Promotie!
FOLIGAIN.LASH Alungirea genelor (0.17oz) 5ml Mărește

FOLIGAIN.LASH Alungirea genelor (0.17oz) 5ml

Beneficii FOLIGAIN.LASH®: stimulează creșterea genelor, imbunătățește plinătatea genelor, împotriva îmbătrânirii premature a genelor, protecția împotriva radiațiilor UV dăunătoare, utilizează un ser foarte performant MP-17.

Mai multe detalii


Pret: 149,00 lei Pret: 199,00 lei Pret: -50,00 lei

Produs nou

Foligain-6760

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

FOLIGAIN.LASH Alungirea genelor (0.17oz) 5ml

 

Beneficii FOLIGAIN.LASH®

• Stimulează creșterea genelor

• Îmbunătățește plinătatea genelor

• împotriva îmbătrânirii premature a genelor

• Protecția împotriva radiațiilor UV dăunătoare

• Utilizează un ser foarte performant MP-17

 

FOLIGAIN.LASH® de la Anagen Research ™ este formulat cu ajutorul unui ser foarte bine testat MP-17, proiectat pentru a produce un set sănătos de gene groase și lungi. Acest ser non-alergenic utilizează un ingredient cheie special, numit MP-17 (Myristoyl Pentapeptide-17), împreună cu un extract de celule stem din struguri, Vitis vinifera, pentru a vă oferi genele pline și luxoase.

 

Cum funcționează FOLIGAIN.LASH®?

FOLIGAIN.LASH® utilizează cele două ingrediente principale ale sale, Vitis vinifera și MP-17, pentru a spori proliferarea celulelor pielii, prelungi și rasfira genele și pentru a întări celulele pleoapelor.

Vitis vinifera este un extract de celule stem din struguri care conține factori epigenetici și metaboliți speciali, care îmbunătățesc în mod special alimentația genelor, asigură protecția împotriva radiațiilor UV dăunătoare și consolidează genele împotriva îmbătrânirii premature.

 

Genele cresc din celulele de pe marginea pleoapei. Stimularea acestor celule ajută la creșterea genelor.

Extract de celule stem din struguri oferă protecție avansată și hrană pentru celulele pleoapelor.

 

De ce să folosiți FOLIGAIN.LASH®?

Este foarte de dorit să aveți gene frumoase si rezistente care să scoata ochiii in evidenta. FOLIGAIN.LASH® este un tratament recomandat pentru foliculul genelor care poate fi benefic pentru oricine dorește să aibă gene mai groase și mai puternice.

Cea mai recentă formulă de la Anagen Research ™ este sigură, foarte eficientă și se aplică cu ușurință ca o cremă.

FOLIGAIN.LASH® este cea mai recentă tehnologie avansată de îngrijire a genelor pentru rezultate uimitoare atât pentru genele superioare cât și pentru cele inferioare.

Gene inainte 

Gene dupa

Myristoyl Pentapeptide-17 este un ingredient peptidic uimitor care influențează pozitiv creșterea genelor la nivelul foliculului.

 

Mod utilizare: Aplicați la baza pleoapei superioare și inferioare curate, înainte de culcare (ca și când aplicați un creion pentru ochi).

 

Întrerupeți folosirea dacă apare roșeață sau iritație. Nu inghiți.

 

Compozitie: Apa, Myristoyl Pentapeptid-17, carboximetilceluloză de sodiu, glicerină, PCA de sodiu, pantenol, pantotenat de calciu, extract de celule de fructe de struguri, fenoxietanol, etilhexilglicerină.

 

 

Spune-ne părerea ta!

FOLIGAIN.LASH Alungirea genelor (0.17oz) 5ml

FOLIGAIN.LASH Alungirea genelor (0.17oz) 5ml

Beneficii FOLIGAIN.LASH®: stimulează creșterea genelor, imbunătățește plinătatea genelor, împotriva îmbătrânirii premature a genelor, protecția împotriva radiațiilor UV dăunătoare, utilizează un ser foarte performant MP-17.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Posta Romana
Posta Romana:

Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

 

Fan Curier
Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat:

Mergi