Turmeric (Curcuma) extract de radacina 450 mg 60 Capsule

Beneficii Turmeric: protecție antioxidantă, oferă suport pentru ficat, conține proprietăți de Detoxifiere. Extractul de curcumă: inhibă inflamația metabolică.

Mai multe detalii


Produs nou

Nu se mai aduce

Optiuni Valabile:

TURMERIC (Curcuma) ROOT EXTRACT 450mg 60 Capsules

Turmeric (Curcuma) extract de radacina 450 mg 60 Capsule

 

Extractul de curcumă: inhibă inflamația metabolică

Beneficii Turmeric:

• Protecție antioxidantă

• Oferă suport pentru ficat

• Conține proprietăți de Detoxifiere

 

Inflamația metabolică este ca un foc interior pe care nu îl puteți vedea, dar care poate compromite lent sănătatea dumneavoastră. Datorită factorilor de stres multipli, cum ar fi dieta proastă, lipsa de exerciții fizice, toxine din mediu și stresul zilnic, mulți oameni sunt afectați fără să știe de asta. Cu toate acestea, inflamația este o problemă comună și serioasă care duce la modificarea chimiei organismului și eventual, a provocărilor viitoare în materie de sănătate.

 

Ce este extractul de curcumă?

Turmeric a fost folosit de practicanții ayurvedici din India începând cu anul 1900 B.C. Comercianții au adus această plantă puternică în China, în anul 700 A. De atunci, ea a fost folosită în mod tradițional în întreaga lume în multe culturi pentru susținerea sănătății. Este acum o bază în dietele multor culturi. După ce rădăcina turmerică este prelucrată în pulbere, ea devine o culoare profundă, galben-portocalie și este adesea folosită pentru a imprima culoarea muștarului sau a țesăturii. Astăzi, turmericul este subiectul multor cercetări științifice în ceea ce privește beneficiile sale potențiale pentru sănătate. În timpul cercetărilor, sa descoperit că curcumina este principalul curcuminoid al turmericului. Studiile arată că curcumina este responsabilă pentru cea mai mare parte a activității biologice a turmericului și este proactivă în menținerea sănătății umane. BIOVEA® Turmeric Extract este standardizat la curcumina de 95%.

BIOVEA® oferă extract de curcumă pentru a stinge incendiul inflamației metabolice și pentru a susține mai multe sisteme din corp pentru a menține sănătatea bună. Curmala de curcuma este folosita pe scara larga in bucataria indiana si este tinut respectuos in herbalismul ayurvedic, unde se numeste "curatatorul corpului". Femeile din India adesea se bucura de turmeric in scopuri de frumusete.

 

Ce face extractul de curcuma?

BIOVEA® a identificat douăsprezece procese metabolice profunde care funcționează împreună pentru a menține funcționalitatea normală în corpul uman. Menținerea echilibrului acestor procese metabolice reprezintă fundamentul modelului de sănătate SystemiCare. Importanța lui Turmeric pentru sănătatea noastră poate fi demonstrată prin faptul că susține șapte dintre cele douăsprezece sisteme metabolice - celule / ADN, răspuns la inflamație, ficat / detox, cogniție / nervuri, imunitate, circulație și apărare antioxidantă.

 

Problema cu inflamația

Inflamația face parte din procesul de vindecare al organismului. Organismul trece printr-o serie de etape naturale pentru a face față atacurilor externe ca parte a procesului imunitar. În schimb, inflamația metabolică este răspunsul natural al organismului la condițiile nenaturale. Condițiile de mediu moderne, cum ar fi alimentele junk food, substanțele chimice toxice și stilurile de viață sedentare sau stresante, influențează negativ organismul uman și pot modifica biochimia umană. Aceste condiții pot declanșa cascada inflamatorie, precursorul inflamației metabolice. Spre deosebire de răspunsurile imune normale, procesul de inflamație metabolică poate duce la o stare de sănătate suboptimală.

 

Turmeric a demonstrat că susține un răspuns al inflamației sănătoase într-o varietate de studii științifice. Enzimele COX-2 sunt principalii instigatori ai cascadei inflamatorii care determină inflamația metabolică. Aceste enzime sunt activate atunci când fosfolipidele, în special fosfolipaza A-2, sunt stimulate de o insulă inflamatorie. Fosfolipaza A-2 declanșează apoi calea acidului arahidonic și începe să producă enzime COX-2 în membranele celulare. Când este prezent turmericul, acționează pentru a inhiba acțiunea fosfolipazei A-2 și întrerupe escaladarea ciclului inflamator. În plus, compușii numiți citokine pot duce, de asemenea, la inflamație. Citokinele sunt mesageri chimici produși de sistemul imunitar pentru a regla activitatea defensivă atunci când sunt stimulați. Stresul constant poate schimba acest sistem din echilibru, ducând la inflamare. Când se consumă curcumă, începe să asiste inhibarea organismului de activitatea citokinei pentru a susține răspunsul inflamator sănătos.

 

Protecția antioxidantă

Antioxidanții sunt garda de corp altruistă a celulelor tale. Ei își dau propriii electroni pentru a stabiliza radicalii liberi din corpul tău. După ce antioxidanții donează electroni și neutralizează radicalii liberi, ele se oxidează și se consumă. Din acest motiv, ele trebuie să fie în permanență suplimentate pentru a menține un nivel antioxidant stabil și pentru a proteja integritatea celulară. Studiile clinice au demonstrat că curcumina din turmeric exercită efecte antioxidante foarte puternice. Curcumina realizează acest lucru prin neutralizarea radicalilor liberi, care pot provoca daune mari celulelor sănătoase și membranelor celulare. Cercetări extensive au arătat că atunci când turmericul este introdus în calea inflamatorie, acesta a inhibat activarea enzimei IKK, care, la rândul său, activează Nuclear Factor kappa B (NF kB), notorie pentru inducerea inflamației celulare.

 

Prospect Turmeric

Mod administrare: Luați o capsulă zilnic ca supliment alimentar, de preferință dimineața.

Portie: 1 capsulă

Porții pe container: 60

Suma pe servire:

• Rădăcină turmeric (curcuminoide 95%) 450 mg

• Bioperină 5 mg

 

Alte ingrediente: Făină de orez, stearat de magneziu, celuloză vegetală (capsulă).

Greutate netă: 37g

Produs vegetarian

Spune-ne părerea ta!

Turmeric (Curcuma) extract de radacina 450 mg 60 Capsule

Turmeric (Curcuma) extract de radacina 450 mg 60 Capsule

Beneficii Turmeric: protecție antioxidantă, oferă suport pentru ficat, conține proprietăți de Detoxifiere. Extractul de curcumă: inhibă inflamația metabolică.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Posta Romana
Posta Romana:

Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

 

Fan Curier
Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat:

Mergi