Animal Nitro 44 pliculete, Universal Nutrition

Beneficii Animal Nitro: sistem inovator de transport al aminoacizilor în circuitul sangvin, aminoacizi esentiali cu absorbtie rapida, formulă superioară de aminoacizi, ajung foarte rapid la nivel muscular, favorizează vasodilataţia, creşte sinteza de proteine, scade timpul de recuperare.

Mai multe detalii


Produs nou

Nu mai face parte din catalog

Optiuni Valabile:

Animal Nitro 44 pliculete, Universal Nutrition

Beneficii Animal Nitro:

- Formulă superioară de aminoacizi

- Sistem inovator de transport al aminoacizilor  în circuitul sangvin

- Aminoacizi esentiali cu absorbtie rapida

- Ajung foarte rapid la nivel muscular

- Favorizează vasodilataţia

- Creşte sinteza de proteine

- Scade timpul de recuperare

Ce conținе Animal Nitro?

Aminoacizii sunt cel mai buni "constructori" de fibre musculare. Ei sunt "declanșatorii" anabolismului în organism și creșterea musculară!

Există două doze de aminoacizi, dar doar câteva sunt de neînlocuit. Nu este surprinzător faptul că acestea sunt doar cele care au fost în mușchii copiilor la naștere.

Animal Nitro este primul și singurul supliment care conține relația corectă a acestor aminoacizi esențiali.

Cine poate folosi produsul Aniamal Nitro?

Atleții și sportivii

Persoanele care fac antrenamente intense

Atleții pe o dietă strictă

Sportivii care au crescut masă cu dietă bogată în proteine

Complexul de aminoacizi din Animal Nitro se numește complexul uman de proteine ​​musculare (HMPC) și este proiectat pentru o absorbție maximă rapidă și ușoară. Contribuie la acumularea netă a masei musculare datorită contribuției sale la sinteza și echilibrul proteinelor!

Animal Nitro este unic prin formula pe care o are. Animal Nitro contine aminoacizi esentiali cu absorbtie rapida (EAA) si aminoacizii cu lant ramificat: 3500 mg de leucina, 1690 mg de izoleucina si 1815 mg de valina.

Aminoacizii, administrati imediat dupa antrenament, ajung foarte rapid la nivel muscular unde sunt utilizati in scopul sustinerii formarii de noi structuri musculare.

Animal Nitro este supliment care conține ratia corecte de aminoacizi,  ingrediente incluse în complexul Human Muscle Protein Complex (HMPC). HMPC este alcătuit numai din aminoacizi în stare liberă, ce ajung mult mai rapid în stomac şi în intestinele mici, de unde sunt absorbiţi cu repeziciune în sânge. Cu ajutorul complexului HMPC, tu vei beneficia de o doza corespunzatoare de aminoacizi, care, printr-un sistem inovator de transport, vor patrunde direct în sistemul circulator.

Fiecare pachet de Animal Nitro contine 6000 mg de aminoacizi, in stare libera. Odată ingeraţi, acestia formeaza rapid o peliculă de protecție, care le permite să ocolească eficient ficatul. Odată trecuti de ficat, acest bol intră în circulația sangvina, de unde va stimula anabolismul şi vasodilataţia. În combinaţie cu un antrenament eficient, HMPC-ul creşte sinteza proteinelor, previne catabolismul şi scade timpul de recuperare în urma efortului. Fiecare pachetel de Animal Nitro contine 9 capsule albe, încărcate cu aminoacizi esențiali, in stare libera, gram de gram. Cu Animal Nitro ai totul la timp.

Prospect Animal Nitro:

Instrucțiuni: Luați 1 pachet aproximativ 30 de minute după un antrenament. Pentru rezultate optime, luați 2 pachete pe zi - 1 chiar înainte de a începe antrenamentul și încă 1 pachet în 30 de minute după acesta. Dacă aveți o mișcare post-antrenament, așteptați cel puțin 30-45 de minute după ce Animal Nitro este luat pentru a vă bea proteinele. Luați întotdeauna pe stomacul gol, de preferință cu un pahar de apa sau alt suc de fructe.

Compozitie:

Valori nutriționale

1 doză (2 săculeți)

Vitamina B6 (Piridoxină HCI)

500 mg

Niacin (Niacinamidă)

10 mg

Complex HMPC

4995 mg

Leucină, Lizină, Arginină, Valină, Izoleucină, Histidină, Treonină, Metionină, Fenilalanină

Complex Pro BCAA

Leucină

3500 mg

Izoleucină

1685 mg

Valină

1815 mg

 

ATENȚIE

* A nu se lăsa la îndemâna copiilor!

Consultați-vă medicul dacă luați sau aveți o afecțiune.

Spune-ne părerea ta!

Animal Nitro 44 pliculete, Universal Nutrition

Animal Nitro 44 pliculete, Universal Nutrition

Beneficii Animal Nitro: sistem inovator de transport al aminoacizilor în circuitul sangvin, aminoacizi esentiali cu absorbtie rapida, formulă superioară de aminoacizi, ajung foarte rapid la nivel muscular, favorizează vasodilataţia, creşte sinteza de proteine, scade timpul de recuperare.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Posta Romana
Posta Romana:

Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

 

Fan Curier
Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Mergi