Promotie!
SensiForte 60 capsule Mărește

SensiForte 60 capsule

59,00 lei 99,00 lei -40,00 lei

Produs nou

Ultimele 3 bucati in Stoc.

SensiForte este complex ce contine: Vitamina B3, Vitamina D3, Quercetin, Bromelaina, Ginseng. Ajuta la o mai buna respiratie, alergie polen si impotriva alergiilor de sezon.

Mai multe detalii

Optiuni Valabile:

SensiForte

Beneficii Sensi Forte:

- Ginsengul, frunza de măsline, semințele de struguri, vitamina C și D susțin funcționarea normală a sistemului imunitar

- Frunzele de măsline ajută la o respirare mai libera

- Vitamina B3 contribuie la conservarea membranelor mucoase normale.

- Extractul de măsline nu conține proteine alergene, inerente polenului de măsline

- Adăugarea suplimentară de bioflavonoide importante, quercetin și bromelain

 

Flavonoide Anti-alergenice

Flavonoidele ne protejează împotriva alergiilor datorită proprietăților lor antioxidante, antialergice, antiinflamatorii și imunomodulatoare.

Quercetin, inhibitorul natural al histaminei

Studiile nenumărate au confirmat că quercetinul împiedică eliberarea histaminei prin celulele mastocite și bazofile. Cantități mari de quercetin sunt prezente în ceapă, șalota, mere, broccoli, fructe de pădure și capere.

Cercetarea epidemiologică umană a demonstrat potențialul de protecție a quercetinului în astm. Un studiu la scară mică a evidențiat acum, de asemenea, importanța quercetinului pentru pacienții cu alergie la polen (ochi mai puțin roșii si ochi arși).

Bromelaina utilă în tratamentul rinitei alergice

Bromelaina este un complex enzimatic extras din ananas (Ananas comosus, tulpini și fructe). Bromelaina acționează ca un expectorant pentru afecțiunile sistemului respirator. În cazul inflamației, bromelaina ajută la prevenirea formării edemelor, suprimă atracția celulelor albe din sânge și împiedică producerea de pro-inflamatorii prostaglandine.

Aceste proprietăți sunt considerate utile în tratamentul rinitei alergice. Studiile pe scară mică au arătat, de asemenea, o ameliorare a simptomelor sinuzitei. Bromelaina crește, de asemenea, absorbția flavonoidelor.

Deficitul de vitamina D face căile respiratorii mai sensibile

Factorii comuni de risc pentru apariția astmului și a deficienței vitaminei D sugerează o legătură posibilă. Cercetările încă se desfășoară în doza optimă pentru suplimentarea cu vitamina D în tratamentul astmului.

 

Mod administrare:

6-10 ani: 2 capsule o dată pe zi în timpul meselor

10 ani și peste: 2 capsule o dată sau de două ori pe zi în timpul meselor

Plantescal (extract de muguri de plante Caper (Capparis spinosa), extract de frunze de ovaz (Olea Europaea L.), extract de frunze negre (Ribes nigrum), extract de radacina de ginseng (Panax ginseng))

300 mg

Quercetin

100 mg

Bromelaina

50 mg

Vitamina C (L-ascorbic acid)

45 mg (56,25% DZR*)

OPC de struguri (Vitis Vinifera L.) extract de pip

30 mg

Vitamina B3 (nicotinic acid)

10 mg (62,5% DZR *)

Vitamina D3 (cholecalciferol)

5 mcg (400 IU)(100% DZR *)

 

Spune-ne părerea ta!

SensiForte 60 capsule

SensiForte 60 capsule

SensiForte este complex ce contine: Vitamina B3, Vitamina D3, Quercetin, Bromelaina, Ginseng. Ajuta la o mai buna respiratie, alergie polen si impotriva alergiilor de sezon.

Mergi