Promotie!
Yohimbe lichid extract, 59 ml Mărește

Yohimbe lichid extract, 59 ml

75,00 lei 110,00 lei -35,00 lei

Produs nou

Ultimele 4 bucati in stoc

Yohimbe este un afrodisiac foarte puternic pentru beneficiile sale aduse. Yohimbe creste placerea si dorinta de sex, afrodisiac natural pentru a creste libidoul, afrodisiac pentru barbati si femei, alternativa sigura impotriva impotentei, tonic natural si de incredere.

Mai multe detalii

Optiuni Valabile:

Yohimbe lichid extract, 59 ml

Puritate pentru potență sigura și biodisponibilitate garantata.

 

Compania Newton-Everett este condusa serios pentru a oferiproduse extrem de puternice si eficiente, ultra-pure nutritive cu o calitate fără compromisuri. Extractele noastre noi fac parte din categoria premium, lichide și capsule cu lichid sunt proiectate pentru a oferi un transport de livrare ideal pentru absorbția maximă și cu o biodisponibilitate îmbunătățită.

Yohmbe, Pur și curat:

Toateextractelelichide de la Newton-Everett șicapsulele cu lichidesunt testate în mod independent, folosindechipamente de testareșicelemaiavansatemetode, inclusiv HPLC și GC-MS pentrupuritateși de eficacitate de cătrelaboratoareterțe. Acestlucrugaranteazăpuritateaproduselor de mercur, plumb, PCB șialțicontaminanți. Testareamicrobiologicăindependentăesteefectuatăpentru a asigurapuritateașisiguranțasuplimentului.

Yohimbe, Biodisponibil:

Biodisponibilitatea suplimentelor nutritive este un factor adesea trecut cu vederea.

Biodisponibilitate înseamnă de fapt "proporția de ingredient nutritiv sau bioactivă care a fost absorbita in tractul gastrointestinal" pentru utilizare sau depozitare în organism. După trecerea prin mucoasa peretelui intestinal, ingredientele intra in fluxul sanguin ca sa gaseasca drumul spre organul țintă sau sistemul din organism, în cazul în care merg la tinta trebuie sa îndeplinesca sarcinile lor specifice, pentru a sprijini sănătatea și ca să tesimți minunat.

Concentrat de Yohimbe lichid extract, 59 ml

Ce este Yohimbe?

Yohimbe este numele unui copac vesnic verde, care se găsește în Zair, Camerun si Gabon. Scoarța de Yohimbe conține o substanță chimică numită yohimbina, care este folosita pentru a produce suplimente.

Yohimbe este o planta a cărei data de utilizare este de mai multe secole. Acesta a fost descoperita de către membrii triburilor africane, care l-a considerat a fi unadevărat afrodisiac. Din cauza cunoștințelor despre habitatul lor natural și capacitatea acestora de a beneficia de ea si de beneficiile Yohimbe, este sigursă se presupună că concluziile lor cu privire la Yohimbe au fost corecte.

Cu toate că Yohimbe este adesea folosit ca un afrodisiac, aceasta poate avea de asemenea o serie de alte avantaje. Suplimentul este susținut pentru a ajuta de asemenea in cazul tratamentului pentru depresie, tensiune arterială ridicată sau scăzută, dureri în piept si impotenta (sau alte probleme sexuale).

Yohimbe are substanțele necesare pentru a asigura in intreg corpul armonie si inclusiv cu mintea, prin urmare, atingerea echilibrului. Ce face Yohimbe este ea blochează alfa-2 receptorilor adrenergici în timp ce stimulează ceilalți receptori, acest lucru are ca rezultat îmbunătățirea fluxului sanguin la organul masculin, ceea ce înseamnă o erecție de durată mai lungă. Este de asemenea știut să producă o sensibilitate crescută a penisului, ceea ce face actul sexual o experiență mai stimulatoare.

Este numai pentru bărbați sau lucrează si pentru femei?

