Pret redus!
Stick de colagen marin, 20 plicuri Mărește

Stick de colagen marin, 20 plicuri

Stick de colagen marin, 20 plicuri, 4000 mg de colagen / zi, acțiune fermă, asociat cu antioxidanți. Un stick de colagen marin permite o acțiune globală împotriva îmbătrânirii.

Mai multe detalii


Produs nou

Nu se mai aduce

Optiuni Valabile:

Stick de colagen marin, 20 plicuri

4000 mg de colagen / zi

Acțiune fermă

Asociat cu antioxidanți

 

Un stick de colagen marin permite o acțiune globală împotriva îmbătrânirii. Diluat într-un pahar de apă, această combinație de molecule de colagen și antioxidanți ajută la limitarea efectelor timpului, cum ar fi apariția ridurilor sau a liniilor fine.

 

Colagenul este o proteină naturală în organism, mai precis în piele. Această moleculă joacă un rol în fermitatea și regenerarea țesuturilor. Suplimentul nostru alimentar combină colagenul cu vitaminele C, E și seleniu, ingrediente active antioxidante cunoscute.

 

De la vârsta de 25 de ani, cifra de reînnoire a colagenului scade și apar primele semne de îmbătrânire. O contribuție în colagen permite astfel limitarea pierderii fermității. Prezența vitaminelor C, E și seleniului face posibilă protejarea de stresul oxidativ și prin urmare, de îmbătrânirea prematură a celulelor.

 

Stickul noastru de colagen are o doză optimă, oferind organismului 4000 mg de colagen marin într-o singură doză. Acest supliment alimentar anti-îmbătrânire datorită aromelor sale de piersici îl va face esențial.

 

Astfel, intr-o cura de 20 de zile, stickurile de colagen vor permite o actiune globala anti-imbatranire datorita asocierii colagenului cu ingrediente active antioxidante!

 

Prospect:

Mod administrare: 1 stick pe zi, a se dilua într-un pahar cu apă.

 

Contra-indicații

Nu se recomandă persoanelor alergice la pești sau crustacee

 

Ingrediente

Ingrediente

Pentru 1 stick

Colagen marin titrat la 90% de proteine colagenice

4000 mg

Vitamina C (acid ascorbic)

80 mg

Vitamina E

12 mg

Zinc (sulfat)

10 mg

Acidifiant (acid citric)

 

Mangan (sulfat)

2 mg

 

Garantat fără OMG și fără gluten

DZR

DZR

Pentru 1 stick

Vitamina C

100%

Vitamina E

100%

Zinc

100%

Mangan

100%

Sodiu

100%

 

 

Spune-ne părerea ta!

Stick de colagen marin, 20 plicuri

Stick de colagen marin, 20 plicuri

Stick de colagen marin, 20 plicuri, 4000 mg de colagen / zi, acțiune fermă, asociat cu antioxidanți. Un stick de colagen marin permite o acțiune globală împotriva îmbătrânirii.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Posta Romana
Posta Romana:

Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

 

Fan Curier
Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat:

Mergi