recunoscute pentru virtutile lor de a limita neplacerile asociate cu menopauza.

Intr-adevar, Cimicifuga in asociere cu Yam ajuta la reducerea bufeurilor, scade nivelul de iritabilitate si agitatie care este evident în timpul menopauzei.

Astfel, o cura de cateva luni din surse regenerabile, suplimentul Cimicifuga-Yam va fi aliatul vostru pentru a face fata discomforturilui asociat cu menopauza.

Prospect Cimicifuga - Yam

Mod administrare: 3 capsule pe zi

Ingrediente

Pentru 1 capsule

Pentru 3 capsule

Mexican Yam, rădăcină (Dioscorea villosa)

289,2 mg

867,6 mg

Extract de Cimicifuga (Cimicifuga racemosa)

28 mg

84 mg

Agent anti-aglomerant: stearat de magneziu vegetal

 

 

Capsula de gelatină, clorofila naturală

 

 

 

Notă 
01/05/2017

Menopauza yam

Am testat si chiar a redus toate simtomele legate de menopauza.

Spune-ne părerea ta!

Spune-ne părerea ta!

Cimicifuga - Yam 60-200 capsule

Cimicifuga - Yam 60-200 capsule

Cimicifuga - Yam ajuta la reducerea simptomelor legate de menopauza, cum ar fi bufeuri, agitatie si iritabilitate si alte simptome asociate cu menopauza.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat:

Mergi