Nou Pret redus!
Seleniu, 200mcg, 180 Tablete Mărește

Seleniu, 200mcg, 180 Tablete

149,00 lei 169,00 lei -20,00 lei

Produs nou

Beneficii ale Seleniului: se luptă cu inflamația, ajută la reglarea ritmului circadian (ritmul biologic), are proprietăți anti-îmbătrânire, este important pentru funcția tiroidiană, ajută la apărarea imunității (în special împotriva virușilor), fertilitatea și sănătatea reproducerii, îmbunătățește dispoziția.

Mai multe detalii

Optiuni Valabile:

Seleniu, 200mcg, 180 Tablete

Beneficii ale Seleniului:

  • Seleniul se luptă cu inflamația
  • Seleniul ajută la reglarea ritmului circadian (ritmul biologic)
  • Seleniul are proprietăți anti-îmbătrânire
  • Seleniul este important pentru funcția tiroidiană
  • Seleniul poate ajuta la prevenirea cancerului
  • Seleniul ajută la apărarea imunității (în special împotriva virușilor)
  • Fertilitatea și sănătatea reproducerii de către seleniu
  • Seleniul îmbunătățește dispoziția

 De ce seleniu?

Seleniul este crucial pentru corpul uman - dar nu poate fi făcut de corpul însuși. Prin urmare, este important să luați seleniu zilnic cu alimente sau ca supliment nutrițional.

Seleniul are multe efecte în organismul uman:

Seleniul contribuie la o funcționare normală a sistemului imunitar

Seleniul contribuie la funcționarea normală a tiroidei

Seleniul ajută la protejarea celulelor de stresul oxidativ

Seleniul contribuie la menținerea unghiilor normale

Seleniul contribuie la menținerea părului normal

1) Seleniul se luptă cu inflamația

Seleniul inhibă NF-kB și activarea sa de producție de interleukină-6 și TNF-alfa, conform unui studiu de revizuire.

Seleniul poate scădea nivelurile anormal de ridicate de IL-8 și TNF-alfa.

2) Seleniul ajută la reglarea ritmului circadian (ritmul biologic)

Seleniul ajută la restabilirea ritmului circadian perturbat.

3) Seleniul are proprietăți anti-îmbătrânire

Cercetările au atribuit mult timp beneficiile consumului de pește la acizii grași polinesaturați; totuși, beneficiile consumului de pește se pot datora, de asemenea, consumului crescut de seleniu.

Seleniul funcționează cu acizii grași pentru a susține cunoașterea și împiedică acizii grași polinesaturați să formeze produse nedorite.

Într-un studiu recent, participanții vârstnici (peste 69) care au avut cel mai mare consum de pește și ulterior, cele mai înalte niveluri de seleniu și acizi grași polinesaturați au avut cea mai bună funcție cognitivă.

Există, de asemenea, o corelație între statutul scăzut de seleniu și declinul cognitiv.

Într-un studiu, persoanele cu Alzheimer aveau 60% din concentrația de seleniu fata de a celor din grupul de control.

4) Seleniul este important pentru funcția tiroidiană

Atunci când corpul are deficiențe în seleniu, țesutul tiroidian și creierul concentrează restul de aprovizionare.

Tiroida are cel mai mare conținut de seleniu pe gram de țesut.

La pacienții cu tiroidită Hashimoto, suplimentarea cu seleniu a redus anticorpii peroxidazei tiroidiene (TPO) în comparație cu un placebo.

La un model de șoarece de tiroidită autoimună, seleniul a crescut celulele T-reg și a scăzut nivelul sanguin al anticorpului de tiroglobulină (TgAb).

De asemenea, la pacienții cu Hashimoto și la femeile gravide cu anticorpi anti-TPO, suplimentarea cu seleniu a scăzut nivelul anticorpilor și a îmbunătățit structura glandei tiroide, observată prin ultrasunete.

Cei cu boala Graves au văzut de asemenea remisia mai rapid prin suplimentarea cu seleniu.

La femeile cu iod scăzut, cu cât nivelul sângelui seleniului este mai scăzut, cu atât este mai mare volumul tiroidian, riscul de gripă și riscul de afectare a țesutului tiroidian.

5) Seleniul poate ajuta la prevenirea cancerului

Seleniul poate ajuta la prevenirea cancerului într-o multitudine de moduri. Se demonstrează că nivelele crescute, dar nu toxice ale seleniului reduc riscul de cancer colorectal, prostatic și pulmonar. Seleniul este capabil să distrugă celulele canceroase, precum și să oprească ciclul celular.

Deși există legături între aportul de seleniu și prevenirea cancerului, genetica, sexul și vârsta pacienților, împreună cu stadiul și tipul de cancer, afectează eficiența preventivă a seleniului.

În America, indivizii consumă suficient Seleniu, potrivit cercetărilor curente, care ar trebui să reducă probabilitatea de apariție a cancerului.

Un studiu longitudinal a constatat că, pe o perioadă de opt până la zece ani, seleniul reduce riscul de a muri la persoanele care au suferit de cancer pulmonar, colorectal și cancer de prostată.

