Vegavero EAA 300 Tablete

Beneficii EAA: 1000 mg EAA (aminoacizi esențiali) pe comprimat, din fermentația naturală, conține toate cele 8 EAA, inclusiv BCAAs și histidina aminoacidului semi-esențial, doza recomandată: 6 comprimate pe zi, 300 comprimate / flacon, 100% vegan, fără soia, fără grâu

Mai multe detalii


Pret: 109,00 lei Pret: 154,00 lei Pret: -45,00 lei

Produs nou

Vegavero-EAA300

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

EAA 300 Tablete

Beneficii EAA

    1000 mg EAA (aminoacizi esențiali) pe comprimat

    Din fermentația naturală

    Conține toate cele 8 EAA, inclusiv BCAAs și histidina aminoacidului semi-esențial

    Doza recomandată: 6 comprimate pe zi

    300 comprimate / flacon

    100% vegan, fără soia, fără grâu

    Fabricat in Germania

    Fără aditivi

Aminoacizi Esențiali vs neesențiali

Aminoacizii îndeplinesc diverse funcții diferite funcții în organism. Ele sunt relevante în principal ca elemente de bază pentru proteine, inclusiv enzime și hormoni. Unul distinge între aminoacizii neesențiali, semi-esențiali și esențiali. Acestea din urmă, EAAs, au o importanță deosebită, deoarece nu pot fi produse de organism și, prin urmare, trebuie să fie preluate prin alimente.

Deoarece sportivii au o proteină crescută și, astfel, necesarul de aminoacizi, un supliment suplimentar este adesea util. Veganii sau vegetarienii pot beneficia, de asemenea, de EAA suplimentare, deoarece există doar câteva alimente pe bază de plante care au un profil complet de aminoacizi.

100% natural și lipsit de aditivi

Comprimatele noastre EAA conțin 1000 mg de aminoacizi esențiali fiecare (leucină, izoleucină, valină, lizină, metionină, treonină, fenilalanină, triptofan), inclusiv aminoacidul semi-esențial histidină, care nu poate fi produs în cantități suficiente în organism în anumite situații . Nutriția dezechilibrată și stresul, de exemplu, pot face necesară suplimentarea.

Aminoacizii din comprimatele noastre EAA sunt obținuți prin fermentație naturală și nu sunt produși sintetic. În plus, nu folosim niciun aditiv, cum ar fi stearatul de magneziu sau celuloza microcristalină. Spre deosebire de pulberile EAA, nu sunt adăugate arome artificiale sau îndulcitori în tablete.

Unii producători oferă pelete de aminoacizi obținute din proteine ​​de grâu sau soia, ceea ce ar putea cauza probleme persoanelor cu alergii. Aminoacizii din tabletele noastre sunt sub formă liberă și, prin urmare, pot fi folosiți direct de către organism.

Mod de administrare: Luați 6 comprimate zilnic (3 dimineața și 3 seara) cu suficient lichid.Ingrediente:

Compozitie:

Portie de 6 tablete:

L-Leucină

1500 mg

L-Lizină

816 mg

L-Izoleucină

750 mg

L-Valină

750 mg

L-Treonină

600 mg

L-Fenilalanină

540 mg

L-Metionină

420 mg

L-Histidină

243 mg

L-Triptofan

120 mg

 

Notă:

Doza recomandată nu trebuie depășită. Suplimentele alimentare nu sunt un substitut pentru o dietă echilibrată și variată și un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Depozitați într-un loc rece, uscat și întunecat.

 

 

Tip produssupliment alimentar
Forma/TexturaTablete
PentruUnisex
Utilizat pentruSistemul muscular
Tip administrareCale orala
Proprietati100% NATURAL
Cantitate300
Ingrediente principaleEAA

Spune-ne părerea ta!

Vegavero EAA 300 Tablete

Vegavero EAA 300 Tablete

Beneficii EAA: 1000 mg EAA (aminoacizi esențiali) pe comprimat, din fermentația naturală, conține toate cele 8 EAA, inclusiv BCAAs și histidina aminoacidului semi-esențial, doza recomandată: 6 comprimate pe zi, 300 comprimate / flacon, 100% vegan, fără soia, fără grâu

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> > >
Vegavero EAA 300 Tablete

Vegavero EAA 300 Tablete

lei100.00 in_stock! Beneficii EAA: 1000 mg EAA (aminoacizi esențiali) pe comprimat, din fermentația naturală, conține toate cele 8 EAA, inclusiv BCAAs și histidina aminoacidului semi-esențial, doza recomandată: 6 comprimate pe zi, 300 comprimate / flacon, 100% vegan, fără soia, fără grâu Vegavero
Mergi