BCAA Mega Caps 120 Capsule

Beneficii BCAA MEGA CAPS: Doza mare de BCCA la administrare. Proportie ideala de BCAA 2:1:1. Contine Vitamina B6 pentru energie, evita epuizarea si oboseala, protejeaza muschii dupa antrenamente, reface si ajuta la cresterea masei musculare.

Mai multe detalii


Pret: 89,00 lei Pret: 114,00 lei Pret: -25,00 lei

Produs nou

OLM3330

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

BCAA Mega Caps 120 Capsule Olimp

 

O DOZĂ PUTERNICĂ DE AMINOACI IMPORTANTI!

 

Beneficii BCAA MEGA CAPS:

- Doza mare de BCCA la administrare

- Proportie ideala de BCAA 2:1:1

- Contine Vitamina B6 pentru energie

- Evita epuizarea si oboseala

- Protejeaza muschii dupa antrenamente

- Reface si ajuta la cresterea masei musculare

 

BCAA MEGA CAPS® / MEGA CAPSULES® - 1100 mg de BCAA în 1 capsulă!

 

Fiecare capsula de Olimp BCAA MEGA CAPS® / MEGA CAPSULES® contine peste doua ori mai mult BCAA decat cateva produse ale concurentilor nostri!

Puteti VERIFICA!

 

BCAA MEGA CAPS® / MEGA CAPSULES® - o compoziție foarte concentrată de aminoacizi importanti cu catenă ramificată (BCAA, leucină, valină și izoleucină) într-un raport 2:1:1, îmbogățită cu vitamina B6 suplimentară, care reduce epuizarea și oboseala.

BCAA - la fel ca și vitaminele - sunt substanțe exogene. Aceasta înseamnă că ele trebuie livrate cu alimente.

 

OLIMP BCAA MEGA CAPS® / MEGA CAPSULES® ESTE O DOZĂ GIGANTICĂ A AMINOACIZILOR ÎNTR-O CAPSULĂ!

 

 "MEGA CAPS" și "MEGA CAPSULES" sunt mărci comerciale înregistrate pentru prima dată în beneficiul Olimp Laboratories în cadrul Oficiului Polonez de Brevete, respectiv din 2004 și 2006. În plus, marca "MEGA CAPS" a fost depus pentru procedură internațională în 26 țări din întreaga lume și a fost înregistrată până în prezent în 17 țări. De asemenea, mărcile verbale și mărcile figurative MEGA CAPS® / MEGA CAPSULES® au fost supuse înregistrării internaționale în multe țări, inclusiv în afara Europei.

 

Prospect BCAA MEGA CAPS

Mod administrare: înghițiți o porție (3 capsule) de 3 ori pe zi, beți cu o cantitate mare de apă - înainte de micul dejun, înainte de antrenament, după antrenament sau înainte de culcare.

 

A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Nu depășiți doza zilnică recomandată.

Suplimentele alimentare nu trebuie folosite ca un substitut pentru o dietă variată și echilibrată.

Se recomandă o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos

 

Ingrediente: aminoacizi liberi (43% L-leucină, 21,5% L-valină, 21,5% L-izoleucină), 0,02% vitamină B6.

 

Atenție: femeile însărcinate sau care alăptează nu trebuie să utilizeze acest produs.

Spune-ne părerea ta!

BCAA Mega Caps 120 Capsule

BCAA Mega Caps 120 Capsule

Beneficii BCAA MEGA CAPS: Doza mare de BCCA la administrare. Proportie ideala de BCAA 2:1:1. Contine Vitamina B6 pentru energie, evita epuizarea si oboseala, protejeaza muschii dupa antrenamente, reface si ajuta la cresterea masei musculare.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> > >
BCAA Mega Caps 120 Capsule

BCAA Mega Caps 120 Capsule

lei81.65 in_stock! Beneficii BCAA MEGA CAPS: Doza mare de BCCA la administrare. Proportie ideala de BCAA 2:1:1. Contine Vitamina B6 pentru energie, evita epuizarea si oboseala, protejeaza muschii dupa antrenamente, reface si ajuta la cresterea masei musculare. OLIMP SPORT NUTRITION
Mergi