Referinta: ITEM-RE-005571

Marca: Swanson

Swanson Berberine 400 Mg 60 capsule

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii Berberina: sprijină sănătatea gastrointestinală, protejeaza inima, regleazanivelurile de colesterol, sprijină sănătatea impotriva gutei, este un anti-depresiv, imbunătățește echilibrul zahărului din sânge, tratează inflamația, prijină nivelurile sănătoase ale glicemiei.

Pret 85,00 lei Pret de baza 105,00 lei
Mai multe
Stoc epuizat

Referinta: OstroVit-VitaminCeferverscent

Marca: OstroVit

OstroVit Vitamina C efervecenta 1000 mg 20 Tablete, gratuit pentru comenzile peste 99 de lei

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii ale Vitaminei C pudra: ajuta la producerea colagenului si asigura sanatatea articulatiilor, ajuta sistemul imunitar, sustine sanatatea sistemului nervos si cel cardiovascular, contribuie la reducerea oboselii și oboselii, contribuie la absorbția fierului fără fier

Pret 9,00 lei Pret de baza 15,00 lei
Mai multe
In stoc

Referinta: Bulletproof-13762

Marca: Bulletproof

Bulletproof BRAIN OCTANE OIL, C8 MCT Oil, Ulei pur MCT, 473ml

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii BRAIN OCTANE OIL: taie si suprima foamea, arde grasimea repede si eficient, ajuta in cazul de dietă ketogenică, efect antibacterian si antimicrobian, sursă eficientă de energie, ajuta la menținerea nivelului normal al colesterolului, sprijină absorbția nutrienților

Pret 219,00 lei Pret de baza 260,00 lei
Mai multe
Stoc epuizat

Referinta: Biovea-2438

Marca: Biovea

Biovea Crema Estriol Natural (2 oz) 60ml

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Estriol-Care: soluție naturală pentru menopauză și peri-menopauză, Estriol este un estrogen blând natural, cremă naturală fără substante sintetice, inclusiv Parabeni, ambalata într-un recipient etanș, ermetic, igienic, non-gras și formulat pentru o absorbție excelentă

Pret 105,00 lei Pret de baza 114,00 lei
Mai multe
Stoc epuizat
Toate produsele din topul vanzarilor
  • Banner

  • -46,00 lei
  • La reducere!
Quercetin cu Bromelain 100 capsule
  • Quercetin cu Bromelain 100 capsule
  • Quercetin cu Bromelain 100 capsule

Biovea Quercetin cu Bromelain 100 capsule

Biovea-2033

Beneficii Quercetin cu Bromelain: sprijină sănătatea sinusurilor și promovează răspunsul histaminei sănătoase, sprijină răspunsul inflamator sănătos, promovează un răspuns imunitar sănătos, utilizată în mod obișnuit pentru ameliorarea durerii asociate cu mușchii, ajuta în digestia proteinelor

271,00 lei
225,00 lei Economiseste 46,00 lei
cu TVA
Cantitate

Descriere

Quercetin cu Bromelain 100 capsule

Quercetin cu Bromelain: O combinație naturală de enzime și o combinație de flavonoide antioxidante pentru funcția respiratorie sănătoasă.

 

Beneficii Quercetin cu Bromelain

• Sprijină sănătatea sinusurilor și promovează răspunsul histaminei sănătoase

• Sprijină răspunsul inflamator sănătos

• Promovează un răspuns imunitar sănătos

• Utilizată în mod obișnuit pentru ameliorarea durerii asociate cu mușchii

• Ajuta în digestia proteinelor

 

Ce este Quercetin cu Bromelain?

Quercetin este un bioflavonoid solubil în apă, care se găsește în principal în mere și ceapă, dar se găsește și în vin roșu, ceai verde și legume cu frunze. Quercetinul a demonstrat că suportă răspunsul histaminei sănătoase. Quercetin are proprietăți antioxidante și poate, de asemenea, susține sănătatea cardiovasculară.

Bromelaina este o enzimă proteolitică care ajută la digestia proteinelor. De asemenea, sa demonstrat că bromelaina susține răspunsul histaminei sănătoase și crește activitatea quercetinului. De asemenea, poate susține și sănătatea cardiovasculară. Bromelaina este derivată din ananas.

Bromelaina și quercetinul lucrează împreună sinergic, fiecare îmbunătățește activitatea celuilalt.

 

De ce să luați Quercetin cu Bromelain?

• Proprietăți antioxidante: Quercetinul oferă o varietate de utilizări terapeutice potențiale. Acesta poate funcționa ca un antioxidant prin curățarea particulelor dăunătoare din organism, cunoscute sub numele de radicali liberi.