Intr-un alt studiu, Seleniu a scazut riscul de a muri la persoanele cu cancer de piele.

Cei cărora le-a fost administrat seleniu în comparație cu placebo în studiu au avut o mortalitate de 50% mai mică la cancer în cancerul non-melanom.

O combinație de ciulin de lapte (Silymarin) și seleniu a redus semnificativ LDL și colesterolul total la bărbați după ce și-au îndepărtat prostata. Acești markeri sunt factori de risc pentru progresia cancerului de prostată.

6) Seleniul ajută la apărarea imunității (în special împotriva virușilor)

Lipsa seleniului poate determina organismul să comită un răspuns imun anormal. Creșterea aportului de seleniu permite distrugerea celulelor tumorale și, de asemenea, ajută organismul să producă anticorpi.

Deficiența de seleniu este, de asemenea, legată de progresia bolii în infecțiile virale. La persoanele cu deficit de seleniu, virușii inofensivi pot deveni periculoși. Ca rezultat, deficiența de seleniu poate duce la cardiomiopatie, ceea ce face greu inima să ducă sânge la restul corpului.

Cu niveluri suficiente de seleniu, imunitatea celulară va fi puternică, iar celulele vor fi mai puțin susceptibile de a muri sau de a fi deteriorate.

Având mai puțin decât ideal nivelurile de seleniu cauzează stresul asupra celulelor și moartea celulelor lor activează virusul și permite replicarea virusului la rate mai rapide.

Seleniul ajută de asemenea la lupta împotriva HIV prin inhibarea replicării virusului.

Starea de seleniu a unui individ poate fi un predictor al rezultatelor bolii: Pacienții cu deficit de seleniu sunt aproape de 20 de ori mai predispuși să moară din cauze legate de HIV decât cei care au valori normale ale seleniului.

La copii, valorile scăzute ale seleniului nu numai că sporesc probabilitatea decesului din cauza infecției cu HIV, dar și boala se răspândește mai repede.

7) Seleniul este bun pentru oamenii dominanți ai Th2

Suplimentarea cu seleniu poate, de asemenea, ajuta la devierea răspunsurilor imune departe de tipul Th2 asociat cu alergii și astm și de a promova tipul Th1, oferind protecție împotriva infecțiilor virale și a cancerului.

8) Fertilitatea și sănătatea reproducerii ajutata de către seleniu

La animale, deficitul de seleniu se corelează cu o probabilitate crescută de avorturi: femeile care au suferit avort spontan în primul trimestru au fost mai susceptibile de a avea niveluri scăzute de seleniu.

Seleniul afectează, de asemenea, fertilitatea masculină, deoarece seleniul este necesar pentru formarea și dezvoltarea spermatozoizilor.

Când bărbații subfertili au primit suplimente de seleniu timp de trei luni, au crescut semnificativ motilitatea spermatozoizilor.

Seleniul este important pentru sinteza testosteronului la șobolani, dar nu crește testosteronul dacă oamenii nu sunt deficienți în acesta.

9) Seleniul îmbunătățește dispoziția

Seleniul afectează celulele sistemului nervos și, prin urmare, afectează starea de spirit. Neurotransmițătorii nu se răsucesc cât mai repede la persoanele cu deficit de seleniu.

Nivelurile scăzute de seleniu sunt corelate cu depresia, anxietatea, confuzia și ostilitatea. Suplimentarea timp de 5 săptămâni cu 100 mcg de seleniu a determinat reducerea anxietății la pacienții care au participat la un studiu clinic.

Locuitorii bolnavi în vârstă, cancer și / sau HIV au raportat mai puțină anxietate după adăugarea seleniului la regimul lor.

10) Seleniul mărește IGF-1

Un studiu italian efectuat la adulți cu vârsta de 65 de ani și peste a găsit o asociere pozitivă și semnificativă între seleniu și IGF-1.

 Prospect Seleniu:

Mod administrare: Luați 1 comprimat zilnic cu suficient lichid dupa masă.

Ingrediente: Filler (celuloză microcristalină), drojdie de seleniu, purtător (săruri de magneziu ale acizilor grași).

Notă: Suplimentele dietetice nu reprezintă un substitut al unei diete echilibrate și variate și al unui stil de viață sănătos. Nu depășiți doza indicată. Păstrați departe de copii.

Spune-ne părerea ta!

Ashwagandha radacina lichida picaturi 30ml

Ashwagandha radacina lichida picaturi 30ml

Beneficii Ashwagandha lichida picaturi: sprijină starea de spirit, promovează funcționarea cognitivă sănătoasă, sprijină bunăstarea generală, creste imunitatea si rezistenta la bacterii, antioxidant puternic, anti-inflamator eficient, scade stresul si ofera un somn linistit, recomandat pentru sportivi

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Posta Romana

Posta Romana:

Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

 

Fan Curier

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

PRODUSE DIN ACEIASI CATEGORIE

Mergi