Pret redus!
Mangosteen Extract 400mg 60 capsule Mărește

Mangosteen Extract 400mg 60 capsule

Beneficii Mangosteen: conține proprietăți antivirale, reduce semnele de îmbătrânire, creste energia, luptă împotriva cancerului, combate inflamația și alergiile, reduce zahărul din sânge, remediu pentru acnee, imbunătățește sănătatea inimii, creste si sustine imunitatea, ajuta digestia.

Mai multe detalii


Produs nou

Biovea-2230

Optiuni Valabile:

Mangosteen Extract 400mg 60 Capsule

Mangosteen: conține substanțe nutritive puternice antioxidante

Beneficii Mangosteen

• Conține proprietăți antivirale

• Reduce semnele de îmbătrânire

• Creste energia

• Luptă împotriva cancerului

• Combate inflamația și alergiile

• Reduce zahărul din sânge

• Remediu pentru acnee

• Îmbunătățește sănătatea inimii

• Creste si sustine imunitatea

• Ajuta digestia

 

Ce este Mangosteen și ce face?

Acest fruct din Asia de Sud adesea numit "Regina fructelor" conține puternici fitonutrienți antioxidanți, inclusiv xantone (mangostin) și polifenoli. Aceste xantone sunt o clasă recent descoperită de compuși polifenolici care sunt activi din punct de vedere biologic și structural asemănătoare cu bioflavanoidele. Acești compuși apar doar rar în natură, majoritatea fiind găsită doar în două familii de plante. Două sute de xantoni care au apărut în mod natural au fost identificați până acum. Aproximativ patruzeci dintre ele au fost descoperite numai în fructul mangosteen. Xantonele și derivații lor s-au dovedit a avea mai multe beneficii, inclusiv proprietăți antiinflamatorii, antialergice și anti-convulsive.

Antioxidanții din Mangosteen au fost considerați ca un remediu pentru toate bolile de sănătate pe care le aveți. Este important să știți că unul dintre avantajele mangosteenului este că are proprietăți anti-virale. Atunci când un virus este contractat, cum ar fi o răceală obișnuită, unul dintre tratamente este pur și simplu să aștepți ca virusul să-și ruleze cursul până când corpul dvs poate scăpa în sfârșit de el. Majoritatea oamenilor tind să trateze simptomele și nu virusul subiacent în sine. Mangosteenul, de asemenea, pare să încetinească procesul de îmbătrânire a celulelor și poate adăuga mai multă energie corpului.

 

7 beneficii importante ale Mangosteenului

 

1. Luptă împotriva cancerului

Mangosteenul a fost punctul central al numeroaselor studii anticanceroase, iar rezultatele au fost foarte pozitive până în prezent, pentru a-și susține poziția de alimente care luptă împotriva cancerului. Fructele mangosteen în sine se spune că ar conține cel puțin 20 de xantoni cunoscuți, iar majoritatea acestora se găsesc în peretele de fructe sau în pericarp. Rezultatele cercetărilor efectuate în 2008 de Institutul Internațional de Biotehnologie Gifu din Japonia au arătat că sa constatat că un xanton din mangosteen în special, cunoscut sub numele de alfa-Mangostin, are un efect preventiv asupra cancerului asupra subiecților pe animale. Acest studiu a concluzionat că xantonele trebuie utilizate ca agent pentru prevenirea cancerului și ca tratament pentru cancer în asociere cu alte terapii.

Un studiu publicat în BMC Complementary and Alternative Medicine a arătat, de asemenea, că extractele de xantoni au avut efecte de cancer anti-colon în vitro și in vivo, în timp ce un alt studiu realizat de Departamentul de Practică în Farmacie la Universitatea din Illinois, la Chicago College of Pharmacy, mangosteen poate încetini cu succes progresul cancerului de prostată.

Probele de luptă împotriva cancerului nu se termină aici. Un studiu publicat în 2016 în Jurnalul Internațional de Oncologie a analizat activitatea anticanceroasă a alfa-mangostinei din mangosteen asupra celulelor canceroase de sân uman. Cercetarea a indicat că a-mangostin a indus moartea celulară programată a celulelor canceroase și sa concluzionat că a-mangostin poate fi utilizat ca supliment alimentar, precum și ca un compus terapeutic potențial pentru cancerul de sân.

