Referinta: ITEM-RE-005571

Marca: Swanson

Swanson Berberine 400 Mg 60 capsule

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii Berberina: sprijină sănătatea gastrointestinală, protejeaza inima, regleazanivelurile de colesterol, sprijină sănătatea impotriva gutei, este un anti-depresiv, imbunătățește echilibrul zahărului din sânge, tratează inflamația, prijină nivelurile sănătoase ale glicemiei.

Pret 85,00 lei Pret de baza 105,00 lei
Mai multe
Stoc epuizat

Referinta: OstroVit-VitaminCeferverscent

Marca: OstroVit

OstroVit Vitamina C efervecenta 1000 mg 20 Tablete, gratuit pentru comenzile peste 99 de lei

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii ale Vitaminei C pudra: ajuta la producerea colagenului si asigura sanatatea articulatiilor, ajuta sistemul imunitar, sustine sanatatea sistemului nervos si cel cardiovascular, contribuie la reducerea oboselii și oboselii, contribuie la absorbția fierului fără fier

Pret 9,00 lei Pret de baza 15,00 lei
Mai multe
In stoc

Referinta: Bulletproof-13762

Marca: Bulletproof

Bulletproof BRAIN OCTANE OIL, C8 MCT Oil, Ulei pur MCT, 473ml

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii BRAIN OCTANE OIL: taie si suprima foamea, arde grasimea repede si eficient, ajuta in cazul de dietă ketogenică, efect antibacterian si antimicrobian, sursă eficientă de energie, ajuta la menținerea nivelului normal al colesterolului, sprijină absorbția nutrienților

Pret 219,00 lei Pret de baza 260,00 lei
Mai multe
Stoc epuizat

Referinta: Biovea-2438

Marca: Biovea

Biovea Crema Estriol Natural (2 oz) 60ml

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Estriol-Care: soluție naturală pentru menopauză și peri-menopauză, Estriol este un estrogen blând natural, cremă naturală fără substante sintetice, inclusiv Parabeni, ambalata într-un recipient etanș, ermetic, igienic, non-gras și formulat pentru o absorbție excelentă

Pret 105,00 lei Pret de baza 114,00 lei
Mai multe
Stoc epuizat
Toate produsele din topul vanzarilor
  • Banner

Mangosteen Extract 400mg 60 capsule
  • Mangosteen Extract 400mg 60 capsule
  • Mangosteen Extract 400mg 60 capsule

Mangosteen Extract 400mg 60 capsule

Biovea-2230

Beneficii Mangosteen: conține proprietăți antivirale, reduce semnele de îmbătrânire, creste energia, luptă împotriva cancerului, combate inflamația și alergiile, reduce zahărul din sânge, remediu pentru acnee, imbunătățește sănătatea inimii, creste si sustine imunitatea, ajuta digestia.

Cantitate


Descriere

Mangosteen Extract 400mg 60 Capsule

Mangosteen: conține substanțe nutritive puternice antioxidante

Beneficii Mangosteen

• Conține proprietăți antivirale

• Reduce semnele de îmbătrânire

• Creste energia

• Luptă împotriva cancerului

• Combate inflamația și alergiile

• Reduce zahărul din sânge

• Remediu pentru acnee

• Îmbunătățește sănătatea inimii

• Creste si sustine imunitatea

• Ajuta digestia

 

Ce este Mangosteen și ce face?

Acest fruct din Asia de Sud adesea numit "Regina fructelor" conține puternici fitonutrienți antioxidanți, inclusiv xantone (mangostin) și polifenoli. Aceste xantone sunt o clasă recent descoperită de compuși polifenolici care sunt activi din punct de vedere biologic și structural asemănătoare cu bioflavanoidele. Acești compuși apar doar rar în natură, majoritatea fiind găsită doar în două familii de plante. Două sute de xantoni care au apărut în mod natural au fost identificați până acum. Aproximativ patruzeci dintre ele au fost descoperite numai în fructul mangosteen. Xantonele și derivații lor s-au dovedit a avea mai multe beneficii, inclusiv proprietăți antiinflamatorii, antialergice și anti-convulsive.

