Pret redus!
Seleniu, 200mcg, 180 Tablete Mărește

Seleniu, 200mcg, 180 Tablete

Beneficii ale Seleniului: se luptă cu inflamația, ajută la reglarea ritmului circadian (ritmul biologic), are proprietăți anti-îmbătrânire, este important pentru funcția tiroidiană, ajută la apărarea imunității (în special împotriva virușilor), fertilitatea și sănătatea reproducerii, îmbunătățește dispoziția.

Mai multe detalii


Pret: 129,00 lei 149,00 lei -20,00 lei

Produs nou

Vegavero-Seleniu180

Optiuni Valabile:

Seleniu, 200mcg, 180 Tablete

Beneficii ale Seleniului:

Seleniul se luptă cu inflamația

Seleniul ajută la reglarea ritmului circadian (ritmul biologic)

Seleniul are proprietăți anti-îmbătrânire

Seleniul este important pentru funcția tiroidiană

Seleniul poate ajuta la prevenirea cancerului

Seleniul ajută la apărarea imunității (în special împotriva virușilor)

Fertilitatea și sănătatea reproducerii de către seleniu

Seleniul îmbunătățește dispoziția

De ce seleniu?

Seleniul este crucial pentru corpul uman si efectul benefic - dar nu poate fi făcut de corpul însuși. Prin urmare, este important să luați seleniu zilnic cu alimente sau ca supliment nutrițional.

Are multe efecte în organismul uman si în celule:

Contribuie la o funcționare normală a sistemului imunitar

Contribuie la funcționarea normală a tiroidei

Ajută la protejarea celulelor de stresul oxidativ si în cazul de radicali liberi

Contribuie la menținerea unghiilor normale

Contribuie la menținerea părului normal

Seleniu beneficii doze prospect contraindicatii efecte adverse

1) Beneficiile Seleniului în se luptă cu inflamația

Seleniul inhibă NF-kB și activarea sa de producție de interleukină-6 și TNF-alfa, conform unui studiu de revizuire.

Seleniul poate scădea nivelurile anormal de ridicate de IL-8 și TNF-alfa.

2) Seleniul ajută la reglarea ritmului circadian (ritmul biologic)

Seleniul ajută la restabilirea ritmului circadian perturbat.

3) Seleniul are proprietăți anti-îmbătrânire

Cercetările au atribuit mult timp beneficiile consumului de pește la acizii grași polinesaturați; totuși, beneficiile consumului de pește se pot datora, de asemenea, consumului crescut de seleniu.

Seleniul funcționează cu acizii grași pentru a susține cunoașterea și împiedică acizii grași polinesaturați să formeze produse nedorite.

Într-un studiu recent, participanții vârstnici (peste 69) care au avut cel mai mare consum de pește și ulterior, cele mai înalte niveluri de seleniu și acizi grași polinesaturați au avut cea mai bună funcție cognitivă.

Există, de asemenea, o corelație între statutul scăzut de seleniu și declinul cognitiv.

Într-un studiu, persoanele cu Alzheimer aveau 60% din concentrația de seleniu fata de a celor din grupul de control.

4) Seleniul este important pentru funcția tiroidiană

Atunci când corpul are deficiențe în seleniu, țesutul tiroidian și creierul concentrează restul de aprovizionare.

Tiroida are cel mai mare conținut de seleniu pe gram de țesut. Hormonilor tiroidieni le sunt necesare cateva miligrame pe zi de selenium pentru o mai buna functionare.

La pacienții cu tiroidită Hashimoto, suplimentarea cu seleniu a redus anticorpii peroxidazei tiroidiene (TPO) în comparație cu un placebo.

La un model de șoarece de tiroidită autoimună, seleniul a crescut celulele T-reg și a scăzut nivelul sanguin al anticorpului de tiroglobulină (TgAb).

De asemenea, la pacienții cu Hashimoto și la femeile gravide cu anticorpi anti-TPO, suplimentarea cu seleniu a scăzut nivelul anticorpilor și a îmbunătățit structura glandei tiroide, observată prin ultrasunete.

Cei cu boala Graves au văzut de asemenea remisia mai rapid prin suplimentarea cu seleniu.

La femeile cu iod scăzut, cu cât nivelul sângelui seleniului este mai scăzut, cu atât este mai mare volumul tiroidian, riscul de gripă și riscul de afectare a țesutului tiroidian.