Plantele medicinale Yohimbe sunt adesea gandite pentru functia erectila masculina. Cei mai mulți oameni nu-și dau seama că această plantă este de asemenea un stimulent sexual si pentru femei. La femei are urmatoarele beneficii Yohimbe cum ar fi senzația îmbunătățită și congestionare a organelor genitale pe care le furnizează, atâta timp cât doza este menținută scăzută pentru a preveni efectele secundarepe care le are Yohimbe, vor fi discutate mai jos. Alte probleme de sănătate care pot fi tratate în mod eficient cu yohimbe includ probleme de colesterol ridicat, uscare a gurii și probleme ale sistemului nervos.

Yohimbe poate fi de asemenea util în a ajuta la pierderea in greutate. Este considerat un stimulent și poate mări ritmul cardiac și de a ajuta organismul sa arda grasimi mai repede. Aceasta poate împiedica de asemenea organismul de a stoarce grăsimile în exces și de a le ajutasa fie eliminate. Unii sportivi sau culturisti folosesc yohimbe pentru ca aceasta crește rezistența organismului în timpul antrenamentelor grele din sala.

Ce efecte secundare are Yohimbe?

Efectele secundare ale Yohimbe sunt în general ușoare dacă nu se utilizează o doză mare. Întotdeauna începe cu cea mai mică doză eficace și de a crește lent doza pentru a evita efectele secundare.

Yohimbe a fost asociat cu tensiune arterială, creșterea frecvenței cardiace, dureri de cap, anxietate, amețeli și insomnie. Yohimbe poate fi periculos dacă este luat în doze mari sau pentru perioade lungi de timp.

Persoanele care iau medicamente, cum ar fi cafeina, sedative, antihistaminice, tranchilizante și antidepresive, precum și consumul excesiv de alcool, ar trebui săevite consumul acestui produs. Acest lucru nu este de asemenea recomandat pentru persoanele care se confrunta cu boli de rinichi, boli de inima, glaucom, diabet, tulburări psihice, ulcer gastric sau duodenal.

Yohimbe nu artrebuisă fie luate cu orice aliment cu continut de tiramina sau băuturi pe care o conțin (brânză, ciocolată, bere, carne veche, nuci, etc.).

Prospect Yohimbe extract lichid:

Servire: 10 picături (0,5 ml)

Porții per flacon: 120

 

Cantitate pe servire:

• Extract de Yohimbe 8% alcaloizi 25mg

Ingrediente: Extract de Yohimbe, apă purificată și 20% alcool.

Fără arome artificiale sau îndulcitori, conservanți, zahăr, amidon, lapte, lactoza, gluten, grâu, drojdie, sau pește.

Fara sodiu

Mod administrare Yohimbe: 10-15 picături sub limbă o dată pe zi sau după cum  sugereaza un cadru medical.

Avertizare: Dacă sunteți gravidă, daca alăptati sau daca luati orice medicamente, consultați medicul înainte de utilizare. Întrerupeți utilizarea și consultați medicul dumneavoastră dacă apar reacții adverse. A nu se lăsa la indemina copiilor.A se păstra la temperatura camerei. Nu este recomandat pentru utilizarea de către persoanele cu vârsta sub 18 ani. În cazul în care suferă de hipertensiune arterială se consulte medicul înainte de a utiliza.

Notă 
07/31/2017

Yohimbe

Daca e pentru femei atunci sigur tre sa-l ia barbatii :))

Notă 
05/16/2017

potenta asta

picaturi pentru p.nis :)))

Notă 
05/04/2017

pentru potenta

creste apetitul si pofta de sex...

Notă 
01/05/2017

rezultate cu yohimbe

Yohimbe are eficienta asigurata si rapida, numai dupa 2 zile am observat deja rezultatele.

Spune-ne părerea ta!

Spune-ne părerea ta!

Yohimbe lichid extract, 59 ml

Yohimbe lichid extract, 59 ml

Yohimbe este un afrodisiac foarte puternic pentru beneficiile sale aduse. Yohimbe creste placerea si dorinta de sex, afrodisiac natural pentru a creste libidoul, afrodisiac pentru barbati si femei, alternativa sigura impotriva impotentei, tonic natural si de incredere.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat:

Mergi