NuPearl Pro Sistem avansat de albirea dintilor rezervă cu 4 seringi (17oz) 5ml fiecare

Pachetul de rezerva pentru sistemul de albire avansat NuPearl®Pro, eliminarea petelor de suprafață și decolorarea în profunzime, dinți vizibili mai albi în 20 de minute, dinti mai curati si fara pete, elimina culoarea galbena a dintilor, rezultate profesionale cu tehnologia NuBright ™ de luminare cu LED, cu peroxid de hidrogen ultra pur 12%, recomandat de stomatologi.

Mai multe detalii


Pret: 59,00 lei 149,00 lei -90,00 lei

Produs nou

ORALGENNuPearl-5704

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

NuPearl Pro ADVANCED TEETH WHITENING SYSTEM REFILL PACK 4 Syringes (.17oz) 5ml Each

NuPearl Pro Sistem avansat de albirea dintilor rezervă cu 4 seringi (17oz) 5ml fiecare

Rezultatele rapide, profesionale si de rezistență pentru un zambet mai alb și mai luminos - pachet de reumpleri.

 

• Pachetul de rezerva pentru sistemul de albire avansat NuPearl®Pro

• Eliminarea petelor de suprafață și decolorarea în profunzime

• Dinți vizibili mai albi în 20 de minute

• Dinti mai curati si fara pete

• Elimina culoarea galbena a dintilor

• Rezultate profesionale cu tehnologia NuBright ™ de luminare cu LED

• Cu peroxid de hidrogen ultra pur 12%

• Recomandat de stomatologi

• Enamel Safe (Protejeaza smaltul dentar)

• Include Ghidul profesional pentru pete

 

Păstrați-vă zâmbetul alb, strălucitor și natural cu setul de rezerva a sistemului de albire NuPearl® Pro Advanced Whitening de la ORALGEN. Fiecare kit oferă 4 seringi ale puternicului gel de albire NuPearl® Pro, formulat pentru a oferi rezultate profesionale de albire.

Bucurați-vă de avantajele și calitatea kit-ului profesional de albirea dinților în confortul propriului dvs. cămin pentru o suma mica de cost. NuPearl® PRO ADVANCED este un sistem recomandat de medicul dentist cu tehnologie NuBright ™ LED, gel Ultra Peric 12% peroxid de hidrogen și ulei esențial de mentă natural, oferind dinți vizibil mai albi în doar câteva minute. Reduceți daunele provocate de anii de consum de cafea, vin, fumat sau consumat alimente care pot pata dinții prin îndepărtarea petelor de suprafață și a decolorării profunde. Este atât de eficient, funcționează mai bine decât tratamentele tradiționale de înălbire!

 

În timp ce mulți oameni doresc rezultatele de albire, produsele de albire la domiciliu conțin concentrații mari de substanțe chimice care pot deteriora dinții și gingiile sănătoase. NuPearl® PRO ADVANCED este sigur pentru email, delicat pe dinți și fără ingrediente dure, inclusiv: Latex, Parabeni, Sulfați, Fluorură de sodiu, PEG / PPG și este fără gluten. Vedeți schimbări semnificative în culoarea dinților fără efectele dăunătoare ale altor procese de albire care pot dăuna dinților și gingiilor sensibile.

 

Pentru a păstra rezultatele obținute la medicul dentist, va trebui să vă întoarceți din când în când, ceea ce devine scump! Este ușor de utilizat Stiloul de albire NuPearl® PRO ADVANCEDPerfecting împreună cu sistemul nostru de albire pentru a menține zâmbetul alb strălucitor dorit între tratamente sau cand nu dispuneti de timp pentru a merge la cabinetul stomatologic.

 

3 pași simpli spre un zâmbet mai alb!

 

1) Aplicați gelul în dispozitivul special

2) Activați lumina albă cu LED-uri

3) Zâmbiți cu încredere!

 

NuPearl® PRO ADVANCED Sistemul de albire a dintilor avansat este comparabil cu tratamentele de albire costisitoare oferite la cabinetul medicului dentist. Procedura este similară - gelul de albire este aplicat pe dinți, în timp ce tehnologia exclusivă NuBright LED utilizează lumini de intensitate scăzută, care emite un nivel ridicat de luminozitate într-o singură direcție pe gelul de albire, oferind rezultate profesionale în doar câteva minute!

 

Instrucțiuni de utilizare a gelului de albire a dinților

 

1) Aplicați

Aplicați 0,5 ml (aproximativ o linie subțire) în interiorul tăvii de la sistemul de albire NuPearl®12x pe ambele arcuri superioare și inferioare. Răspândiți uniform pe partea din față cu vârful seringii, vizând dinții vizibili.

Eliminați astfel procesul în timp util și dezordonat de a crea matrițe personalizate cu ajutorul dispozitivului nostru cu convenabilă, One-Size-Fits-All!

 

2) Activați

Porniți lumina de iluminare cu LED-uri NuBright ™ și așezați dispozitivul în gură. Păstrați în loc timp de 20 de minute. După terminare, clătiți gura și dispozitivul cu apă caldă. Repetați o dată pe zi până ajungeți la culoarea dorită, timp de până la 10 zile.

 

3) Zâmbet

Utilizați ghidul de culori pentru a vedea culoarea dinților după tratament. Repetați o dată sau de două ori pe zi până ajungeți la albirea dorită. Bucurați-vă de zâmbetul dvs. mai alb, mai strălucitor.

 

KITUL DE REZERVA INCLUDE:

• 5 ml seringa x 4 (20 ml total).

• Ghid de umbrire

Ingrediente: Kosher Glicerină, Peroxid de hidrogen, Propilenglicol, Xilitol, Carbomer, Ulei esențial de Mentha Piperita (Peppermint), Trietanolamină, Aqua.

Precauții: Utilizați conform instrucțiunilor. Dacă apare iritație sau sensibilitate, întrerupeți utilizarea. Aceste efecte sunt, în general, ușoare, temporare și nu dăunătoare. Dacă aveți nevoie de lucrări dentare, aveți probleme dentare sau aveți colorare de la medicamente, adresați-vă medicului dentist dacă un produs de albire este potrivit pentru dumneavoastră. Destinate exclusiv pentru dinți naturali, nu vor albi plombele, coroanele, furnirurile, umpluturile sau protezele. Evitați contactul gelului cu ochii, hainele, pielea sau țesătura. Dacă sunteți gravidă, consultați un specialist în domeniul sănătății înainte de utilizare. Nu este un înlocuitor al vizitelor dentare obișnuite. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Nu este destinat utilizării la copiii cu vârsta sub 16 ani. A se păstra într-un loc răcoros și uscat.

 

Depozitați într-un loc răcoros și uscat.

Nu este testat pe animale.

 

Spune-ne părerea ta!

NuPearl Pro Sistem avansat de albirea dintilor rezervă cu 4 seringi (17oz) 5ml fiecare

NuPearl Pro Sistem avansat de albirea dintilor rezervă cu 4 seringi (17oz) 5ml fiecare

Pachetul de rezerva pentru sistemul de albire avansat NuPearl®Pro, eliminarea petelor de suprafață și decolorarea în profunzime, dinți vizibili mai albi în 20 de minute, dinti mai curati si fara pete, elimina culoarea galbena a dintilor, rezultate profesionale cu tehnologia NuBright ™ de luminare cu LED, cu peroxid de hidrogen ultra pur 12%, recomandat de stomatologi.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Posta Romana
Posta Romana:

Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

 

Fan Curier
Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat:

Mergi