 

• Sanatatea inimii si Colesterol: Au fost făcute studii care sugerează că flavonoidele, cum ar fi quercetinul, pot contribui la reducerea riscului de boli de inimă. Acționând ca un antioxidant, poate proteja împotriva daunelor cauzate de colesterolul LDL ("rău").

 

• Sănătatea sinusurilor: Combinația dintre quercetin și bromelain contribuie la menținerea funcționării corecte a răspunsului histaminei la nivelul organismului pentru a vă aduce un suport sinusal natural. Atunci când alergenii sunt absorbiți în sânge, ele determină celulele albe din sânge să producă miliarde de molecule ale anticorpilor alergici IgE. Aceste molecule se combină cu celulele mastocite și biofilele, care sunt depozite pentru histamină. Membranele celulare slăbesc și histamina este eliberată, provocând simptome alergice, cum ar fi nasul curbat, ochii senzaționali, șuierături etc. Quercetinul cu Bromelain ajută la stabilizarea membranelor celulare, împiedicând eliberarea histaminei care cauzează simptome de alergie în sânge. Este, de asemenea, cunoscut faptul că inhibă formarea leucotrienelor, care sunt asociate cu simptomele astmului. Pentru cele mai bune rezultate, Quercetin cu Bromelain trebuie administrat zilnic în timpul sezonului alergic sau pe tot parcursul anului, ca măsură preventivă.

 

• Durerea și inflamația: Bromelaina inhibă prostaglandinele care provoacă inflamații și promovează formarea de prostaglandine antiinflamatoare. Quercetin inhibă eliberarea de mediatori inflamatori, incluzând histamina. În combinație, aceste substanțe nutritive sporesc efectele reciproce și demonstrează o activitate antiinflamatoare semnificativă. În plus, Bromelain este utilizat pe scară largă în medicina sportivă pentru a combate disconfortul și umflarea vânătăilor, entorse și dureri musculare. Un studiu efectuat de un chirurg ortoped a arătat că administrarea bromelainei la 59 de pacienți a dus la o reducere clară atât umflarea, cât și a disconfortului.

Există multe alte utilizări terapeutice potențiale pe care Quercetin și Bromelain le pot preveni sau trata. Unele dintre aceste afecțiuni includ colesterol ridicat, tulburări oculare, artrită, fibromialgie, sănătate a prostatei și răni de la cancer.

 

Beneficii importante Bromelaina

1. Cancer

Nu doar un tratament eficient împotriva cancerului pulmonar, revista Anticancer Drugs a publicat rezultatele unui studiu clinic din februarie trecut, care a evaluat modul in care bromelaina afecteaza mezoteliomul peritoneal malign (MPM) - un cancer rar cauzat de expunerea la azbest.

Potrivit studiului, sa descoperit că "Adăugarea de bromelain a dus la scăderea semnificativă a celulelor canceroase (citotoxicitate) în mod semnificativ. Bromelaina are potențialul de a fi dezvoltată ca agent terapeutic în tratarea cancerului malign".

 

2. Tulburări digestive

Deoarece este o enzimă care digeră în mod specific proteinele, bromelaina a fost găsită pentru a ajuta organismul să-și digere hrana și să absoarbă substanțele nutritive mai eficient, precum și să fie extrem de eficient la problemele de vindecare din tractul gastro-intestinal:

Boala intestinului inflamator

Colită ulcerativă

Dispepsie

Cancer de colon

Constipație

Boala Crohn

 

3. Recuperarea mai rapidă dupa operatii și leziuni

Doar în luna iulie a acestui an, a fost publicat un studiu care a evaluat capacitatea bromelainei de a trata pacienții care tocmai au avut impact asupra celor trei molari extrași. Majoritatea pacienților care suferă această intervenție chirurgicală prezintă o durere post-operativă semnificativă și umflături. Din păcate, antibioticele și analgezicele nu sunt doar destul de ineficiente; ei aduc cu ei o serie de efecte secundare.

Dintre cei 80 de persoane participante la studiu, cei care prescrieau bromelaina au raportat dureri post-operare "semnificativ mai mici", umflare si chiar rosii in comparatie cu grupul martor care a fost prescris un ucigas generic de durere.

Proprietățile antiinflamatoare ale lui Bromelain îl fac un înlocuitor natural al medicamentelor dăunătoare, cum ar fi aspirina.

 

4. Alergiile și astmul

Anul trecut, revista Evidenced-Based Complementary and Alternative Medicine a subliniat rezultatele unui studiu care a investigat modul in care bromelaina a afectat soarecii cu astm. Studiul a produs câteva rezultate interesante. În plus față de a arăta că bromelaina reduce sensibilizarea alergică, s-a descoperit că dezvoltarea bolii alergice a căilor aeriene a fost, de asemenea, semnificativ redusă.