Antioxidanții din Mangosteen au fost considerați ca un remediu pentru toate bolile de sănătate pe care le aveți. Este important să știți că unul dintre avantajele mangosteenului este că are proprietăți anti-virale. Atunci când un virus este contractat, cum ar fi o răceală obișnuită, unul dintre tratamente este pur și simplu să aștepți ca virusul să-și ruleze cursul până când corpul dvs poate scăpa în sfârșit de el. Majoritatea oamenilor tind să trateze simptomele și nu virusul subiacent în sine. Mangosteenul, de asemenea, pare să încetinească procesul de îmbătrânire a celulelor și poate adăuga mai multă energie corpului.

 

7 beneficii importante ale Mangosteenului

 

1. Luptă împotriva cancerului

Mangosteenul a fost punctul central al numeroaselor studii anticanceroase, iar rezultatele au fost foarte pozitive până în prezent, pentru a-și susține poziția de alimente care luptă împotriva cancerului. Fructele mangosteen în sine se spune că ar conține cel puțin 20 de xantoni cunoscuți, iar majoritatea acestora se găsesc în peretele de fructe sau în pericarp. Rezultatele cercetărilor efectuate în 2008 de Institutul Internațional de Biotehnologie Gifu din Japonia au arătat că sa constatat că un xanton din mangosteen în special, cunoscut sub numele de alfa-Mangostin, are un efect preventiv asupra cancerului asupra subiecților pe animale. Acest studiu a concluzionat că xantonele trebuie utilizate ca agent pentru prevenirea cancerului și ca tratament pentru cancer în asociere cu alte terapii.

Un studiu publicat în BMC Complementary and Alternative Medicine a arătat, de asemenea, că extractele de xantoni au avut efecte de cancer anti-colon în vitro și in vivo, în timp ce un alt studiu realizat de Departamentul de Practică în Farmacie la Universitatea din Illinois, la Chicago College of Pharmacy, mangosteen poate încetini cu succes progresul cancerului de prostată.

Probele de luptă împotriva cancerului nu se termină aici. Un studiu publicat în 2016 în Jurnalul Internațional de Oncologie a analizat activitatea anticanceroasă a alfa-mangostinei din mangosteen asupra celulelor canceroase de sân uman. Cercetarea a indicat că a-mangostin a indus moartea celulară programată a celulelor canceroase și sa concluzionat că a-mangostin poate fi utilizat ca supliment alimentar, precum și ca un compus terapeutic potențial pentru cancerul de sân.

Cancerul de piele este adesea rezistent la chimioterapia convențională, dar mangosteenul a demonstrat capacitatea de a lupta în mod natural împotriva cancerului de piele. Un studiu publicat în Food and Toxicology Chemical examinează proprietățile cancerului anti-piele ale extractului de etanol brut din pericarpul mangosteenului pe carcinomul cu celule scuamoase și melanomul uman. Extractul de mangosteen a arătat efecte puternice împotriva cancerului de piele atât asupra liniilor celulare de cancer de piele, cât și asupra potențialului său de tratament natural al cancerului de piele.

Xantonele din extractele de mangosteen s-au dovedit, de asemenea, a fi agenți chimici naturali și au potențial ca medicamente împotriva cancerului. Xantonele din pericarp, fructele întregi, lemnul inimii și frunzele de mangosteen sunt cunoscute ca având un spectru larg de proprietăți farmacologice, incluzând activități antioxidante, antitumorale, antialergice, antiinflamatorii, antibacteriene, antifungice și antivirale. Capacitatea xantonilor de a preveni și de a trata cancerul a fost demonstrată în diferite stadii de formare a cancerului, incluzând inițierea, promovarea și progresia. Xantoanele au demonstrat, de asemenea, capacitatea lor de a controla diviziunea și creșterea celulelor canceroase, moartea programată a celulelor, inflamația și metastaza cancerului.

