Pret redus!
7-KETO DHEA 50mg 60 Capsule Mărește

7-KETO DHEA 50mg 60 Capsule

205,00 lei 259,00 lei -54,00 lei

Produs nou

Ultimele 2 bucati in stoc

Beneficii 7-KETO DHEA: arzator de grasimi, scade zaharul din sange, lupta impotriva oboselii si creste energia, impiedica aparitia de riduri pe piele si evita pierderea musculaturii, combate reactiile alergice, tulburarile autoimune si a astmului, precum si îmbunatatirea catalazei hepatice

Mai multe detalii

Optiuni Valabile:

7-KETO DHEA 50mg 60 Capsule

 

Studiile sugerează că 7-Keto® poate:

• Arzator de grasimi

• Regleaza nivelul de zahar din sange

• Lupta impotriva oboselii și crește energia

• Împiedica aparitia de riduri pe piele și evita pierderea musculaturii

• Combate reacțiile alergice, tulburările autoimune și a astmului, precum și îmbunătățirea catalazei hepatice.

 

Ce este 7-Keto®?

7-Keto® DHEA este o formă naturală de DHEA. Acesta este un metabolizator versatil, patentat de DHEA, care oferă suport metabolic, imunitar și de imbunatatire a memoriei fără a se transforma în hormoni sexuali de testosteron sau estrogen.

 

Cercetările sugerează că 7-Keto® este avantajos în lupta împotriva anumitor boli, inclusiv a problemelor legate de inima, a diabetului, a bolii Alzheimer, a bolii Parkinson și a Lupusului. Un studiu al Universitatii din Tennessee a constatat că DHEA a crescut sensibilitatea la insulină la femeile aflate în postmenopauză, sugerând că poate ajuta la protejarea împotriva diabetului non-insulino-dependent. Prin urmare, ajută la reglarea nivelului zahărului din sânge. Este de asemenea cunoscută promovarea ciclului inutil și creșterea activității tiroidei. Unul dintre cele mai cunoscute beneficii ale 7-Keto® este rolul său în întărirea sistemului imunitar. Alte cercetări sugerează că 7-Keto® este un potențiator puternic al memoriei.

 

De ce să administrati 7-Keto®?

  • Suport cardiovascular: cunoscut pentru beneficiile funcției cardiovasculare, 7-Keto® îmbunătățește masa corporală slabă prin reducerea cortizolului, a unui hormon de stres care este un agent catabolic suprimant imunitar și a ratelor de creștere a testosteronului la cortizol. De asemenea, poate îmbunătăți termogeneza. Universitatea din California de Sud a efectuat un studiul de la San Diego care a arătat că persoanele care au folosit zilnic 100 mg DHEA timp de șase luni au pierdut grăsime și au câștigat mai multă masa musculara (au crescut mușchii).

 

  • Anti-îmbătrânire: proprietățile anti-îmbătrânire ajută oamenii să fie tineri biologic, recâștigând astfel vitalitatea tinerească și oferind un sentiment de bunăstare. Un studiu efectuat de Colegiul American de Medici pe o perioada de opt saptamani a aratat o pierdere semnificativa de grasime corporala si greutate. Din cei treizeci de adulți supraponderali testați, 15 au primit 100 mg de 7-Keto® de două ori pe zi. Celelalte 15 au primit un placebo corespunzător. Toți subiecții se desfășoară de trei ori pe săptămână timp de 60 de minute, desfășurând activități de antrenament în aerob și anaerob. Testele de compoziție corporală la intervale de patru săptămâni și opt săptămâni au arătat că cei care și-au exercitat în timpul tratamentului cu 7-Keto® au observat o reducere a grăsimii corporale de 1,8%. Ceilalti au pierdut 57% grăsime corporală. Niciunul dintre subiecți nu a prezentat efecte secundare.

 

 

Prospect 7-KETO DHEA:

Portie de servire: 1 capsulă vegetariană

Porții pe container: 60

 

Compozitie pe servire:

• 7-Keto (3-acetil-7-oxo-dehidroepiandrosteronă) 50 mg

 

Alte ingrediente: făină de orez, capsulă HPMC, stearat de magneziu.

 

7-Keto® este o marcă comercială a InterHealth N.I.

7-Keto® 7-oxo-dehidroepiandrosteron-3p-acetat (brevetul US 7,199,116)

 

Mod administrare: Luați o capsulă zilnic dupa o masă.

 

Atenție: Dacă sunteți gravidă sau alăptați, consultați un specialist în domeniul sănătății înainte de a utiliza acest produs. A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR. Depozitați într-un loc răcoros și uscat. Nu utilizați acest produs dacă sigiliul de siguranță al sticlei este rupt.

Notă 
12/18/2017

eficient

produs eficient pt slabit

Spune-ne părerea ta!

Spune-ne părerea ta!

7-KETO DHEA 50mg 60 Capsule

7-KETO DHEA 50mg 60 Capsule

Beneficii 7-KETO DHEA: arzator de grasimi, scade zaharul din sange, lupta impotriva oboselii si creste energia, impiedica aparitia de riduri pe piele si evita pierderea musculaturii, combate reactiile alergice, tulburarile autoimune si a astmului, precum si îmbunatatirea catalazei hepatice

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat:

Mergi