NuPearl PRO ADVANCED Sistem albirea dintilor (Bonus stilou de albire)

Rezultate rapide, kit profesional pentru un zâmbet mai alb si mai strălucitor, dinți vizibili mai albi în 20 de minute, dinti mai curati si fara pete, elimina culoarea galbena a dintilor, include bonusul NuPearl® PRO Perfect Stilou Albire, rezultate profesionale cu tehnologia NuBright ™ de luminare cu LED, cu peroxid de hidrogen ultra pur 12%, recomandat de stomatologi.

Mai multe detalii


Produs nou

Nu se mai aduce

Optiuni Valabile:

NuPearl PRO ADVANCED TEETH WHITENING SYSTEM (with Bonus Whitening Pen)

NuPearl PRO ADVANCED Sistem albirea dintilor (Bonus stilou de albire)

 

Rezultate rapide, kit profesional pentru un zâmbet mai alb si mai strălucitor

 

• Dinți vizibili mai albi în 20 de minute

• Dinti mai curati si fara pete

• Elimina culoarea galbena a dintilor

• Include bonusul NuPearl® PRO Perfect Stilou Albire!

• Rezultate profesionale cu tehnologia NuBright ™ de luminare cu LED

• Cu peroxid de hidrogen ultra pur 12%

• Recomandat de stomatologi

• Enamel Safe (Protejeaza smaltul dentar)

• Include Ghidul profesional pentru pete

 

Bucurați-vă de avantajele și calitatea kit-ului profesional de albirea dinților în confortul propriului dvs. cămin pentru o suma mica de cost. NuPearl® PRO ADVANCED este un sistem recomandat de medicul dentist cu tehnologie NuBright ™ LED, gel Ultra Peric 12% peroxid de hidrogen și ulei esențial de mentă natural, oferind dinți vizibil mai albi în doar câteva minute. Reduceți daunele provocate de anii de consum de cafea, vin, fumat sau consumat alimente care pot pata dinții prin îndepărtarea petelor de suprafață și a decolorării profunde. Este atât de eficient, funcționează mai bine decât tratamentele tradiționale de înălbire!

 

În timp ce mulți oameni doresc rezultatele de albire, produsele de albire la domiciliu conțin concentrații mari de substanțe chimice care pot deteriora dinții și gingiile sănătoase. NuPearl® PRO ADVANCED este sigur pentru email, delicat pe dinți și fără ingrediente dure, inclusiv: Latex, Parabeni, Sulfați, Fluorură de sodiu, PEG / PPG și este fără gluten. Vedeți schimbări semnificative în culoarea dinților fără efectele dăunătoare ale altor procese de albire care pot dăuna dinților și gingiilor sensibile.

 

Pentru a păstra rezultatele obținute la medicul dentist, va trebui să vă întoarceți din când în când, ceea ce devine scump! Este ușor de utilizat Stiloul de albire NuPearl® PRO ADVANCEDPerfecting împreună cu sistemul nostru de albire pentru a menține zâmbetul alb strălucitor dorit între tratamente sau cand nu dispuneti de timp pentru a merge la cabinetul stomatologic.

 

3 pași simpli spre un zâmbet mai alb!

 

1) Aplicați gelul în dispozitivul special

2) Activați lumina albă cu LED-uri

3) Zâmbiți cu încredere!

 

NuPearl® PRO ADVANCED Sistemul de albire a dintilor avansat este comparabil cu tratamentele de albire costisitoare oferite la cabinetul medicului dentist. Procedura este similară - gelul de albire este aplicat pe dinți, în timp ce tehnologia exclusivă NuBright LED utilizează lumini de intensitate scăzută, care emite un nivel ridicat de luminozitate într-o singură direcție pe gelul de albire, oferind rezultate profesionale în doar câteva minute!

 

Cum functioneaza stiloul performant?

NuPearl® PRO ADVANCEDPerfecting Whitening Pen utilizează un gel de albire avansată pentru a obține rezultate maxime. Doar eliberați gelul în aplicatorul de perie și aplicați fiecărui dinte. Zâmbiți timp de 30 de secunde și clătiți în 15 minute. Gelul isi face efectul în doar câteva secunde pentru dinții vizibil mai albi!