 

2. Combate inflamația și alergiile

Cercetările științifice au arătat că extractele de mangosteen au proprietăți antialergice și antiinflamatorii. Un studiu a arătat în mod special că aceste extracte au funcționat mai bine la inhibarea prostaglandinei pro-alergice decât un medicament antialergic utilizat în Japonia. Extractele s-au dovedit a fi inhibitori puternici și de succes ai eliberării histaminei și a prostaglandinei, care sunt asociate atât cu inflamația în organismul uman, cât și cu alergiile. Mangostinele alfa și gamma sunt două substanțe bioactive specifice găsite în mangosteen, care s-au dovedit a avea efecte antiinflamatorii.

 

3. Reduce zahărul din sânge

Mangosteenul poate fi un mijloc util de prevenire și menținere a diabetului sub control pentru că ajută la menținerea nivelului normal al zahărului din sânge. Sa demonstrat că acționează ca un inhibitor de alfa-amilază, ceea ce înseamnă că inhibă enzimele care determină amidonul să se descompună în glucoză. Un studiu publicat în Jurnalul de Chimie Agricolă și Alimentară a arătat că fructul conține compuși care s-au dovedit a fi comparabili la cea a acarbozei, un medicament prescris folosit pentru simptomele diabetului de tip 2.

Se spune că capacitatea de scădere a zahărului din sânge de la Mangosteen provine din acidul tanic și chiar mai mult din complexele sale de proantocianidină (OPC) oligomerice. OPC-urile sunt metaboliți de plante care se găsesc în mod natural și sunt disponibili pe scară largă în fructe, legume, nuci, semințe, flori și coajă. În plus față de a fi bine pentru zahăr din sânge, OPC-urile sunt cunoscute în primul rând pentru activitatea lor antioxidantă. De asemenea, s-au raportat că au demonstrat acțiuni antibacteriene, antivirale, anticancinogene, antiinflamatorii, antialergice și vasodilatatoare.

 

4. Remediu pentru acnee

Mangosteen sa dovedit a fi un remediu eficient pentru acnee. Un studiu din Thailanda a comparat mangosteenul cu alte plante și a stabilit că a posedat cea mai semnificativă activitate antioxidantă și a redus producția de specii reactive de oxigen, doi factori care afectează creșterea acneei. Garcinia mangostana a fost nu numai foarte eficientă la eliminarea radicalilor liberi, dar a fost, de asemenea, capabilă să suprime producerea citokinelor proinflamatorii care contribuie la formarea acneei.

 

5. Îmbunătățește sănătatea inimii

Stresul oxidativ crescut și deficitul de antioxidanți sunt doi factori care se crede că joacă un rol în apariția atacului de cord. Stresul oxidativ reprezintă, în esență, un dezechilibru între producerea radicalilor liberi și capacitatea organismului de a contracara sau detoxifia efectele nocive prin neutralizarea antioxidanților.

Un studiu realizat de Centrul de Studii Avansate în Botanică de la Universitatea Madras din India, pe animale, a arătat efectul cardioprotector al alfa-mangostinei, derivat de xanton din mangosteen. Faptul că mangosteen este bogat în xantone, care sunt antioxidanți extrem de puternici, poate fi de ajutor în reducerea riscului de atac de cord.

 

6. Creste si sustine imunitatea

Încercați să vă cresteti și să vă sustineti sau doar să vă intensificați sistemul imunitar? Apoi mangosteenul este cu siguranta un fruct pentru a incepe sa mananci. Este ambalat cu xantoni, care susțin multe dintre funcțiile vitale ale corpului, inclusiv sănătatea imună. Este, de asemenea, o sursă bună de vitamina C, care ajută la curățarea radicalilor liberi pro-inflamatorii, care pot provoca boli. De asemenea, sa demonstrat că vitamina C stimulează atât producerea și funcția leucocitelor, cât și celulele albe din sânge care protejează organismul împotriva bolilor infecțioase și a invadatorilor străini.

 

7. Ajuta digestia

Alimente bogate în fibre, acest fruct este o sursă excelentă pentru sănătatea digestivă. Consumul de fructe proaspete de mangosteen poate ajuta la prevenirea constipatiei si a tuturor stresului digestiv, care merge impreuna cu aceasta preocupare de sanatate comuna. Consumând fibrele găsite în acest fruct dulce, creșteți și aportul de prebiotice, care ajuta probioticele să înflorească în interiorul intestinelor. Când luați grijă de sistemul digestiv, puteți să vă ajutați sănătatea întregului corp astfel încât să nu subestimați importanța consumării de alimente bogate în fibre, cum ar fi mangosteenul, pe o bază zilnică.

