Pret redus!
Ashwagandha radacina lichida picaturi 30ml Mărește

Biovea Ashwagandha radacina lichida picaturi 30ml

Beneficii Ashwagandha lichida picaturi: sprijină starea de spirit, promovează funcționarea cognitivă sănătoasă, sprijină bunăstarea generală, creste imunitatea si rezistenta la bacterii, antioxidant puternic, anti-inflamator eficient, scade stresul si ofera un somn linistit, recomandat pentru sportivi

Mai multe detalii


Pret: 115,00 lei Pret: 150,00 lei Pret: -35,00 lei

Produs nou

Biovea-6903

Optiuni Valabile:

ASHWAGANDHA ROOT LIQUID DROPS (1oz) 30ml

Ashwagandha radacina lichida picaturi 30ml

 

Beneficii Ashwagandha lichida picaturi:

 

• Sprijină starea de spirit

• Promovează funcționarea cognitivă sănătoasă

• Sprijină bunăstarea generală

• Creste imunitatea si rezistenta la bacterii

• Antioxidant puternic

• Anti-inflamator eficient

• Scade stresul si ofera un somn linistit

• Recomandat pentru sportivi

• Fara gluten

• Suport pentru fermele de plante medicinale deținute de familii

• Se obțin doar materiile prime proaspete și cele mai vitale

• Cele mai bune ingrediente obținute din punct de vedere ecologic, cultivate din punct de vedere etic

• Alcoolul din cereale este de clasa farmaceutică fără pesticide și USP

 

O planta exotica ayurvedica, Ashwagandha Radacina poate fi folosita pentru a sustine sanatatea si bunastarea generala si poate sustine sanatatea cognitiva in momente de stres sau tensiune. Beneficiile Ashwagandha sunt vaste, iar planta puternică a fost folosită de mult în medicina hindusă tradițională. Conținând alcaloizi, cu anolidi, cu aferine și saponine, extractul lichid Ashwagandha poate susține funcții metabolice sănătoase și poate promova bunăstarea generală.

 

De ce se utilizează Ashwagandha lichida picaturi?

Pe măsură ce îmbătrânim sau devenim bolnavi sau stresați, corpurile noastre ar putea beneficia de ajutorul antioxidanților care luptă împotriva radicalilor liberi. Ashwagandha Root este un antioxidant impresionant care poate ajuta la protejarea organismelor în perioadele sensibile. Planta promovează funcții cognitive sănătoase, cum ar fi focalizarea și memoria, sprijinind în același timp o dispoziție sănătoasă și pozitivă.

Indigena în India, Ashwagandha a fost folosita în medicina ayurvedică timp de secole pentru a susține sistemul imunitar. Planta puternică poate susține un sistem imunitar sănătos și funcții ale sistemului nervos.

 

Ce face Ashwagandha lichida picaturi de la BIOVEA® mai bine?

Cu ingrediente de cea mai bună calitate derivate din sursa naturală, BIOVEA® oferă produse ultrapure și de mare potență. Produsele BIOVEA® sunt proiectate cu cele mai avansate ingrediente pure, formulate pentru o absorbție maximă. Ingredientele de înaltă calitate, pure, potent maximizează beneficiile produselor noastre de suport pe bază de plante.

 

Beneficiile de sănătate ale Ashwagandha - Ashwagandha este cunoscută și sub denumirea de cireș de iarnă, este o planta a veacurilor. Se spune că este ca Ginseng indian. Numele Ashwagandha a venit din limba sanscrită și este o combinație a cuvântului ashva, care înseamnă cal și gandha, adică miros. Rădăcina are o aromă puternică, care este descrisă ca fiind "asemănătoare cu calul". Se utilizează în diferite medicamente ayurvedice și este considerată ca un adaptogen care îmbunătățește energia fizică și capacitatea atletică, sporește imunitatea la răceli și infecții și sporește capacitatea sexuală și fertilitatea. Ashwagandha aparține familiei solanaceae și numele său științific este Withania somnifera.Această plantă provine din India și a crescut cel mai bine în regiunile uscate. Planta Ashwagandha poate supraviețui temperaturilor foarte scăzute și ridicate.

 

Ashwagandha are o mulțime de proprietăți medicinale și este, de asemenea, utilizata în multe medicamente ayurvedice. Este una dintre cele mai vechi plante medicinale care au fost folosite ca medicamente de secole. Diverse beneficii de sănătate ale lui Ashwagandha sunt:

 

Anti-inflamator: este primul și cel mai comun beneficiu pentru sănătate al lui Ashwagandha. Ashwagandha este eficient în tratarea unei varietăți de probleme reumatologice. Această plante acționează ca un inhibitor al ciclooxigenazei, care reduce inflamația și durerea. Ashwagandha are proprietăți antiinflamatorii care provin din alcaloizi, saponine și lactone steroidice găsite în el.

 

Cardio-protector: Al doilea beneficiu de sănătate al lui Ashwagandha este că acesta este protector cardio. Ashwagandha este eficient în combaterea infecțiilor bacteriene. Ashwagandha are proprietăți antibacteriene în conformitate cu acea credință tradițională. Ashwagandha este, de asemenea, eficace în infecțiile urinogenitale, gastro-intestinale și ale căilor respiratorii atunci când este consumat pe cale orală.

