Promotie!
Quercetin cu Bromelain 100 capsule Mărește

Biovea Quercetin cu Bromelain 100 capsule

Beneficii Quercetin cu Bromelain: sprijină sănătatea sinusurilor și promovează răspunsul histaminei sănătoase, sprijină răspunsul inflamator sănătos, promovează un răspuns imunitar sănătos, utilizată în mod obișnuit pentru ameliorarea durerii asociate cu mușchii, ajuta în digestia proteinelor

Mai multe detalii


Pret: 225,00 lei Pret: 271,00 lei Pret: -46,00 lei

Produs nou

Biovea-2033

Optiuni Valabile:

Quercetin cu Bromelain 100 capsule

Quercetin cu Bromelain: O combinație naturală de enzime și o combinație de flavonoide antioxidante pentru funcția respiratorie sănătoasă.

 

Beneficii Quercetin cu Bromelain

• Sprijină sănătatea sinusurilor și promovează răspunsul histaminei sănătoase

• Sprijină răspunsul inflamator sănătos

• Promovează un răspuns imunitar sănătos

• Utilizată în mod obișnuit pentru ameliorarea durerii asociate cu mușchii

• Ajuta în digestia proteinelor

 

Ce este Quercetin cu Bromelain?

Quercetin este un bioflavonoid solubil în apă, care se găsește în principal în mere și ceapă, dar se găsește și în vin roșu, ceai verde și legume cu frunze. Quercetinul a demonstrat că suportă răspunsul histaminei sănătoase. Quercetin are proprietăți antioxidante și poate, de asemenea, susține sănătatea cardiovasculară.

Bromelaina este o enzimă proteolitică care ajută la digestia proteinelor. De asemenea, sa demonstrat că bromelaina susține răspunsul histaminei sănătoase și crește activitatea quercetinului. De asemenea, poate susține și sănătatea cardiovasculară. Bromelaina este derivată din ananas.

Bromelaina și quercetinul lucrează împreună sinergic, fiecare îmbunătățește activitatea celuilalt.

 

De ce să luați Quercetin cu Bromelain?

• Proprietăți antioxidante: Quercetinul oferă o varietate de utilizări terapeutice potențiale. Acesta poate funcționa ca un antioxidant prin curățarea particulelor dăunătoare din organism, cunoscute sub numele de radicali liberi.

 

• Sanatatea inimii si Colesterol: Au fost făcute studii care sugerează că flavonoidele, cum ar fi quercetinul, pot contribui la reducerea riscului de boli de inimă. Acționând ca un antioxidant, poate proteja împotriva daunelor cauzate de colesterolul LDL ("rău").

 

• Sănătatea sinusurilor: Combinația dintre quercetin și bromelain contribuie la menținerea funcționării corecte a răspunsului histaminei la nivelul organismului pentru a vă aduce un suport sinusal natural. Atunci când alergenii sunt absorbiți în sânge, ele determină celulele albe din sânge să producă miliarde de molecule ale anticorpilor alergici IgE. Aceste molecule se combină cu celulele mastocite și biofilele, care sunt depozite pentru histamină. Membranele celulare slăbesc și histamina este eliberată, provocând simptome alergice, cum ar fi nasul curbat, ochii senzaționali, șuierături etc. Quercetinul cu Bromelain ajută la stabilizarea membranelor celulare, împiedicând eliberarea histaminei care cauzează simptome de alergie în sânge. Este, de asemenea, cunoscut faptul că inhibă formarea leucotrienelor, care sunt asociate cu simptomele astmului. Pentru cele mai bune rezultate, Quercetin cu Bromelain trebuie administrat zilnic în timpul sezonului alergic sau pe tot parcursul anului, ca măsură preventivă.

 

• Durerea și inflamația: Bromelaina inhibă prostaglandinele care provoacă inflamații și promovează formarea de prostaglandine antiinflamatoare. Quercetin inhibă eliberarea de mediatori inflamatori, incluzând histamina. În combinație, aceste substanțe nutritive sporesc efectele reciproce și demonstrează o activitate antiinflamatoare semnificativă. În plus, Bromelain este utilizat pe scară largă în medicina sportivă pentru a combate disconfortul și umflarea vânătăilor, entorse și dureri musculare. Un studiu efectuat de un chirurg ortoped a arătat că administrarea bromelainei la 59 de pacienți a dus la o reducere clară atât umflarea, cât și a disconfortului.

