Amino X 435, 1000 grame, BSN

Beneficii Amino X: doză mare de BCAA, conține 8 grame, imbunatatesc sinteza de proteine, refacerea rezervelor de glicogen din muschi, grabesc refacerea musculara, accelerează viteză de regenerare, complex de aminoacizi, primii aminoacizi instant de pe piață, crește rezistența musculară, suprimă oboseala musculară, nu conține zahăr sau cofeină. 

Mai multe detalii


Produs nou

Nu mai face parte din oferta

Optiuni Valabile:

Amino X 435, 1000 grame, BSN

Beneficii Amino X:

- Doză mare de BCAA, conține 8 grame

- Imbunatatesc sinteza de proteine

- Refacerea rezervelor de glicogen din muschi

- Grabesc refacerea musculara

- Accelerează viteză de regenerare

- Complex de aminoacizi

- Primii aminoacizi instant de pe piață

- Crește rezistența musculară

- Suprimă oboseala musculară

- Nu conține zahăr sau cofeină

- Ușor solubil

- Sunt anticatabolice

- Maresc rezistenta la efort

 

Amino X este un produs de o nouă generație de aminoacizi

Aceasta este o altă capodoperă "roșie" în gama de suplimente pentru sportivi de la BSN. Principalele scopuri pentru care este creat Amino X sunt:

 

Ajuta la restaurarea la maxim pentru a reveni mai puternic și odihnit pentru următorul antrenament

Îndepărtați mai repid febra musculara, enervanta și dureroasa

Construiți masa musculară si cea mai pură

Opriți-vă corpul de la arderea acelui mușchi valoros

Fiti mulțumiti pe ceea ce ați dat banii

La baza Amino X sunt aminoacizi cu catenă micronizată în lanț (BCAA).

BCAA sunt singurele care după un antrenament intens se absorb în mod direct în fluxul sanguin, ceea ce le face cel mai de baza dintre toți aminoacizii. În plus față de alimentarea rapidă a mușchilor, aminoacizii cu ramificație în lanț sunt implicați direct în construcția fibrelor musculare.

Ele sunt mai eficiente, mai rapide, mai valoroase decât celelalte tipuri de aminoacizi creati. Acum, BSN le-a făcut chiar mai eficienti prin includerea Amino X BCAA sub formă micronizată, care facilitează trecerea lor prin tractul gastro-intestinal.

Ce mai conține Amino X?

Pentru a îmbunătăți acțiunea formulării aminoacizilor cu lanț ramificat a fost adăugat și un complex de alți aminoacizi complementari, care îmbunătățesc global recuperarea și funcționarea BCAA.

Alanina stimulează nivelele de carnosină, care reprezintă un element important în rezistența musculară.

Citrusul imbunatateste echilibrul de azot, fluxul de sange si nutrientii muschilor, avand in acelasi timp un efect energetic tangibil.

Taurina stimulează sistemul nervos, acționează ca un agent energetic și reduce riscul de traume.

BSN este o companie care sa străduit întotdeauna să fie inovator și să surprindă piața cu formule noi și originale. Amino X nu renunță la această tendință.

Pentru a fi la fel de confortabil și ușor de utilizat posibil, Amino X este sub forma unei pulberi usor de administrat.

Astfel, pe lângă calitățile pozitive ale produselor de tip pudră și digerabilitatea rapidă a acestora, veți fi maximizați în utilizarea produsului, tot ce trebuie să faceți este să turnați în lichid și să începeți cu antrenamentul.

Din celelalte calități ale lui Amino X te vei găsi!

Prospect Amino X

Instrucțiuni de utilizare: Luați 1 doză înainte, în timpul și după antrenament.

Compozitie:

Valori nutritive (gust de fruit punch)

2 cupe (29 g)

Vitamina D

4,9 mcg

Vitamina B6

0,99 mg

Profilul aminoacizilor

20 g

L-alanină

7 g

L-arginină

90 mg

Taurină

5 g

 BCAA micronizate

8 g

L-leucină

4 g

L-izoleucină

2 g

L-valină

2 g

 

Spune-ne părerea ta!

Amino X 435, 1000 grame, BSN

Amino X 435, 1000 grame, BSN

Beneficii Amino X: doză mare de BCAA, conține 8 grame, imbunatatesc sinteza de proteine, refacerea rezervelor de glicogen din muschi, grabesc refacerea musculara, accelerează viteză de regenerare, complex de aminoacizi, primii aminoacizi instant de pe piață, crește rezistența musculară, suprimă oboseala musculară, nu conține zahăr sau cofeină. 

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Posta Romana
Posta Romana:

Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

 

Fan Curier
Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Mergi