Pret redus!
Extract de usturoi negru 120 Capsule Mărește

Extract de usturoi negru 120 Capsule

Beneficii Extract Usturoi Negru: imbunătățește funcția imunitară, vindecați ficatul de deteriorarea alcoolului, niveluri ridicate de antioxidanți, imbunătățirea nivelului de colesterol, reduce inflamația.

Mai multe detalii


Pret: 99,00 lei Pret: 139,00 lei Pret: -40,00 lei

Produs nou

Vegavero-ExtractUsturoi

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

Extract de usturoi negru 120 Capsule

Black Garlic Extract 120 Capsules

Beneficii Extract Usturoi Negru:

- Îmbunătățește funcția imunitară

- Vindecați ficatul de deteriorarea alcoolului

- Niveluri ridicate de antioxidanți

- Îmbunătățirea nivelului de colesterol

- Reduce inflamația

Ce este usturoiul negru?

Usturoiul alb devine Usturoiul Negru în urma unui proces de fermentare de o lună, sub încălzire și umiditate strict controlate. Rezultatele acestui proces foarte specifice sunt o textură moale, de tip jeleu, care nu are miros și are un gust similar cu smochinele.

Din punct de vedere nutrițional, Usturoiul Negru are un conținut similar de alicină, ingredientul activ din Usturoiul Alb care își dă beneficiile, dar fără miros. În plus, Usturoiul Negru este bogat în aminoacizi și are aproape dublul cantității de antioxidanți în comparație cu Usturoiul Alb. Dar aceasta nu este întreaga poveste.

Usturoiul negru conține, de asemenea, un compus suplimentar foarte specific numit S-Allycysteine ​​(SAC) în concentrații foarte mari, în comparație cu Usturoiul Alb, care este solubil în apă și astfel se absoarbe ușor în corp. S-Allylcysteine ​​s-a dovedit că ajută la absorbția alicinei. Acest lucru face ca Usturoiul Negru să fie mult mai eficient decât Usturoiul Alb pentru toate beneficiile menționate mai sus și, în plus, este bine tolerat de sistemul digestiv, astfel încât șansa de suferință gastrică să fie minimizată.

Usturoiul este o plantă care a jucat un rol important în multe rețete tradiționale, precum și din punct de vedere medicamentos timp de secole și este apreciată pentru o varietate de efecte. Usturoiul negru conține mai mulți compuși antioxidanți prin procesul său de fermentare și, prin urmare, este mai puternic și mai eficient.

Beneficii imortante ale extractului de usturoi negru:

1. Îmbunătățește funcția imunitară

Usturoiul, în general, ajută la stimularea sistemului nostru imunitar datorită proprietăților sale antivirale, antifungice, antibacteriene și antiparazitare decât germenii de luptă.

2. Vindecați ficatul de deteriorarea alcoolului

Chiar dacă ficatul se poate vindeca singur, prea mult alcool îl poate deteriora permanent.

Dacă suferiți de boli hepatice, există speranță. Oamenii de știință au avut rezultate pozitive folosind usturoiul negru îmbătrânit pe rozătoare pentru a reduce inflamația și, eventual, inversarea daunelor cauzate de alcoolul asupra ficatului.

3. Niveluri ridicate de antioxidanți

Un studiu din 2009 a arătat că usturoiul negru avea mai mulți antioxidanți decât usturoiul alb. Iar o dietă care a avut 5% usturoi negru va îmbunătăți rezistența la insulină. Aceiași antioxidanți protejează, de asemenea, celulele de deteriorarea și întârzierea semnelor de îmbătrânire.

Un alt studiu a dezvăluit că usturoiul negru avea de două ori nivelul antioxidant decât usturoiul alb. Se pare că procesul de fermentare a dublat numărul de antioxidanți. Alte studii au spus de 25 de ori mai multă putere.

Acest nivel mult antioxidant poate ajuta la prevenirea Alzheimerului, artritei reumatoide și afecțiuni cronice similare.

4. Îmbunătățirea nivelului de colesterol

Dacă aveți colesterol ridicat, știți cât de vital este echilibru HDL și LDL.

Acest lucru înseamnă că trebuie să vă mențineți HDL sau colesterolul bun și să mențineți LDL sau colesterolul rău.

Menținerea acestor două la niveluri optime este esențială pentru a reduce riscul de boli de inimă.

Usturoiul negru a fost supus unor cercetări pentru a testa dacă ar putea ajuta oamenii cu probleme de colesterol.

Un astfel de studiu a fost făcut în Coreea în 2014, iar rezultatele arată că luarea unui extract de usturoi negru timp de 12 săptămâni poate crește HDL (sau colesterolul bun) și scade LDL (sau colesterolul rău).

De asemenea, ajută la scăderea lipoproteinei B din lipidele din sânge, care este un indicator fiabil al bolilor de inimă.

Un alt studiu realizat la Penn State University a dezvăluit că S-alil cisteina (sau SAC) din usturoi a inhibat sinteza de colesterol.

5. Reduce inflamația

Multe dintre beneficiile usturoiului negru provin din conținutul ridicat de compuși activi. Cercetările au arătat că acesta conține până la 100 de compuși activi. Unul dintre acești compuși este S-alil cisteina, un celebru agent antiinflamator.

6. Protectie de alergii

Într-un studiu realizat la Universitatea Națională Chungnam din Daejeon, Coreea a dezvăluit că extractul de usturoi negru ar putea descuraja gene care provoacă inflamații și reacții alergice. Dar acest experiment a fost făcut pe șobolani, așa că nu știm dacă este la fel de eficient pentru oameni.

Prospect Extract de usturoi negru:

Mod de administrare: Luați 1 capsulă zilnic cu alimente și lichide suficiente.

Ingrediente: Extract de bulb de usturoi negru 10: 1 (Allium sativum), capsulă (hidroxipropil metilceluloză)

Notă:

Doza recomandată nu trebuie depășită. Suplimentele alimentare nu sunt un substitut pentru o dietă echilibrată și variată și un stil de viață sănătos. Produsul nu este recomandat persoanelor care iau anticoagulante. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Depozitați într-un loc rece, uscat și întunecat.

Forma Capsule
Pentru Unisex
Utilizat pentru Sistemul cardiovascular
Tip administrare Cale orala
Tip ambalaj Flacon
Set Nu
Beneficii Absorbtie rapida
Proprietati 100% NATURAL
Cantitate 120
Tip produs supliment alimentar
Ingrediente principale Usturoi
Forma/Textura Capsule
Numar bucati/set 120

Spune-ne părerea ta!

Extract de usturoi negru 120 Capsule

Extract de usturoi negru 120 Capsule

Beneficii Extract Usturoi Negru: imbunătățește funcția imunitară, vindecați ficatul de deteriorarea alcoolului, niveluri ridicate de antioxidanți, imbunătățirea nivelului de colesterol, reduce inflamația.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Posta Romana
Posta Romana:

Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

 

Fan Curier
Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat:

Mergi