 

Efecte secundare ale mangosteen și efecte adverse mangosteen

Dacă mâncați fructe proaspete de mangosteen, trebuie doar să știți că unele secțiuni ar putea avea semințe dure și amare pe care va trebui să le scuipați.

 

Întotdeauna discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a utiliza orice supliment de fructe super-fructe dacă aveți probleme de sănătate. Utilizarea mangosteenului poate crește riscul de sângerare la persoanele cu tulburări de sângerare. Datorită posibilității sale de a încetini coagularea sângelui, trebuie să încetați să luați mangosteen cu două săptămâni înainte de orice intervenție chirurgicală.

 

Dacă sunteți gravidă sau alăptați, nu a existat o mulțime de informații fiabile care să spună dacă utilizarea mangosteenului ca supliment este complet sigură sau nu, așa că rămâneți în siguranță și evitați formulele suplimentare de fructe tropicale.

 

Prospect Mangosteen

Mod administrare:

Luați 1 capsulă o dată sau de două ori pe zi sau după cum vă sfătuiește medicul.

 

Portii de servire: 1 capsulă

Porții pe container: 60

 

Compozitie pe servire:

• Fier 367mcg

• Extracte de mangosteen (coji de fructe) 400mg

• Alfa-mangostin (80 mg)

• Polifenoli (160 mg) 400 mg

 

Alte ingrediente: celuloză, capsulă derivată din plante, silice, stearat de magneziu.

 

Produsul Vegan

Referinta text: https://draxe.com/mangosteen/

Detalii ale produsului
Biovea-2230
Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
16 alte produse in aceeasi categorie:

Referinta: OstroVit-Garlic90

Marca: OstroVit

OstroVit Garlic, Ulei de usturoi, 90 Capsule

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii OstroVit Garlic: Usturoiul OstroVit este un supliment alimentar in capsule care contin ulei neparfumat din bulbi de usturoi proaspeti. Suplimentul poate influenta in mod favorabil sanatatea sistemului cardiovascular, capacitatea fizica si sexuala, functiile cognitive, precum si rezistenta generala la diferite tipuri de infectii.

Pret 25,00 lei Pret de baza 40,00 lei
Mai multe
Ultimele produse in stoc

Referinta: Nutrisan-Sensoril

Marca: Nutrisan

Nutrisan Sensoril (Extract Ashwagandha, Ginseng Indian) 90 Capsule

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii Sensoril - Ashwagandha: planta medicinala antica, reduce nivelul de zahăr din sânge, are proprietăți anti-cancer, reduce nivelul de cortizol, ajuta la reducerea stresului și anxietății, reduce simptomele depresiei, poate stimula testosteronul și crește fertilitatea la bărbați, Ashwagandha poate crește masa musculara și forța, reduce inflamația,...

Pret 89,00 lei Pret de baza 127,00 lei
Mai multe
In stoc

Referinta: ProgressLabs-Ashwagandha120

Marca: Progress Labs

Progress Labs Ashwagandha Extract 500mg 9% Withanolides 120 Capsule

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii Ashwagandha: planta medicinala antica, reduce nivelul de zahăr din sânge, are proprietăți anti-cancer, reduce nivelul de cortizol, ajuta la reducerea stresului și anxietății, reduce simptomele depresiei, poate stimula testosteronul și crește fertilitatea la bărbați, Ashwagandha poate crește masa musculara și forța, reduce inflamația, reduce...

Pret 59,00 lei Pret de baza 69,00 lei
Mai multe
Ultimele produse in stoc

Referinta: OstroVit-Astaxantina

Marca: OstroVit

OstroVit Astaxantina Forte 90 Capsule

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii Astaxantina: Un antioxidant puternic pentru protectia celulelor, creste imunitatea organismului, reduce ridurile, ofera elasticitate si netezire a pielii, inlatura oboseala, sustine sanatatea cardiovasculara, protejeaza sistemul nervos central si creierul, puternic carotenoid, protejeaza foarte bine mambranele de strez oxidativ, distruge...

