Lista de produse după producător 7 NUTRITION

Am început de la Zero. Poate nu în totalitate de la 0, ci de la 300 de Zloti investiți în site-ul web. Am început cu un simplu magazin nutrițional online în 2005.

Am început de la Zero. Poate nu în totalitate de la 0, ci de la 300 de Zloti investiți în site-ul web. Am început cu un simplu magazin nutrițional online în 2005. Nu exista o mașină de firma, așa că am luat un tramvai pentru a trimite la oficiul poștal. Munca continuă, orientarea către clienți și investiția aproape toate profiturile în mărfuri au dus la faptul că după 7 ani am avut 15 magazine staționare și un depozit.


În 2013, am început să ne creăm brandul. Cu și mai mult angajament și pasiune. Obiectivul era clar - crearea unui brand pentru jucătorii de culturism și fitness. Prin urmare, primul produs a fost cel mai pur izolat ISO P290. Apoi BCAA-uri pure, fără gust și Glutamină. O concentrare specifică asupra celui mai solicitant grup de jucători și îngrijirea noastră obsesivă pentru materiile prime și formulările de nutrienți au dus la o dezvoltare foarte dinamică. În prezent, avem propria fabrică de producție cu mașini cu capsule, un amestecător de pudră și propria moară de ulei. Avem birouri de reprezentare în țări precum: Anglia, Irlanda, Germania, Spania, Scoția, Danemarca, Slovacia și Franța. Produsele noastre sunt co-create de jucătorul IFBB PRO, Robert Piotrkowicz. În 2016, am primit premiul „Gazele Biznesu” pentru cele mai dinamice companii în curs de dezvoltare.


Totuși, cel mai important lucru este - continuăm să lucrăm cu același angajament ca în 2005. Ne amintim începuturile noastre, ne amintim ambalarea fiecărei bucăți de creatină. Prin urmare, puteți fi sigur că atunci când conduceți un mic magazin online sau cel mai mic punct nutrițional la sala dvs. locală, veți fi tratat cu același respect ca și proprietarul unui mare lanț de supermarketuri.

Citeste mai mult
  • coloane
  • lista
Rhodiola Rosea 60 Capsule
Reducere!
Stoc epuizat
7 Nutrition Rhodiola Rosea 60 Capsule
Pret:
55,00 lei 65,00 lei
Item Code: 7Nutrition-RhodiolaRosea
Disponibilitate: Stoc epuizat

Beneficii Rhodiola: excelent în tratamentul disfuncției sexuale masculine, creste apetitul, elimină oboseala și luptă împotriva schimbărilor de dispoziție, stimulează sistemul nervos și îi ajută pe cei care suferă de depresie și schimbări de dispoziție neregulate, util în eliminarea oboselii.

7 Nutrition Vitamina D3 2000 - 120 Capsule
Pret:
35,00 lei 55,00 lei
Pret redus!
Item Code: 7Nutrition-VitaminaD3
Disponibilitate: Stoc epuizat

Beneficii Vitamina D3: ajuta la mentinerea sanatatii oaselor, suport pentru sistemul imunitar, imbunatateste absorbtia calciului, sprijina functia cardiovasculara, imbunatateste calitatea somnului, reduce depresia, ajuta in caz de osteoporoza si fracturi osoase, benefica in scleroza multipla

Mergi