Pret redus!
Oemine seva de mesteacan Bio - 500 ml Mărește

Oemine seva de mesteacan Bio - 500 ml

60,00 lei 120,00 lei -60,00 lei

Produs nou

Ultimele 4 bucati in Stoc.

Beneficii seva de mesteacan: detoxifica si curata corpul, in special ficatul, rinichi si pancreas care activeaza eliminarea deseurilor organice si a toxinelor, elibereaza articulatiile rigide: îmbunatateste supletea miscarilor, eliminarea excesul de acid uric din sange, face parul mai frumos, datorita elementelor sale dietetice si minerale.

Mai multe detalii

Optiuni Valabile:

Oemine seva de mesteacan Bio - 500 ml

Seva de mesteacan organic din Finlanda - 500 ml

OEMINE seva de mesteacan este colectata în conformitate cu o metoda unica în lume, care a primit un premiu pentru inovatie în Finlanda, prin modul în care: seva se scurge direct din copac în flacon. Astfel, nu este nici modificata si nici oxidata, deoarece aceasta nu vine în contact cu aerul. Aceasta procedura este facuta in vid, pentru a se pastra seva de mesteacan proaspata si curata, fara de alti aditivi.

 

Fiecare flacon contine 500 ml de seva de mesteacan pura.

Seva de mesteacan din Europa de Nord. O garantie de excelenta: calitatea de seva de mesteacan depinde de natura solului în care cresc mestecenii si a metodei de îmbuteliere.

 

De fapt, compozitia sevei de mesteacan depinde de natura geologica a solului si a subsolului. Deci este mai bine sa obtineti seva de mesteacan în teritoriile bogate în minerale si fara poluare. Copacii sunt de obicei analizati pentru a fi selectati cei care contin mai multe substante nutritive.

 

Aparent, compozitia sevei de mesteacan este destul de apropiata de cel al laptelui matern, de sânge sau apa de mare (mai putin de clorura de sodiu). Prin urmare, nu este surprinzator faptul ca, în trecut, în tarile nordice au dat seva de mesteacan la copii pentru a substitui laptele matern si la adolescenti pentru a consolida cresterea lor.

 

Seva de mesteacan este foarte bogata în minerale, în special în potasiu, calciu, magneziu si fosfor. Când este proaspat, acesta contine, de asemenea, unele elemente nutritive biodisponibile, cum ar fi fier, mangan, cobalt, crom si zinc (aproape non-existente dieta noastra din zilele noastre).

 

Seva de mesteacan cuprinde 17 aminoacizi, inclusiv acidul glutamic, precum si acizi din fructe (acidul malic, acidul succinic, acidul fosforic si acidul citric), antioxidanti, vitamine (A, B, C si E) si doua glicozide: betuloside si monotropitoside care eliberati salicilat de metil prin hidroliza enzimatica. Ea are un efect analgezic si efect antiinflamator si diuretic.

Este o sursa perfecta de energie în caz de oboseala, calorii controlate pentru dieta sau in timpul schimbarilor de sezon.

 

Beneficii seva de mesteacan:

Seva de mesteacan contribuie si ajuta la:

- Detoxifierea si curatarea corpului, in special a ficatului, rinichi si pancreas care activeaza eliminarea deseurilor organice si a toxinelor.

- Elibereaza articulatiile rigide: îmbunatateste supletea miscarilor si de a usura durerea, reduce reumatismul si artroza prin eliminarea excesul de acid uric din sânge.

- Face parul mai frumos, datorita elementelor sale dietetice si minerale.

- Mentinerea tensiunii arteriale normale prin cresterea nivelului de potasiu de origine pe baza de plante. Seva de mesteacan permite evitarea unei supradoze de potasiu, deoarece dozajul corespunde cu doza fiziologica (1 I de consumabil seva de mesteacan 6% din DRI *).

- Protejeaza celulele de stres oxidativ.

 

OEMINE seva de mesteacan are urmatoarele caracteristici specifice:

Nivelul de plumb mai mic de 0,2 ppm

Nivelul de mercur mai mic de 0,025 ppm

Nivelul de cadmiu mai mic de 0,2 pesticide ppmCertified-free

Produs fara si non-iradiat OMG.

Calitate sistem de management de certificare ISO 9001: 2000

Realizate în conformitate cu bunele practici de fabricatie (GMP certificate de catre Asociatia de produse naturale).

 

Prospect Oemine seva de mesteacan:

Mod administrare:

Se iau 4 linguri de seva de mesteacan si pastrati-le sub limba timp de câteva secunde în fiecare dimineata.

Pentru o cura de detoxifiere usoara de 1 saptamâna - 1 flacon.

Pentru o cura de detoxifiere profunda - 3 flacoane.

Agita continutul bine inainte de folosire.

Formarea de usoara opalescenta sau a unui depozit este normal.

Gust natural neutru.

 

Ingrediente: 100% seva de mesteacan organic (Betula pendula Roth).

Tasat sub vid si pus în sticle direct din copaci în conformitate cu metoda unica numita "Din copac in sticla" (From the tree to the bottle).

100% ingrediente ecologice. Certificat de FI-EKO-201. agriculturi UE.

OEMINE de mesteacan seva 500 ml este un produs ecologic certificat, fara nici un conservant, culoare sau aditivi sintetici.

 

Oemine seva de mesteacan este fabricat conform normelor stricte. Dozajul corespunde cu admisie de referinta alimentare (DRI). Nu depasiti doza zilnica recomandata. Oemine seva de mesteacan nu poate înlocui un regim alimentar echilibrat, sau un stil de viata sanatos.

Daca sunteti gravida, sau daca alaptati, a lua orice medicamente sau de planificare pentru orice procedura medicala, consultati medicul dumneavoastra înainte de utilizare. Întrerupeti utilizarea si consultati medicul dumneavoastra daca apar reactii adverse. A nu se lasa la îndemâna copiilor. A se pastra în loc racoros, uscat.

Notă 
07/31/2017

pentru guta

Am luat pentru guta si intradevar a scazut nivelul de acid uric din singe

Notă 
05/29/2017

exatract de mesteacan

ma simt mult mai bine dupa ce am inceput sa iau acest sirop

Spune-ne părerea ta!

Spune-ne părerea ta!

Oemine seva de mesteacan Bio - 500 ml

Oemine seva de mesteacan Bio - 500 ml

Beneficii seva de mesteacan: detoxifica si curata corpul, in special ficatul, rinichi si pancreas care activeaza eliminarea deseurilor organice si a toxinelor, elibereaza articulatiile rigide: îmbunatateste supletea miscarilor, eliminarea excesul de acid uric din sange, face parul mai frumos, datorita elementelor sale dietetice si minerale.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat:

Mergi