Lista de produse după producător Planetary Herbals

Planetary® Herbals Declarație de calitate
Calitatea întâi
La Planetary® Herbals, onorăm încrederea pe care clienții noștri o depun în noi, cu un angajament de neclintit pentru cele mai înalte standarde de calitate. 

Planetary® Herbals Declarație de calitate
Calitatea întâi
La Planetary® Herbals, onorăm încrederea pe care clienții noștri o depun în noi, cu un angajament de neclintit pentru cele mai înalte standarde de calitate. Bunătatea clienților noștri este cea mai mare prioritate. Principiul călăuzitor pentru tot ceea ce facem este să oferim produse sigure și de calitate superioară, care să îmbunătățească sănătatea și bunăstarea clienților.
Standardele noastre de calitate
Materie prima
Angajamentul nostru pentru calitate începe prin furnizarea de pulberi și extracte botanice și alte materii prime, inclusiv ingrediente organice și non-OMG verificate atunci când sunt disponibile. Spre deosebire de multe alte mărci, noi facem propria noastră fabricație și avem un control complet asupra tuturor aspectelor privind achizițiile de materii prime, formularea și testarea calității. Mai multe teste sunt efectuate pe fiecare ingredient pentru a asigura identitatea, puritatea și potența. Echipa și laboratorul nostru de control al calității interne utilizează cele mai potrivite tehnici clasice și moderne de evaluare analitică. Acestea includ botanica, morfologia, microscopia, cromatografia de înaltă performanță în strat subțire (HPTLC), cromatografia lichidă de înaltă performanță (HPLC), cromatografia lichidă cu spectrometrie de masă (LC-MS), stadiul tehnicii spectrometrie de masă plasmatică cuplată inductiv (ICP-MS) ) pentru testarea metalelor grele, metode spectrofotometrice (UV-Vis, FTIR), testare pentru contaminarea microbiană și alte metode valabile științific.


Verificăm puritatea și autenticitatea fiecărei materii prime.
Produse terminate
La fel cum se testează fiecare materie primă, înainte de ambalarea produselor finite, testăm fiecare lot pentru a ne asigura că clienții primesc ceea ce spune eticheta. Acesta este angajamentul nostru față de tine.

Citeste mai mult

Nu există produse pentru acest producător.

Mergi