Tonus+ 60-200 capsule Mărește

Tonus+ 60-200 capsule

35,00 lei

Produs nou

Beneficii Tonus+: restabileste nivelul de energie si vitalitate, previne oboseala, are proprietati de stimulare a tonusului.

Mai multe detalii

Optiuni Valabile:

  • 60 Capsule
  • 200 Capsule

Tonus+ 60 si 200 capsule

Tonus + este un supliment alimentar obtinut dintr-un complex de plante foarte cunoscute, care au capacitatea de a intari sistemul imunitar si de a creste tonusul general.

Beneficii Tonus+ :

- restabileste nivelul de energie si vitalitate;

- previne oboseala;

- are proprietati de stimulare a tonusului.

Tonus+ contine plante si minerale necesare organismului pentru buna functionare, care ajuta sa va regasiti tonusul, energia fizica si vitalitatea. Plantele care au fost utilizate in fabricarea produsului sunt cunoscute pentru proprietatile lor stimulante si de a lupta impotriva oboselii.

Satureja cunoscuta in popor sub numele de cimbru este o planta perena aromatica care creste de obicei in zona mediteraneana. Datorita mirosului pe care il are, cimbru a fost utilizat din cele mai vechi timpuri in alimentatie. Acesta are si importante beneficii pentru sanatate, si anume: este un afordisiac puternic, are proprietati antibacteriene, antireumatice, ofera energie, intareste sistemul natural de aparare si imbunatateste digestia.

De asemenea, trateaza tulburarile legate de digestie: reduce balonarea, durerile abdominale, diareea si flatulenta, lupta impotriva oboselii, restabileste nivelul de energie si trateaza infectiile tractului urinar.

Ginseng este cunoscut drept un puternic afrodisiac natural si un bun stimulator de energie. Acesta promoveaza un sistem imunitar mai puternic, stimuleaza si echilibreaza sistemul nervos, scade glicemia, previne stresul, imbunatateste capacitatea cognitiva si psihica, memoria si concentratia, reduce oboseala, are efect regenerant al organismului.

Nucile kola reprezinta un stimulent important destinat pentru a lupta impotriva oboselii fizice si psihice si trateaza depresia. Continutul de cafeina face din nucile kola o sursa importanta de energie, stimuleaza sistemul nervos central si creste atentia si capacitatea de concentrare, memorare si invatare.

Prospect Tonus+

Mod de administrare: 4-6 capsule pe zi. Se reartizeaza pe intreaga zi si se iau inainte de mese.

Mod de prezentare: flacon a cate 60 de capsule sau 200 de capsule.

Ingrediente

Pentru o capsula

Ginseng rosu (radacina) (Panax ginseng)

140 mg

Ghimbir (radacina) (Zingiber officinalis)

52.5 mg

Nuci Kola cu continut de 1,5% cafeina (Cola nitida si acuminata)

52.5 mg

Satureja / Cimbru (frunze) (Satureia hortensis)        

52.5 mg

Lapacho ecorces (Handroanthus impetiginosus)

52.5 mg

Ambalaj capsula - gelatina din clorofila naturala

 

 

Fara OGM si fara gluten.

Notă 
05/04/2017

Creste tonusul

de cand il administrez ma simt in forma o zi intreaga

Spune-ne părerea ta!

Spune-ne părerea ta!

Tonus+ 60-200 capsule

Tonus+ 60-200 capsule

Beneficii Tonus+: restabileste nivelul de energie si vitalitate, previne oboseala, are proprietati de stimulare a tonusului.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat:

Mergi