 

Eliberarea stresului: Ashwagandha este foarte benefic în reducerea stresului și a efectelor sale secundare. Persoanele care suferă de stresul care consumă ashwagandha au avut niveluri mai scăzute de cortizol (hormoni de stres). Ashwagandha va ajuta atât stresul acut cât și cronic. Acționează ca un tonic și ajută organismul să se adapteze stresului, precum și întărește sistemul nervos și suprarenalele. De asemenea, vă revigorează corpul și mintea și îmbunătățește calitatea somnului.

 

Stimulează glanda tiroidă: Ashwagandha poate ajuta și la stimularea glandelor tiroide. Dacă este administrat zilnic, poate îmbunătăți secreția de hormoni tiroidieni.

 

Proprietati antioxidante: Ashwagandha este o sursa foarte buna de antioxidanti. Acești antioxidanți sunt foarte eficienți în curățarea și neutralizarea radicalilor liberi produsi în timpul procesului de metabolizare.

 

Îmbunătățirea imunității: Ashwagandha ajută și la stimularea sistemului imunitar. Conține antioxidanți care ajută la creșterea numărului de celule albe din sânge și îmbunătățesc funcționarea sistemului imunitar.

 

Prevenirea convulsiilor: Ashwagandha este utilizat pe scară largă pentru tratamentul convulsiilor și convulsiilor în medicina ayurvedică. Ashwangandha are, de asemenea, proprietăți anticonvulsivante.

 

Pentru sportivi: Ashwagandha oferă beneficii extraordinare în timpul exercițiilor fizice. Această planta are tendința de a promova sistemele naturale ale corpului cu ajutorul proprietăților adaptogene. In timpul exercitiilor, Ashwagandha furnizeaza o cantitate mare de oxigen pentru celulele musculare; permițând o rezistență sporită și o rezistență mai mare. Poate fi de asemenea benefic în combaterea efectelor hormonilor de stres în timpul activităților fizice. În plus, Ashwagandha poate fi, de asemenea, util în reglarea acumulării de acid lactic.

 

Lupta cu diabetul: Ashwagandha a fost de asemenea folosit ca remediu pentru diabetul zaharat în medicina ayurvedică. Studiile au arătat că nivelul zahărului din sânge în timpul mesei și după prânz a scăzut semnificativ când Ashwagandha a fost consumată pentru o perioadă de 4 săptămâni.

 

Afrodisiac natural: Ashwagandha acționează de asemenea ca un afrodiziac natural. Studiile au arătat că această plante poate crește numărul de spermatozoizi, volumul spermei și motilitatea spermei.

Alte beneficii pentru sănătate ale Ashwagandha

Celelalte beneficii ale Ashwagandha sunt ilustrate mai jos

Ashwagandha tratează și insomnia, adică generează energie în corpul vostru care vă ajută să obțineți un somn mai bun.

Ashwagandha ajută la controlul nivelului de zahăr din sânge. Această planta medicinala este benefică pentru pacienții cu diabet zaharat de tip 2.

De asemenea, ucide microorganismele care provoacă intoxicații alimentare.

Este foarte util pentru pacienții care suferă de tuberculoză și febră reumatică.

Ashwagandha (Cireș de iarnă și Ginseng indian) acționează ca un staminator care ajută la scăderea oboselii cronice și a epuizării. Este o sursă bogată de antioxidanți și agent adaptogen / antistres. Este absolut sigur și natural și nu provoacă efecte secundare. Totuși, asigurați-vă că vă consultați medicul înainte de a lua orice medicament din plante sau ayurvedice.

 

Ashwagandha (Dumnezeul medicamentelor) ajută la tratarea multor probleme legate de sănătate. Este unul dintre medicamentele vechi care sunt folosite în medicamentele ayurvedice de-a lungul secolelor, ceea ce face ashwagandha atât de benefica pentru sănătatea de zi cu zi.

 

Prospect Ashwagandha lichida picaturi

Mod administrare: Luați 30 de picături, de 1-3 ori pe zi, sau după cum este necesar în suc sau apă.

Portii de servire: 30 picături (1 ml)

Porții pe container: 30

Compozitie pe porție: 667mg

Echivalent in greutatea produsului uscat

• Fructe proaspete, Ashwagandha Radacina (Withania somnifera)

Raport de rezistență la ierburi 1:1,5

Alte ingrediente: Alcool de cereale (57-67% din volum), Apă deionizată.

Atenție: nu luați în timpul sarcinii. A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR. Agitați bine înainte de folosire.

Sursa text

Spune-ne părerea ta!

Biovea Ashwagandha radacina lichida picaturi 30ml

Biovea Ashwagandha radacina lichida picaturi 30ml

Beneficii Ashwagandha lichida picaturi: sprijină starea de spirit, promovează funcționarea cognitivă sănătoasă, sprijină bunăstarea generală, creste imunitatea si rezistenta la bacterii, antioxidant puternic, anti-inflamator eficient, scade stresul si ofera un somn linistit, recomandat pentru sportivi

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> >
Biovea Ashwagandha radacina lichida picaturi 30ml

Biovea Ashwagandha radacina lichida picaturi 30ml

lei105.50 out_of_stock! Beneficii Ashwagandha lichida picaturi: sprijină starea de spirit, promovează funcționarea cognitivă sănătoasă, sprijină bunăstarea generală, creste imunitatea si rezistenta la bacterii, antioxidant puternic, anti-inflamator eficient, scade stresul si ofera un somn linistit, recomandat pentru sportivi Biovea
Mergi