Respiration+ 60-200 capsule Mărește

Respiration+ 60-200 capsule

25,00 lei

Produs nou

Beneficii Respiration+: elibereaza caile respiratorii, faciliteaza respiratia, aliat ideal in sezonul rece. Plantele eucalipt si unguras curata caile respiratorii, iar pinul purifica caile respiratorii.

Mai multe detalii

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

  • 60 Capsule
  • 200 Capsule

Respiration+ 60-200 capsule

Respiration + este un supliment alimentar obtinut dintr-un complex de plante cu efect sinergic si reprezinta o formula noua care sa va asigure o iarna linistita.

Beneficii Respiration+:

- elibereaza caile respiratorii;

- faciliteaza respiratia;

- aliat ideal in sezonul rece.

Respiration+ reprezinta un ansamblu de 5 plante atent selectate pentru a spori eficienta si care sa actioneze direct asupra cailor respiratorii. Bouillon blanc si patlagina, care se gasesc in compozitia acestui supliment calmeaza si inmoaie gatul inflamat. Plantele eucalipt si unguras curata caile respiratorii, iar pinul purifica caile respiratorii.

Planta unguras este utilizata din cele mai vechi timpuri ca un antidot pentru unele otravuri si pentru a trata tusea. Acesta este folosit si in prezent pentru a trata infectii digestive sau tulburari respiratorii.

Patlagina este cunoscuta pentru capacitatea sa de a trata inflamatia cailor respiratorii, a mucoasei cavitatii bucale, a faringelui si a pielii. In mod traditional, patlagina a fost utilizata pentru a trata tulburarile legate de piele, cum ar fi: rani, iritatii si mancarimi.

Mullein sau Verbascum este cea mai recomandata planta pentru a lupta impotriva tusei si a unor boli respiratorii, precum: bronsita, laringita sau traheita. De asemenea, are proprietati calmante si anti-inflamatorii asupra gatului inflamat, a durerilor de stomac, a iritatiilor si disconfortului asociate cu hemoroizii.

Uleiul de eucalipt este cunoscut de experti in aromaterapie. De asemenea, acesta are proprietati de stimulare a functiei imunitare, expectorante si decongestionante pentru tractul respirator si anti-inflamatoare.

Prospect Respiration+

Mod de administrare: 4-6 capsule pe zi.

Mod de prezentare: flacon a cate 60 de capsule sau 200 de capsule.

Ingrediente

Pentru o capsula

Verbascum (frunze)

60 mg

Eucalipt (frunze)

52 mg

Patlagina (frunze)

52 mg

Unguras

48 mg

Pin (muguri)

48 mg

Ulei esential de eucalipt globulus

2 mg

Ambalaj capsula - gelatina din clorofila naturala

 

 

Fara OGM si fara gluten.

Notă 
07/31/2017

pentru respiratie

respiratie mult mai lina si mai calma

Spune-ne părerea ta!

Spune-ne părerea ta!

Respiration+ 60-200 capsule

Respiration+ 60-200 capsule

Beneficii Respiration+: elibereaza caile respiratorii, faciliteaza respiratia, aliat ideal in sezonul rece. Plantele eucalipt si unguras curata caile respiratorii, iar pinul purifica caile respiratorii.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat:

Mergi