Lista de produse după producător WISH Pharmaceutical

Laboratorul de cercetare WISH Pharmaceutical și utilizarea abilă a puterii substanțelor naturale ne-au făcut să avem încredere de mii de clienți, iar grupul acestora este în continuă creștere.

Laboratorul de cercetare WISH Pharmaceutical și utilizarea abilă a puterii substanțelor naturale ne-au făcut să avem încredere de mii de clienți, iar grupul acestora este în continuă creștere.
Grupul WISH caută constant soluții noi, astăzi veți găsi zeci de produse inovatoare în catalogul suplimentelor noastre. Cele mai bine vândute noastre includ:
Set de dieta Fit Progress - un program de dietă cuprinzător: o dietă individuală timp de 30 de zile cu un set complet de suplimente care vă vor ajuta corpul să lupte cu excesul de kilograme de la A la Z. Dacă sunteți în căutarea unei soluții care vă va ghida pas cu pas către o figură subțire, oferind sprijin în orice moment al zilei - aceasta este soluția pentru tine.
Arzătoare - extracte din plante puternic concentrate: cafea verde, fructe de padure Goji și Acai, ceai verde, garcinia cambogia, guarana, pudră de piper cayenne, piperine, urzică indiană, mango african și multe altele - toate pentru a-ți stimula metabolismul și a accelera procesul de ardere a țesuturilor. gras!
Suplimente pentru activități fizice - suplimente care sunt capabile să sprijine corpul unei persoane active fizic (antrenament de 3-4 ori pe săptămână), precum și sportivi amatori și profesioniști.
Vitamine - oferim o gamă largă de vitamine: inovatoare, perfect absorbite de formulele organismului care susțin pierderea în greutate și adaugă vitalitate. Produsele noastre emblematice sunt: ​​Acerola, Vitamina K2 MK 7 + D3 și Vitamina C, Complexul Vitamina B.

Citeste mai mult
  • coloane
  • lista
Wish Resveratrol Extract 120 Capsule
Pret:
49,00 lei 59,00 lei
Pret redus!
Item Code: Wish-Resveratrol
Disponibilitate: Stoc epuizat

Beneficii Resveratrol: mentine sanatatea colonului, antioxidant natural puternic care protejeaza ADN-ul, reface nivelul de glutation (antioxidantul nostru cel mai important), creste nivelul de reductaza chinona (ficatul foloseste aceasta enzima pentru detoxifiere), mentine sanatatea prostatei, acționează ca un fitoestrogen benefic, reduce nivelul de...

Mergi