Cancerul de piele este adesea rezistent la chimioterapia convențională, dar mangosteenul a demonstrat capacitatea de a lupta în mod natural împotriva cancerului de piele. Un studiu publicat în Food and Toxicology Chemical examinează proprietățile cancerului anti-piele ale extractului de etanol brut din pericarpul mangosteenului pe carcinomul cu celule scuamoase și melanomul uman. Extractul de mangosteen a arătat efecte puternice împotriva cancerului de piele atât asupra liniilor celulare de cancer de piele, cât și asupra potențialului său de tratament natural al cancerului de piele.

Xantonele din extractele de mangosteen s-au dovedit, de asemenea, a fi agenți chimici naturali și au potențial ca medicamente împotriva cancerului. Xantonele din pericarp, fructele întregi, lemnul inimii și frunzele de mangosteen sunt cunoscute ca având un spectru larg de proprietăți farmacologice, incluzând activități antioxidante, antitumorale, antialergice, antiinflamatorii, antibacteriene, antifungice și antivirale. Capacitatea xantonilor de a preveni și de a trata cancerul a fost demonstrată în diferite stadii de formare a cancerului, incluzând inițierea, promovarea și progresia. Xantoanele au demonstrat, de asemenea, capacitatea lor de a controla diviziunea și creșterea celulelor canceroase, moartea programată a celulelor, inflamația și metastaza cancerului.

 

2. Combate inflamația și alergiile

Cercetările științifice au arătat că extractele de mangosteen au proprietăți antialergice și antiinflamatorii. Un studiu a arătat în mod special că aceste extracte au funcționat mai bine la inhibarea prostaglandinei pro-alergice decât un medicament antialergic utilizat în Japonia. Extractele s-au dovedit a fi inhibitori puternici și de succes ai eliberării histaminei și a prostaglandinei, care sunt asociate atât cu inflamația în organismul uman, cât și cu alergiile. Mangostinele alfa și gamma sunt două substanțe bioactive specifice găsite în mangosteen, care s-au dovedit a avea efecte antiinflamatorii.

 

3. Reduce zahărul din sânge

Mangosteenul poate fi un mijloc util de prevenire și menținere a diabetului sub control pentru că ajută la menținerea nivelului normal al zahărului din sânge. Sa demonstrat că acționează ca un inhibitor de alfa-amilază, ceea ce înseamnă că inhibă enzimele care determină amidonul să se descompună în glucoză. Un studiu publicat în Jurnalul de Chimie Agricolă și Alimentară a arătat că fructul conține compuși care s-au dovedit a fi comparabili la cea a acarbozei, un medicament prescris folosit pentru simptomele diabetului de tip 2.

Se spune că capacitatea de scădere a zahărului din sânge de la Mangosteen provine din acidul tanic și chiar mai mult din complexele sale de proantocianidină (OPC) oligomerice. OPC-urile sunt metaboliți de plante care se găsesc în mod natural și sunt disponibili pe scară largă în fructe, legume, nuci, semințe, flori și coajă. În plus față de a fi bine pentru zahăr din sânge, OPC-urile sunt cunoscute în primul rând pentru activitatea lor antioxidantă. De asemenea, s-au raportat că au demonstrat acțiuni antibacteriene, antivirale, anticancinogene, antiinflamatorii, antialergice și vasodilatatoare.

 

4. Remediu pentru acnee

Mangosteen sa dovedit a fi un remediu eficient pentru acnee. Un studiu din Thailanda a comparat mangosteenul cu alte plante și a stabilit că a posedat cea mai semnificativă activitate antioxidantă și a redus producția de specii reactive de oxigen, doi factori care afectează creșterea acneei. Garcinia mangostana a fost nu numai foarte eficientă la eliminarea radicalilor liberi, dar a fost, de asemenea, capabilă să suprime producerea citokinelor proinflamatorii care contribuie la formarea acneei.

 

5. Îmbunătățește sănătatea inimii

Stresul oxidativ crescut și deficitul de antioxidanți sunt doi factori care se crede că joacă un rol în apariția atacului de cord. Stresul oxidativ reprezintă, în esență, un dezechilibru între producerea radicalilor liberi și capacitatea organismului de a contracara sau detoxifia efectele nocive prin neutralizarea antioxidanților.

