Neptune Krill Oil copii 60-120 capsule

70,00 lei

Produs nou

Neptun Krill Oil pentru Copii este o portie de sanatate pentru copii, contine acizi grasi Omega 369 de cea mai inalta calitate de krill oil si ulei de peste, se completeaza cu ulei presat la rece din limba mielului si Vitamina D3. 

Vitamina D3 sprijina dezvoltarea osoasa.

Mai multe detalii

Optiuni Valabile:

  • 60 capsule
  • 120 capsule

Krill Oil pentru copii | 60 - 120 capsule

Neptun Krill Oil pentru Copii (NKO pentru copii-NKO kids) o portie de sanatate pentru copii, contine acizi grasi Omega 3 de cea mai inalta calitate de krilloil si ulei de peste si se completeaza cu ulei presat la rece din limba mielului si Vitamina D3. Vitamina D3 sprijina dezvoltarea osoasa.

Prin combinarea de Krilloil cu ulei de peste bogat in DHA, continutul de DHA a crescut per capsula. Adaosul de ulei de limba mielului ofera o sursa de omega-6 acizi grasi GLA de la care organismul produce AA. Astfel, NKO Copii ofera cele doua substante nutritive necesare (si anume DHA si AA) pentru creier si retina.

O formula bine echilibrata cu ingrediente necasre pentru copii in timp ce cresc.

Copiii au nevoie de o multime de nutrienti si acizi grasi în procesul de crestere. Alfa - linolic (acid omega-3) este necesar pentru o multime de procesess în organism si sunt semnificatia esentiala pe care acestea trebuie sa fie absorbit din alimente, organismul nu este capabil de a produse acesti acizi grasi. Acizii grasi Omega-3 sunt esentiali pentru inima si dezvoltare vasculare, vedere si dezvoltarea creierului si de a bloca inflamatia si intareste sistemul imunitar. Acizi grasi Omega-6 sunt anti-inflamatori, stimuleaza sistemul imunitar si protejeaza inima si vasele de sange. 

• NKO uleiul de krill este studiat foarte bine si are o biodisponibilitate ridicata.

• Foarte concentrat in DHA-uleiul de peste contine EPA si DHA sub forma de trigliceride, forma cu cea mai buna biodisponibilitate.

• Limba mielului este standardizat la 20% GLA, garantat fara a alcaloizilor pyrrolizidine toxice produse prin presare la rece si, astfel, formarea de acizi grasi trans este exclusa.

• Vitamina D3 sau colecalciferol este cea mai eficienta forma de vitamina D, si bio-identice cu vitamina D3, care este creat în piele.

 

Prospect Ulei de Krill Oil pentru copii

Administrare : 5-8 ani: 2 capsule pe zi 

                        de la 9 ani: 3 capsule pe zi 

Necesitatile individuale pot fi determinate de catre un medic de familie.

Atunci când intampinati dificultati de înghitire se pot taia capsulele si continutul lor sa fie adaugat in hrana rece.

Compozitie Krill Oil copii:

1 capsula gelatinoasa contine:

Krilloil (NKO, Neptun Krill Oil)-200 mg

Ulei de peste (10% EPA, 50% DHA)-60 mg

Limba mielului (Borago officinalis, 20% GLA)-40 mg

Vitamina D3 (colecalciferol, 37,4% DZR)-1.87 mcg

O capsula gelatinoasa contine 36 mg-EPA, DHA-48 mg si 8 mg de GLA.

 

Producator : Neptune Technologies Inc si Bioressources, Canada.

Contraindicatii: persoanelor supuse medicatiei cu anticoagulante (Aspirina, Warfarina, Heparina), NSAID/antiinflamatoare non-steroidiene sau produse pe baza de Ginkgo biloba sau de Usturoi/Allium sativum la administrare concomitenta) sau care au intoleranta la creveti si/sau alte animale marine.

 

 

Notă 
01/05/2017

Produsul este foarte bun

Produsul este foarte bun deoarece contine vitamina D3, care ajuta la cresterea si dezvoltarea sanatoasa a copilului meu. De asemenea, am vazut ca dupa ce a inceput sa ia ulei de krill are capacitate de concentrare mai buna si este plin de viata.
Multumesc!
Recomand si altor parinti.

Spune-ne părerea ta!

Spune-ne părerea ta!

Neptune Krill Oil copii 60-120 capsule

Neptune Krill Oil copii 60-120 capsule

Neptun Krill Oil pentru Copii este o portie de sanatate pentru copii, contine acizi grasi Omega 369 de cea mai inalta calitate de krill oil si ulei de peste, se completeaza cu ulei presat la rece din limba mielului si Vitamina D3. 

Vitamina D3 sprijina dezvoltarea osoasa.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat:

Mergi