Există multe alte utilizări terapeutice potențiale pe care Quercetin și Bromelain le pot preveni sau trata. Unele dintre aceste afecțiuni includ colesterol ridicat, tulburări oculare, artrită, fibromialgie, sănătate a prostatei și răni de la cancer.

 

Beneficii importante Bromelaina

1. Cancer

Nu doar un tratament eficient împotriva cancerului pulmonar, revista Anticancer Drugs a publicat rezultatele unui studiu clinic din februarie trecut, care a evaluat modul in care bromelaina afecteaza mezoteliomul peritoneal malign (MPM) - un cancer rar cauzat de expunerea la azbest.

Potrivit studiului, sa descoperit că "Adăugarea de bromelain a dus la scăderea semnificativă a celulelor canceroase (citotoxicitate) în mod semnificativ. Bromelaina are potențialul de a fi dezvoltată ca agent terapeutic în tratarea cancerului malign".

 

2. Tulburări digestive

Deoarece este o enzimă care digeră în mod specific proteinele, bromelaina a fost găsită pentru a ajuta organismul să-și digere hrana și să absoarbă substanțele nutritive mai eficient, precum și să fie extrem de eficient la problemele de vindecare din tractul gastro-intestinal:

Boala intestinului inflamator

Colită ulcerativă

Dispepsie

Cancer de colon

Constipație

Boala Crohn

 

3. Recuperarea mai rapidă dupa operatii și leziuni

Doar în luna iulie a acestui an, a fost publicat un studiu care a evaluat capacitatea bromelainei de a trata pacienții care tocmai au avut impact asupra celor trei molari extrași. Majoritatea pacienților care suferă această intervenție chirurgicală prezintă o durere post-operativă semnificativă și umflături. Din păcate, antibioticele și analgezicele nu sunt doar destul de ineficiente; ei aduc cu ei o serie de efecte secundare.

Dintre cei 80 de persoane participante la studiu, cei care prescrieau bromelaina au raportat dureri post-operare "semnificativ mai mici", umflare si chiar rosii in comparatie cu grupul martor care a fost prescris un ucigas generic de durere.

Proprietățile antiinflamatoare ale lui Bromelain îl fac un înlocuitor natural al medicamentelor dăunătoare, cum ar fi aspirina.

 

4. Alergiile și astmul

Anul trecut, revista Evidenced-Based Complementary and Alternative Medicine a subliniat rezultatele unui studiu care a investigat modul in care bromelaina a afectat soarecii cu astm. Studiul a produs câteva rezultate interesante. În plus față de a arăta că bromelaina reduce sensibilizarea alergică, s-a descoperit că dezvoltarea bolii alergice a căilor aeriene a fost, de asemenea, semnificativ redusă.

Aceasta este de fapt destul de profundă, deoarece sugerează că bromelaina ajută la modelarea întregului sistem imunitar. Sa observat în studiu că celulele CD11c ( ) dendritice și celulele prezentatoare de antigen DC44 au fost ținute la limită, ceea ce demonstrează că bromelaina nu doar maschează răspunsul imun primar, încât majoritatea persoanelor care suferă de experiențe alergice (nasul înfundat / ochii și pielea etc.). Acesta poate aduce de fapt, prevenirea alergiilor prin abordarea cauzei rădăcinii - un sistem imunitar hiperactiv, supra-sensibil!

 

5. Infecții sinusale (Rhinosinusita)

Pentru a vedea dacă o doză zilnică de bromelaină (300 de unități FIP) (600 mg comprimat) ar putea ajuta persoanele care suferă de sinuzită cronică (inflamația sinusurilor), Universitatea din Köln, cercetătorii germani au luat recent 12 pacienți care au avut deja intervenții chirurgicale sinusale și le-a tratat cu bromelaină timp de 3 luni. Ei au descoperit următoarele beneficii de bromelaină:

S-au îmbunătățit total scorurile pentru simptome.