5) Seleniul poate ajuta la prevenirea cancerului

Poate ajuta la prevenirea cancerului într-o multitudine de moduri. Se demonstrează că nivelele crescute, dar nu toxice ale seleniului reduc riscul de cancer colorectal, prostatic și pulmonar. Seleniul este capabil să distrugă celulele canceroase, precum și să oprească ciclul celular.

Deși există legături între aportul de seleniu și prevenirea cancerului, genetica, sexul și vârsta pacienților, împreună cu stadiul și tipul de cancer, afectează eficiența preventivă a seleniului.

În America, indivizii consumă suficient Seleniu, potrivit cercetărilor curente, care ar trebui să reducă probabilitatea de apariție a cancerului.

Un studiu longitudinal a constatat că, pe o perioadă de opt până la zece ani, seleniul reduce riscul de a muri la persoanele care au suferit de cancer pulmonar, colorectal și cancer de prostată.

Intr-un alt studiu, Seleniu a scazut riscul de a muri la persoanele cu cancer de piele.

Cei cărora le-a fost administrat seleniu în comparație cu placebo în studiu au avut o mortalitate de 50% mai mică la cancer în cancerul non-melanom.

O combinație de ciulin de lapte (Silymarin) și seleniu a redus semnificativ LDL și colesterolul total la bărbați după ce și-au îndepărtat prostata. Acești markeri sunt factori de risc pentru progresia cancerului de prostată.

Seleniu capsule pret pareri forum administrare

6) Seleniul ajută la apărarea imunității (în special împotriva virușilor)

Deficutl ale seleniului poate determina organismul să comită un răspuns imun anormal. Creșterea aportului de seleniu permite distrugerea celulelor tumorale și, de asemenea, ajută organismul să producă anticorpi.

Deficiența de seleniu este, de asemenea, legată de progresia bolii în infecțiile virale. La persoanele cu deficit de seleniu, virușii inofensivi pot deveni periculoși. Ca rezultat, deficiența de seleniu poate duce la cardiomiopatie, ceea ce face greu inima să ducă sânge la restul corpului.

Cu niveluri suficiente de selenium, imunitatea celulară va fi puternică, iar celulele vor fi mai puțin susceptibile de a muri sau de a fi deteriorate.

Având mai puțin decât ideal nivelurile de seleniu cauzează stresul asupra celulelor și moartea celulelor lor activează virusul și permite replicarea virusului la rate mai rapide.

Ajută de asemenea la lupta împotriva HIV prin inhibarea replicării virusului.

Starea de selenium a unui individ poate fi un predictor al rezultatelor bolii: Pacienții cu deficit de selenium sunt aproape de 20 de ori mai predispuși să moară din cauze legate de HIV decât cei care au valori normale ale seleniului.

La copii, valorile scăzute ale seleniului nu numai că sporesc probabilitatea decesului din cauza infecției cu HIV, dar și boala se răspândește mai repede.

7) Seleniul este bun pentru oamenii dominanți ai Th2

Suplimentarea alimentare cu selenium poate, de asemenea, ajuta la devierea răspunsurilor imune departe de tipul Th2 asociat cu alergii și astm și de a promova tipul Th1, oferind protecție împotriva infecțiilor virale și a cancerului.

8) Fertilitatea și sănătatea reproducerii ajutata de către seleniu

La animale, deficitul de seleniu se corelează cu o probabilitate crescută de avorturi: femeile care au suferit avort spontan în primul trimestru au fost mai susceptibile de a avea niveluri scăzute de selenium.

Seleniul afectează, de asemenea, fertilitatea masculină, deoarece seleniul este necesar pentru formarea și dezvoltarea spermatozoizilor.

Când bărbații subfertili au primit suplimente de selenium timp de trei luni, au crescut semnificativ motilitatea spermatozoizilor.

Este important pentru sinteza testosteronului la șobolani, dar nu crește testosteronul dacă oamenii nu sunt deficienți în acesta.

9) Seleniul îmbunătățește dispoziția

Selenium afectează celulele sistemului nervos și, prin urmare, afectează starea de spirit. Neurotransmițătorii nu se răsucesc cât mai repede la persoanele cu deficit de seleniu.

Nivelurile scăzute de seleniu sunt corelate cu depresia, anxietatea, confuzia și ostilitatea. Suplimentarea timp de 5 săptămâni cu 100 mcg de selenium a determinat reducerea anxietății la pacienții care au participat la un studiu clinic.

Locuitorii bolnavi în vârstă, cancer și / sau HIV au raportat mai puțină anxietate după adăugarea seleniului la regimul lor.