Un studiu realizat de Centrul de Studii Avansate în Botanică de la Universitatea Madras din India, pe animale, a arătat efectul cardioprotector al alfa-mangostinei, derivat de xanton din mangosteen. Faptul că mangosteen este bogat în xantone, care sunt antioxidanți extrem de puternici, poate fi de ajutor în reducerea riscului de atac de cord.

 

6. Creste si sustine imunitatea

Încercați să vă cresteti și să vă sustineti sau doar să vă intensificați sistemul imunitar? Apoi mangosteenul este cu siguranta un fruct pentru a incepe sa mananci. Este ambalat cu xantoni, care susțin multe dintre funcțiile vitale ale corpului, inclusiv sănătatea imună. Este, de asemenea, o sursă bună de vitamina C, care ajută la curățarea radicalilor liberi pro-inflamatorii, care pot provoca boli. De asemenea, sa demonstrat că vitamina C stimulează atât producerea și funcția leucocitelor, cât și celulele albe din sânge care protejează organismul împotriva bolilor infecțioase și a invadatorilor străini.

 

7. Ajuta digestia

Alimente bogate în fibre, acest fruct este o sursă excelentă pentru sănătatea digestivă. Consumul de fructe proaspete de mangosteen poate ajuta la prevenirea constipatiei si a tuturor stresului digestiv, care merge impreuna cu aceasta preocupare de sanatate comuna. Consumând fibrele găsite în acest fruct dulce, creșteți și aportul de prebiotice, care ajuta probioticele să înflorească în interiorul intestinelor. Când luați grijă de sistemul digestiv, puteți să vă ajutați sănătatea întregului corp astfel încât să nu subestimați importanța consumării de alimente bogate în fibre, cum ar fi mangosteenul, pe o bază zilnică.

 

Efecte secundare ale mangosteen și efecte adverse mangosteen

Dacă mâncați fructe proaspete de mangosteen, trebuie doar să știți că unele secțiuni ar putea avea semințe dure și amare pe care va trebui să le scuipați.

 

Întotdeauna discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a utiliza orice supliment de fructe super-fructe dacă aveți probleme de sănătate. Utilizarea mangosteenului poate crește riscul de sângerare la persoanele cu tulburări de sângerare. Datorită posibilității sale de a încetini coagularea sângelui, trebuie să încetați să luați mangosteen cu două săptămâni înainte de orice intervenție chirurgicală.

 

Dacă sunteți gravidă sau alăptați, nu a existat o mulțime de informații fiabile care să spună dacă utilizarea mangosteenului ca supliment este complet sigură sau nu, așa că rămâneți în siguranță și evitați formulele suplimentare de fructe tropicale.

 

Prospect Mangosteen

Mod administrare:

Luați 1 capsulă o dată sau de două ori pe zi sau după cum vă sfătuiește medicul.

 

Portii de servire: 1 capsulă

Porții pe container: 60

 

Compozitie pe servire:

• Fier 367mcg

• Extracte de mangosteen (coji de fructe) 400mg

• Alfa-mangostin (80 mg)

• Polifenoli (160 mg) 400 mg

 

Alte ingrediente: celuloză, capsulă derivată din plante, silice, stearat de magneziu.

 

Produsul Vegan

Referinta text: https://draxe.com/mangosteen/

Spune-ne părerea ta!

Mangosteen Extract 400mg 60 capsule

Mangosteen Extract 400mg 60 capsule

Beneficii Mangosteen: conține proprietăți antivirale, reduce semnele de îmbătrânire, creste energia, luptă împotriva cancerului, combate inflamația și alergiile, reduce zahărul din sânge, remediu pentru acnee, imbunătățește sănătatea inimii, creste si sustine imunitatea, ajuta digestia.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> >
Mangosteen Extract 400mg 60 capsule

Mangosteen Extract 400mg 60 capsule

lei44.95 out_of_stock! Beneficii Mangosteen: conține proprietăți antivirale, reduce semnele de îmbătrânire, creste energia, luptă împotriva cancerului, combate inflamația și alergiile, reduce zahărul din sânge, remediu pentru acnee, imbunătățește sănătatea inimii, creste si sustine imunitatea, ajuta digestia. Biovea
Mergi