Numărul total de rhinoscopie sa îmbunătățit.

Calitatea vieții a fost îmbunătățită.

Și nu s-au raportat afecțiuni adverse.

Deoarece intervenția chirurgicală poate fi uneori ineficientă la tratarea sinuzitei, această cercetare aduce multă speranță persoanelor care suferă de probleme sinusale iremediabile!

 

6. Durerea articulară

Datorită proprietăților sale puternice antiinflamatorii și analgezice, bromelaina este fantastica pentru durerea articulară acută sau cronică. Iarna trecută, revista Alternative Therapies in Health and Medicine a publicat un studiu de cercetare care a evaluat 42 de pacienți cu osteoartrită cu coloane degenerative sau cu afecțiuni dureroase ale articulațiilor.

Două capsule de 650 miligrame de bromelain au fost administrate pacienților de 2-3 ori pe zi pe stomacul gol (în funcție de durerea acută sau cronică) și sa descoperit că durerea a scăzut până la 60% în situații acute și mai mult de 50 procente pentru tulburări cronice!

 

 Efecte secundare Bromelain

Pentru că ajută la prevenirea formării cheagurilor de sânge, aveți grijă deosebită atunci când consumați suplimentar ananas sau supliment de bromelaină dacă luați diluanți sanguini.

Asigurați-vă că numărul dvs. de trombocite este verificat în mod regulat de către furnizorul dvs. natural de asistență medicală și păstrați nivelul de fier ridicat, astfel încât să nu dezvoltați o afecțiune de subțiere a sângelui.

 

Avertismente:

• Diabetul zaharat și femeile însărcinate sau care alăptează ar trebui să solicite sfatul medicului înainte de a începe orice program de suplimente nutriționale.

• Quercetinul cu Bromelain este contraindicat la pacienții cu antecedente de ritm cardiac anormal (aritmii); luand diluanti de sange cum ar fi coumadin; sau care au alergii la ananas.

 

Prospect Quercetin cu Bromelain:

Mod administrare: Luați 1 capsulă, de două până la trei ori pe zi pe stomacul gol.

Portii de servire: 1 VCap

Porții pe container: 100

 

Compozitie pe servire:

• Quercetin 500 mg

• Bromelaină (din ananas) 360 GDU

 

Alte ingrediente: Capsulă de legume (hipromeloză), stearat de magneziu (sursă vegetală), celuloză, celuloză modificată, făină de orez.

 

Greutate netă: 100,3 g

 

Produsul Vegan

Notă 
Amalia 12/18/2017

antioxidant

foarte bun pentru imunitate

  Spune-ne părerea ta!

  Spune-ne părerea ta!

  Biovea Quercetin cu Bromelain 100 capsule

  Biovea Quercetin cu Bromelain 100 capsule

  Beneficii Quercetin cu Bromelain: sprijină sănătatea sinusurilor și promovează răspunsul histaminei sănătoase, sprijină răspunsul inflamator sănătos, promovează un răspuns imunitar sănătos, utilizată în mod obișnuit pentru ameliorarea durerii asociate cu mușchii, ajuta în digestia proteinelor

  Disclaimer medical

  Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

   

  Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

  INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

  Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

  Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

  Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

  Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

  Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

   

  Transport si Livrare.

  Fan Curier 

  Fan Courier:

  Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

  Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

  Costul transportului este intre 0-20 de lei.

  Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

  Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

  Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

  Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

  > >
  Biovea Quercetin cu Bromelain 100 capsule

  Biovea Quercetin cu Bromelain 100 capsule

  lei206.42 in_stock! Beneficii Quercetin cu Bromelain: sprijină sănătatea sinusurilor și promovează răspunsul histaminei sănătoase, sprijină răspunsul inflamator sănătos, promovează un răspuns imunitar sănătos, utilizată în mod obișnuit pentru ameliorarea durerii asociate cu mușchii, ajuta în digestia proteinelor Biovea
  Biovea Quercetin cu Bromelain 100 capsule 4 5 1
  Mergi