Aceasta este de fapt destul de profundă, deoarece sugerează că bromelaina ajută la modelarea întregului sistem imunitar. Sa observat în studiu că celulele CD11c ( ) dendritice și celulele prezentatoare de antigen DC44 au fost ținute la limită, ceea ce demonstrează că bromelaina nu doar maschează răspunsul imun primar, încât majoritatea persoanelor care suferă de experiențe alergice (nasul înfundat / ochii și pielea etc.). Acesta poate aduce de fapt, prevenirea alergiilor prin abordarea cauzei rădăcinii - un sistem imunitar hiperactiv, supra-sensibil!

 

5. Infecții sinusale (Rhinosinusita)

Pentru a vedea dacă o doză zilnică de bromelaină (300 de unități FIP) (600 mg comprimat) ar putea ajuta persoanele care suferă de sinuzită cronică (inflamația sinusurilor), Universitatea din Köln, cercetătorii germani au luat recent 12 pacienți care au avut deja intervenții chirurgicale sinusale și le-a tratat cu bromelaină timp de 3 luni. Ei au descoperit următoarele beneficii de bromelaină:

S-au îmbunătățit total scorurile pentru simptome.

Numărul total de rhinoscopie sa îmbunătățit.

Calitatea vieții a fost îmbunătățită.

Și nu s-au raportat afecțiuni adverse.

Deoarece intervenția chirurgicală poate fi uneori ineficientă la tratarea sinuzitei, această cercetare aduce multă speranță persoanelor care suferă de probleme sinusale iremediabile!

 

6. Durerea articulară

Datorită proprietăților sale puternice antiinflamatorii și analgezice, bromelaina este fantastica pentru durerea articulară acută sau cronică. Iarna trecută, revista Alternative Therapies in Health and Medicine a publicat un studiu de cercetare care a evaluat 42 de pacienți cu osteoartrită cu coloane degenerative sau cu afecțiuni dureroase ale articulațiilor.

Două capsule de 650 miligrame de bromelain au fost administrate pacienților de 2-3 ori pe zi pe stomacul gol (în funcție de durerea acută sau cronică) și sa descoperit că durerea a scăzut până la 60% în situații acute și mai mult de 50 procente pentru tulburări cronice!

 

 Efecte secundare Bromelain

Pentru că ajută la prevenirea formării cheagurilor de sânge, aveți grijă deosebită atunci când consumați suplimentar ananas sau supliment de bromelaină dacă luați diluanți sanguini.

Asigurați-vă că numărul dvs. de trombocite este verificat în mod regulat de către furnizorul dvs. natural de asistență medicală și păstrați nivelul de fier ridicat, astfel încât să nu dezvoltați o afecțiune de subțiere a sângelui.

 

Avertismente:

• Diabetul zaharat și femeile însărcinate sau care alăptează ar trebui să solicite sfatul medicului înainte de a începe orice program de suplimente nutriționale.

• Quercetinul cu Bromelain este contraindicat la pacienții cu antecedente de ritm cardiac anormal (aritmii); luand diluanti de sange cum ar fi coumadin; sau care au alergii la ananas.

 

Prospect Quercetin cu Bromelain:

Mod administrare: Luați 1 capsulă, de două până la trei ori pe zi pe stomacul gol.

Portii de servire: 1 VCap

Porții pe container: 100

 

Compozitie pe servire:

• Quercetin 500 mg

• Bromelaină (din ananas) 360 GDU

 

Alte ingrediente: Capsulă de legume (hipromeloză), stearat de magneziu (sursă vegetală), celuloză, celuloză modificată, făină de orez.

 

Greutate netă: 100,3 g

 

Produsul Vegan

Detalii ale produsului
Biovea-2033
4 Produse
Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
16 alte produse in aceeasi categorie:

Referinta: OstroVit-Astaxantina

Marca: OstroVit

OstroVit Astaxantina Forte 90 Capsule

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii Astaxantina: Un antioxidant puternic pentru protectia celulelor, creste imunitatea organismului, reduce ridurile, ofera elasticitate si netezire a pielii, inlatura oboseala, sustine sanatatea cardiovasculara, protejeaza sistemul nervos central si creierul, puternic carotenoid, protejeaza foarte bine mambranele de strez oxidativ, distruge...

Pret 49,00 lei Pret de baza 85,00 lei
Mai multe
Stoc epuizat

Referinta: Evolite-Resveratrol

Marca: Evolite Nutrition

Evolite Resveratrol Extract - 100 Capsule

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii Resveratrol: mentine sanatatea colonului, antioxidant natural puternic care protejeaza ADN-ul, reface nivelul de glutation (antioxidantul nostru cel mai important), creste nivelul de reductaza chinona (ficatul foloseste aceasta enzima pentru detoxifiere), mentine sanatatea prostatei, acționează ca un fitoestrogen benefic, reduce nivelul de...

