Extract de seminte de struguri 100mg 120 Capsule

Extract de semințe de struguri: Antioxidant care promovează sănătatea sistemului cardiovascular și imunitar, ajuta cu diferite probleme de circulație, susține funcția imunitară sănătoasă, protejeaza organismul împotriva efectelor dăunătoare ale radioterapiei și anumitor tipuri de chimioterapie, inhiba distrugerea structurilor de colagen, susține sănătatea cardiovasculară.

Mai multe detalii


Produs nou

Nu se mai aduce

Optiuni Valabile:

GRAPE SEED EXTRACT 100mg 120 Vegetarian Capsules

Extract de seminte de struguri 100mg 120 Capsule

Extract de semințe de struguri: Antioxidant care promovează sănătatea sistemului cardiovascular și imunitar

 

• Acționează ca un antioxidant

• Ajuta cu diferite probleme de circulație

• Susține funcția imunitară sănătoasă

• Protejeaza organismul împotriva efectelor dăunătoare ale radioterapiei și anumitor tipuri de chimioterapie

• Inhiba distrugerea structurilor de colagen

• Susține sănătatea cardiovasculară

• Suporta un răspuns anti-inflamator sănătos

 

Ce este extractul de semințe de struguri?

Extrasul de semințe de struguri provine din semințele mici de struguri roșii. Este bogat în flavonoide, care sunt substanțe vegetale care ajută la protejarea celulelor de deteriorarea radicalilor liberi. Extrasul de semințe de struguri este o substanță vegetală naturală care are o sursă concentrată de proantocianidine oligomerice (OPC). Acești antioxidanți ajută la protejarea celulelor de deteriorarea radicalilor liberi și, de asemenea, promovează circulația sănătoasă. Extrasul de semințe de struguri este bogat în polifenoli, un compus bogat în antioxidanți. Studiile au arătat că OPC este mai puternic antioxidant decât vitamina C, E și beta-caroten.

Extractul din semințe de struguri a fost descoperit, ca fiind cele mai bune surse de antioxidanți ce au provenit de la vitamina C, E și beta-caroten; totuși, aceste surse nu au fost suficient de puternice pentru a lupta împotriva radicalilor liberi și sunt de asemenea, excretați de organism într-un timp scurt de ingestie. Extrasul de semințe de struguri, pe de altă parte, sa dovedit a rămâne în organism timp de 3 zile întregi și este de 20 de ori mai puternic decât vitamina C și de 50 de ori mai puternic decât vitamina E.

Cum funcționează extractul de semințe de struguri?

Extrasul de semințe de struguri se crede că exercită o puternică influență pozitivă asupra vaselor de sânge. În consecință, OPC sunt un ingredient cheie în produsele farmaceutice utilizate în Europa de Vest pentru tulburări vasculare. Extrasul de semințe de struguri este atât apă cât și solubil în grăsimi și poate, prin urmare, să penetreze toate tipurile de membrane celulare care oferă o protecție puternică antioxidantă. Este, de asemenea, unul dintre puținii antioxidanți care pot traversa bariera hematoencefalică, contribuind potențial la protejarea celulelor creierului de deteriorarea radicalilor liberi.

Există nenumărate studii care demonstrează multe beneficii pentru sănătate ale extractului de semințe de struguri, au fost cercetate pe scară largă pe tot globul. Extractul de semințe de struguri a demonstrat o luptă extrem de eficientă împotriva radicalilor liberi din organism. Multe publicații de cercetare au raportat despre beneficiile pentru sănătate ale extractelor de semințe de struguri, inclusiv activitatea antioxidantă, îmbunătățirea sănătății cardiovasculare și sănătatea gastrică.

De ce să luați extract de semințe de struguri?

Extrasul de semințe de struguri este unul dintre cei mai puternici antioxidanți care luptă împotriva radicalilor liberi. Acesta este de 20 de ori mai puternic decât vitamina C și de 50 de ori mai puternic decât vitamina E. Extractul de semințe de struguri ajută la îmbunătățirea sănătății cardiovasculare și promovează sănătatea creierului, a pielii și a ochilor. Cercetările indică faptul că extractul de semințe de struguri poate fi benefic în cazul persoanelor cu tulburări de vedere și poate reduce efectul de ochi rosii asociat cu munca de monitorizare prelungită a calculatorului. Extrasul de semințe de struguri este, de asemenea, anti-bacterian, anti-viral și antiinflamator și este unul dintre puținii antioxidanți care pot pătrunde în bariera hemato-encefalică pentru a ajuta la protejarea creierului și a țesutului nervos. Studiile arată că extractul de semințe de struguri t poate avea, de asemenea, capacitatea de a bloca factorul de activare a trombocitelor (PAF), mărind astfel timpul necesar pentru formarea de cheaguri de sânge.

Prospect

Mod administrare: Luați o (1) capsulă, de 1-3 ori pe zi, cu mese.

Portii de servire: 1 capsulă

Porții pe container: 120

Compozitia pe servire:

• Extract de semințe de struguri (Vitis Vinifera) 100 mg

   (Standardizat la 85% polifenoli, 85 g)

Alte ingrediente: Făină de orez, capsulă de legume (hipromeloză), celuloză, stearat de magneziu (sursă vegetală)

Greutate netă: 61,2 g

Produsul Vegan

Avertismente:

• Dacă sunteți gravidă sau alăptați, consultați medicul dumneavoastră înainte de a utiliza extractul de semințe de struguri.

• Nu sunt cunoscute rapoarte de toxicitate asociate cu extractul de semințe de struguri.

• Dacă aveți o tulburare de sângerare sau intenționați să aveți orice fel de intervenție chirurgicală sau dentară, nu mai utilizați extractul de semințe de struguri timp de cel puțin 14 zile înainte de procedură.

Atenție: Dacă sunteți gravidă sau alăptați, consultați un specialist în domeniul sănătății înainte de a utiliza acest produs. A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR. Depozitați într-un loc răcoros și uscat. Nu utilizați acest produs dacă sigiliul de siguranță al sticlei este rupt.

Spune-ne părerea ta!

Extract de seminte de struguri 100mg 120 Capsule

Extract de seminte de struguri 100mg 120 Capsule

Extract de semințe de struguri: Antioxidant care promovează sănătatea sistemului cardiovascular și imunitar, ajuta cu diferite probleme de circulație, susține funcția imunitară sănătoasă, protejeaza organismul împotriva efectelor dăunătoare ale radioterapiei și anumitor tipuri de chimioterapie, inhiba distrugerea structurilor de colagen, susține sănătatea cardiovasculară.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> >
Extract de seminte de struguri 100mg 120 Capsule

Extract de seminte de struguri 100mg 120 Capsule

lei114.68 out_of_stock! Extract de semințe de struguri: Antioxidant care promovează sănătatea sistemului cardiovascular și imunitar, ajuta cu diferite probleme de circulație, susține funcția imunitară sănătoasă, protejeaza organismul împotriva efectelor dăunătoare ale radioterapiei și anumitor tipuri de chimioterapie, inhiba distrugerea structurilor de colagen, susține sănătatea cardiovasculară. Biovea
Mergi