SFAT EXPERTI: După aplicarea gelului, activați dispozitivul cu lumină LED și plasați-o în gură pentru a îmbunătăți puterea de albire a gelului! Păstrați pe dinți timp de până la cinci minute, apoi clătiți.

 

Instrucțiuni de utilizare a gelului de albire a dinților

 

1) Aplicați

Aplicați o linie subțire de gel în interiorul tăvii a dispozitivului pentru gură pe ambele arcuri superioare și inferioare unde dinții sunt cel mai vizibili. Răspândiți uniform pe partea din față a gurii cu vârful seringii.

    

2) Activare

Porniți lumina de iluminare cu LED-uri NuBright ™ și așezați dispozitivul în gură. Păstrați fara sa miscati din loc timp de 20 de minute. Când ați terminat, scoateti dispozitivul din gura si opriti lumina. Clătiți gura și dispozitivul cu apă caldă.

 

3) Zâmbetul

Utilizați ghidul de culori pentru a vedea culoarea dinților după tratament. Repetați o dată sau de două ori pe zi până ajungeți la albirea dorită. Bucurați-vă de zâmbetul dvs. mai alb, mai strălucitor.

 

Instrucțiuni de utilizare a STILOULUI DE ALBIRE A DINTILOR:

 

Rotiți stiloul până când gelul este vizibil prin vârful periei. Aplicați un strat subțire de gel pe dinți. Vizați spații greu accesibile și între dinți pentru rezultate perfecte. Zâmbiți timp de 30 de secunde și clătiți după 20 de minute. Utilizați zilnic așa cum este necesar pentru a vă menține zâmbetul alb.

 

Compozitie GEL & STILOU: Kosher Glicerină, Peroxid de hidrogen, Propilenglicol, Xilitol, Carbomer, Mentha Piperita (Menta) Ulei esențial, Trietanolamină, Aqua. Cu arome organice, naturale, cușer și fără alcool.

Precauții: Utilizați conform instrucțiunilor. Dacă apare iritație sau sensibilitate, întrerupeți utilizarea. Aceste efecte sunt, în general, ușoare, temporare și nu dăunătoare. Dacă aveți nevoie de lucrări dentare, aveți probleme dentare sau aveți colorare de la medicamente, adresați-vă medicului dentist dacă un produs de albire este potrivit pentru dumneavoastră. Destinate exclusiv pentru dinți naturali, nu vor albi plombele, coroanele, furnirurile, umpluturile sau protezele. Evitați contactul gelului cu ochii, hainele, pielea sau țesătura. Dacă sunteți gravidă, consultați un specialist în domeniul sănătății înainte de utilizare. Nu este un înlocuitor al vizitelor dentare obișnuite. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Nu este destinat utilizării la copiii cu vârsta sub 16 ani. A se păstra într-un loc răcoros și uscat.

 

Depozitați într-un loc răcoros și uscat.

Nu este testat pe animale.

Spune-ne părerea ta!

NuPearl PRO ADVANCED Sistem albirea dintilor (Bonus stilou de albire)

NuPearl PRO ADVANCED Sistem albirea dintilor (Bonus stilou de albire)

Rezultate rapide, kit profesional pentru un zâmbet mai alb si mai strălucitor, dinți vizibili mai albi în 20 de minute, dinti mai curati si fara pete, elimina culoarea galbena a dintilor, include bonusul NuPearl® PRO Perfect Stilou Albire, rezultate profesionale cu tehnologia NuBright ™ de luminare cu LED, cu peroxid de hidrogen ultra pur 12%, recomandat de stomatologi.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> > >
NuPearl PRO ADVANCED Sistem albirea dintilor (Bonus stilou de albire)

NuPearl PRO ADVANCED Sistem albirea dintilor (Bonus stilou de albire)

lei219.27 out_of_stock! Rezultate rapide , kit profesional pentru un zâmbet mai alb si mai strălucitor, dinți vizibili mai albi în 20 de minute, dinti mai curati si fara pete, elimina culoarea galbena a dintilor, include bonusul NuPearl® PRO Perfect Stilou Albire, rezultate profesionale cu tehnologia NuBright ™ de luminare cu LED, cu peroxid de hidrogen ultra pur 12%, recomandat de stomatologi. ORALGEN NuPearl®
Mergi