Pret 49,00 lei Pret de baza 69,00 lei
Mai multe
Stoc epuizat

Referinta: HayaLabs-Bromelain

Marca: Haya Labs

Haya Labs Bromelain 500mg 2000 GDU 60 Tablete

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii Bromelain: sprijină sănătatea sinusurilor și promovează răspunsul histaminei sănătoase, sprijină răspunsul inflamator sănătos, promovează un răspuns imunitar sănătos, utilizată în mod obișnuit pentru ameliorarea durerii asociate cu mușchii, ajuta în digestia proteinelor.

Pret 45,00 lei Pret de baza 60,00 lei
Mai multe
In stoc

Referinta: VO1520

Marca: Vitabay

Vitabay Ashwagandha 500 mg - 60 Capsule vegan - Extract organic KSM-66®

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii Ashwagandha: planta medicinala antica, reduce nivelul de zahăr din sânge, are proprietăți anti-cancer, reduce nivelul de cortizol, ajuta la reducerea stresului și anxietății, reduce simptomele depresiei, poate stimula testosteronul și crește fertilitatea la bărbați, Ashwagandha poate crește masa musculara și forța, reduce inflamația, reduce...

Pret 125,00 lei Pret de baza 165,00 lei
Mai multe
Stoc epuizat

Referinta: Ostrovit-Ashwagandha90

Marca: OstroVit

OstroVit Ashwagandha extract cu witanolide, 90 Tablete

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Benefecii OstroVit Ashwagandha: OstroVit Ashwagandha este un supliment alimentar care contine extractul de radacina de Withania somnifera. Materia prima vindecatoare este in principal radacinile si fructele care sporesc vitalitatea si imbunatatesc munca mintii. Astfel, OstroVit Ashwagandha sprijina buna functionare a sistemului circulator, contribuie la...

Pret 25,00 lei Pret de baza 46,00 lei
Mai multe
In stoc

Referinta: NOW-QuercetinBromelain

Marca: Now Food

Now Foods Quercetin cu Bromelain - 120 Capsule

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii Quercetin cu Bromelain: sprijină sănătatea sinusurilor și promovează răspunsul histaminei sănătoase, sprijină răspunsul inflamator sănătos, promovează un răspuns imunitar sănătos, utilizată în mod obișnuit pentru ameliorarea durerii asociate cu mușchii, ajuta în digestia proteinelor.

Pret 159,00 lei Pret de baza 215,00 lei
Mai multe
In stoc

Referinta: Nutrisan-NutriLipon

Marca: Nutrisan

Nutrisan NutriLipon (R-Alpha Lipoic Acid) 60 Capsule

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii Acid Alfa-Lipoic: antioxidant, regleaza hipertensiunea arterială, boală coronariană, sindrom metabolic, colesterol crescut, neuropatia periferică, diabetul (îmbunătățind metabolismul glucozei și ajutând diabeticii să utilizeze mai bine insulina), boală de ficat.

Pret 139,00 lei Pret de baza 167,00 lei
Mai multe
Ultimele produse in stoc

Referinta: Swanson-Resveratrol30

Marca: Swanson

Swanson Resveratrol, 250mg - 30 Capsule

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii Resveratrol: mentine sanatatea colonului, antioxidant natural puternic care protejeaza ADN-ul, reface nivelul de glutation (antioxidantul nostru cel mai important), creste nivelul de reductaza chinona (ficatul foloseste aceasta enzima pentru detoxifiere), mentine sanatatea prostatei, acționează ca un fitoestrogen benefic, reduce nivelul de...

Pret 59,00 lei Pret de baza 69,00 lei
Mai multe
In stoc

Referinta: Biovea-7466

Marca: Biovea

Biovea Colagen de Peste plus Acid Hialuronic 120 Capsule

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Colagen de Peste plus Acid Hialuronic: reface colagenul și oferă protecție antioxidantă puternică, promovează rezistența și elasticitatea pielii, ajuta în producerea fibrelor de colagen, ajută la inmultirea celulară, oferă o protecție antioxidantă puternică.

Pret 165,00 lei Pret de baza 200,00 lei
Mai multe
Stoc epuizat

Referinta: PN1788

Marca: Pure Nutrition USA

Pure Nutrition USA Seleniu 100 mcg 100 capsule

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii Seleniu: imbunatateste sistemul imunitar, prorietati antioxidant, reduce riscul aparitiei bolilor canceroase, autoimune si tiroidiene, contribuie la productia de energie, poate trata astmul si artrita, scade nivelul colesterolului rau si creste nivelul colesterolului bun, mentine sanatatea celulelor.

Pret 35,00 lei Pret de baza 45,00 lei
Mai multe
Ultimele produse in stoc