Pret 49,00 lei Pret de baza 85,00 lei
Mai multe
Stoc epuizat

Referinta: Biovea-6903

Marca: Biovea

Biovea Ashwagandha radacina lichida picaturi 30ml

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii Ashwagandha lichida picaturi: sprijină starea de spirit, promovează funcționarea cognitivă sănătoasă, sprijină bunăstarea generală, creste imunitatea si rezistenta la bacterii, antioxidant puternic, anti-inflamator eficient, scade stresul si ofera un somn linistit, recomandat pentru sportivi

Pret 115,00 lei Pret de baza 150,00 lei
Mai multe
Stoc epuizat

Referinta: Biovea-1575

Marca: Biovea

Biovea Pycnogenol® 50mg 60 Capsule

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Pycnogenol®: un puternic antioxidant, sprijină echilibrul colesterolului sănătos, ajută la controlul nivelului de zahăr din sânge, sprijină funcția cognitivă la copii și vârstnici, reduce distrugerea oxidativă a țesuturilor vitale, inhibă enzimele care provoacă inflamații

Pret 199,00 lei Pret de baza 250,00 lei
Mai multe
In stoc

Referinta: OstroVit-ResveratrolVEGE

Marca: OstroVit

OstroVit Resveratrol trans VEGE 60 Capsule

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii Resveratrol: mentine sanatatea colonului, antioxidant natural puternic care protejeaza ADN-ul, reface nivelul de glutation (antioxidantul nostru cel mai important), creste nivelul de reductaza chinona (ficatul foloseste aceasta enzima pentru detoxifiere), mentine sanatatea prostatei, acționează ca un fitoestrogen benefic, reduce nivelul de...

Pret 39,00 lei Pret de baza 59,00 lei
Mai multe
In stoc

Referinta: Biovea-2033

Marca: Biovea

Biovea Quercetin cu Bromelain 100 capsule

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii Quercetin cu Bromelain: sprijină sănătatea sinusurilor și promovează răspunsul histaminei sănătoase, sprijină răspunsul inflamator sănătos, promovează un răspuns imunitar sănătos, utilizată în mod obișnuit pentru ameliorarea durerii asociate cu mușchii, ajuta în digestia proteinelor

Pret 225,00 lei Pret de baza 271,00 lei
Mai multe
In stoc

Referinta: PN2068

Marca: Pure Nutrition USA

Pure Nutrition USA Antioxidant Complex 60 Capsule

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Antioxidantii contribuie la reducerea stresului oxidativ si la neutralizarea radicalilor liberi. Pure Nutrition - Complexul antioxidant ofera organismului nostru cei mai importanti antioxidanti precum extractul de ceai verde, acidul alfa lipoic, acai si glutation.

Pret 89,00 lei Pret de baza 123,00 lei
Mai multe
Ultimele produse in stoc

Referinta: OstroVit-UbichinonQ10

Marca: OstroVit

OstroVit Ubichinon Q10 100 mg, 60 Capsule

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii OstroVit Ubichinon Q10: OstroVit Ubichinon Q10 este un supliment alimentar care contine coenzima Q10. Acest compus poate exista sub doua forme - ca ubiquinol (forma redusa) si ubiquinona (forma oxidata). Coenzima Q10 este unul dintre cei mai importanti antioxidanti gasiti in natura - neutralizeaza excesul de radicali liberi si previne...

Pret 65,00 lei Pret de baza 83,00 lei
Mai multe
Ultimele produse in stoc

Referinta: VV-VITA-153

Marca: Vegavero

Vegavero Ashwagandha Bio 180 Capsule

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii Ashwagandha: planta medicinala antica, reduce nivelul de zahăr din sânge, are proprietăți anti-cancer, reduce nivelul de cortizol, ajuta la reducerea stresului și anxietății, reduce simptomele depresiei, poate stimula testosteronul și crește fertilitatea la bărbați, Ashwagandha poate crește masa musculara și forța, reduce inflamația, reduce...

Pret 95,00 lei Pret de baza 145,00 lei
Mai multe
Stoc epuizat