10) Seleniul mărește IGF-1

Un studiu italian efectuat la adulți cu vârsta de 65 de ani și peste a găsit o asociere pozitivă și semnificativă între seleniu și IGF-1.

Seleniu Efecte secundare si Reactii adverse

Obțineți asistență medicală de urgență dacă aveți oricare dintre aceste semne de reacție alergică: urticarie; respirație dificilă; umflarea feței, a buzelor, a limbii sau a gâtului.

Utilizarea pe termen lung a dozelor mari de seleniu poate duce la efecte secundare periculoase. Opriți consumul de seleniu și adresați-vă imediat medicului dumneavoastră dacă aveți:

greață, vărsături;

lipsa de energie, senzația de iritabilitate sau foarte obosită

căderea părului, erupții cutanate ușoare, unghii fragile sau dureroase sau dungi albe pe unghii;

tremor, senzație de lumină;

sensibilitate musculara;

estompare (căldură, roșeață sau senzație de tărie);

gustul metalic, respirația urât mirositoare, mirosul puternic al corpului; sau

vânătăi ușoare sau sângerări.

Seleniu Interacțiuni

Urmați instrucțiunile medicului dumneavoastră cu privire la orice restricții privind alimentele, băuturile sau activitatea.

Alte medicamente pot interacționa cu seleniul, inclusiv medicamentele pe bază de prescripție medicală și medicamentele fără prescripție medicală, vitaminele și produsele pe bază de plante, alte suplimente alimentare.

Lipsa de seleniu simptom

De exemplu, tiroida stochează mai mult seleniu decât oriunde altundeva în organism, deoarece seleniul joacă un rol important în procesele metabolice.

Deoarece experții nu găsesc adesea deficiențe de selecție la populațiile care, în general, nu sunt subnutriți sau care au compromis imunitatea, se crede că atât timp cât veți include regulat seleniu natural alimente în alimentația dumneavoastră. și sunt altfel sănătoase, există un singur mic șansa de a suferi o deficiență care ar putea duce la riscuri grave.

Seleniul se găsește în sol și din surse de hrană. Există de fapt patru tipuri naturale de seleniu mineral. Cele patru stări naturale ale seleniului sunt seleniu elementar, selenid, selenit și selenat.

Două tipuri, selenate și selenite, se găsesc predominant în apă, în timp ce celelalte două tipuri sunt cele găsite în sol și, prin urmare, în surse alimentare. Pentru om, calea principală de a consuma seleniu este prin alimente, urmată de apă și apoi de aer.

Conținutul de seleniu în sol diferă mult în funcție de locație. De exemplu, anumite studii arată îngrijorarea că anumite părți ale Europei și ale Africii au un nivel scăzut de sol în nivelurile de seleniu, iar populațiile care trăiesc în aceste zone pot suferi din cauza imunității compromise din cauza acestui fapt.

Există mai multe dovezi în alte studii care arată că o scădere a concentrației de seleniu din sânge are loc în populațiile din unele părți ale țării și ale altor țări din Uniunea Europeană, ceea ce îngrijorează experții în domeniul sănătății. Autoritățile din domeniul sănătății se tem de câteva implicații potențiale asupra sănătății care pot rezulta din cauza unei deficiențe de seleniu.

Una dintre preocupările principale este că aceste populații vor începe să arate rate de creștere mai ridicate ale bolilor cronice care sunt predominante în S.U.A., cum ar fi cancerul și bolile cardiace.

Prospect Seleniu:

Mod administrare: Luați 1 comprimat zilnic cu suficient lichid dupa masă.

Ingrediente: Filler (celuloză microcristalină), drojdie de seleniu, purtător (săruri de magneziu ale acizilor grași).

Notă: Suplimentele dietetice nu reprezintă un substitut al unei diete echilibrate și variate și al unui stil de viață sănătos. Nu depășiți doza indicată. Păstrați departe de copii.

Seleniu detoxifiere organism metale grele

Spune-ne părerea ta!

Seleniu, 200mcg, 180 Tablete

Seleniu, 200mcg, 180 Tablete

Beneficii ale Seleniului: se luptă cu inflamația, ajută la reglarea ritmului circadian (ritmul biologic), are proprietăți anti-îmbătrânire, este important pentru funcția tiroidiană, ajută la apărarea imunității (în special împotriva virușilor), fertilitatea și sănătatea reproducerii, îmbunătățește dispoziția.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Posta Romana
Posta Romana:

Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

 

Fan Curier
Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat:

Mergi