Lista de produse după producător Source Naturals

Source Naturals® a fost creat în 1982 de către C.E.O. Ira Goldberg pentru a sprijini potențialul fiecărui individ de a se bucura de o sănătate optimă. La acea vreme

Liderii revoluției wellness


Source Naturals® a fost creat în 1982 de către C.E.O. Ira Goldberg pentru a sprijini potențialul fiecărui individ de a se bucura de o sănătate optimă. La acea vreme, felul de formulări nutriționale pe care le-a avut în vedere - pentru menținerea stării de bine și îmbunătățirea vieții - pur și simplu nu existau. Ideea de a combina multe substanțe nutritive, plante aromatice și nutraceutice într-o singură formulare, deși este obișnuită astăzi, a fost atunci o raritate. Source Naturals a fost pionier în conceptul cu Wellness Formula®, acum produsul de asistență imunitar # 1 al industriei.


Source Naturals a introdus ulterior numeroase formule premiate, recunoscute pentru excelența lor în studiile independente și în analizele nutriționale. Pe lângă Wellness, acești premiați includ Life Force® Multiple, Mega-Kid ™ Multiple, Inflama-Rest ™, linia Skin Eternal ™, Higher Mind ™, Essential Enzymes ™, Male Response ™ și multe altele.


Formulele bio-aliniate Source Naturals de la Source Naturals ajută la aducerea puterii de aliniere la corpul tău. Atunci când formulăm, evaluăm cauzele de bază ale dezechilibrelor sistemului, apoi furnizăm nutriție direcționată sistemelor corpului interdependente. Linia noastră de peste 600 de produse include, de asemenea, substanțe nutritive bine cercetate, de o singură entitate, în formele lor de cea mai înaltă calitate și cele mai biodisponibile.


Suplimentele noastre nutritive sunt la marginea de vârf a revoluției de wellness de astăzi. Această transformare a conștiinței de sănătate include, de asemenea, perspective noi în alimentație, stil de viață, dezvoltare emoțională și spirituală și asistență complementară pentru sănătate. Strategia Source Naturals pentru WellnessSM este de a oferi educație care să permită indivizilor să își asume responsabilitatea pentru sănătatea lor, mai degrabă decât să se bazeze doar pe autoritatea medicală din afară. Rezultatul este oameni care sunt mai productivi și împliniți și o lume mai puternică și mai sănătoasă.

Citeste mai mult
  • coloane
  • lista
Source Naturals K-Mag C - Magneziu, potasiu si Vitamina C - 60...
Pret:
89,00 lei 116,00 lei
Item Code: SN0786
Disponibilitate: In Stoc

Beneficii Magneziu, potasiu si Vitamina C: contribuie la metabolismul energetic normal, la funcționarea normală a sistemului nervos, a mușchilor, la protejarea celulelor de stresul oxidativ, a sistemului imunitar.

Mergi