Crema cu Acid Hialuronic (3 oz) 85 grame

Crema cu Acid Hialuronic: lubrifiere pentru articulații și o piele sănătoasă, ajută la menținerea nivelurilor de colagen și elastină, ajută la păstrarea netedă și hidratată a pielii, lubrifiază articulațiile artritice, ajută la reducerea semnelor vizibile de îmbătrânire a pielii.

Mai multe detalii


Pret: 89,00 lei Pret: 157,00 lei Pret: -68,00 lei

Produs nou

Biovea-1771

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

Crema cu Acid Hialuronic (3 oz) 85 grame

Crema cu Acid Hialuronic: lubrifiere pentru articulații și o piele sănătoasă

• Ajută la menținerea nivelurilor de colagen și elastină

• Ajută la păstrarea netedă și hidratată a pielii

• Lubrifiază articulațiile artritice

• Ajută la reducerea semnelor vizibile de îmbătrânire a pielii

Ce este acidul hialuronic?

Acidul hialuronic (HA) este un fluid care există în fiecare organism viu. Menține întregul corp lubrifiat și hidratat, cu cele mai mari concentrații găsite în piele și fluidul sinovial în articulații.

Acidul hialuronic în articulațiile noastre este o moleculă lungă și complexă care se formează într-o formă de bilă, care rezistă compresiei. Pe măsură ce îmbătrânim, aceste molecule se descompun și își pierd capacitatea de a păstra o formă de minge, ducând la durere și rigiditate. Această moleculă face parte dintr-un grup de macromolecule, cunoscute sub numele de glucozaminoglicani (GAG), care reprezintă o rețea importantă de substanțe care asigură integritatea structurală a celulelor și articulațiilor. Cercetările științifice arată că Acidul hialuronic este capabil să dețină mai multă apă decât orice altă substanță naturală. Caracteristicile sale de hidratare de neegalat conduc la creșterea netedă și înmuiere a țesutului.

Acidul Hialuronic a fost descoperit în 1934. Beneficiile comune de îngrijire au devenit populare la nivel mondial după un raport ABC News cu privire la "The Village of Long Life". Raportul a arătat că 10% din populație are peste 85 de ani și au încă o flexibilitate comună substanțială. Sa descoperit că în acest sat japonez, la nord de Tokyo, locuitorii au mâncat o dietă foarte mare în cartofi dulci și legume, ambele contribuind la sinteza de Acid hialuronic. Niveluri ridicate de Acidul hialuronic au fost găsite în corpul lor și acest lucru este direct legat de îmbunătățirea sănătății articulațiilor.

De ce ar trebui să utilizați crema hialuronică?

La articulații și cartilaje, Acidul hialuronic ajută la susținerea fluidelor care lubrifiază și asigură absorbția șocurilor.

Crema Acid hialuronic este, de asemenea, excelenta pentru hidratarea pielii. Este non-grasa și se absoarbe bine în și prin straturile de piele. Straturile superioare ale pielii sunt susținute de colagen și elastină. Aceste două substanțe constituie țesutul conjunctiv umplut cu complexe hialuronice (Acid hialuronic), apă și proteine. Această zonă este utilizată în mod normal pentru transportul substanțelor nutritive esențiale din fluxul sanguin către piele. Proprietățile elastice ale Acidului hialuronic protejează structurile de bază împotriva daunelor, oferind un mediu excelent pentru creșterea celulelor noi. Acidul hialuronic în piele inhibă, de asemenea, mișcarea particulelor străine, cum ar fi bacteriile.

Prospect Crema Acid Hialuronic

Mod intrebuintare: Aplicați pe piele, dimineața și noaptea, după cum este necesar.

Apa purificată, glicerină, trigliceridă caprilică / caprică, palmitat de izopropil, gliceril stearat, acid stearic, fenoxietanol și caprilylglicol, Sepigel, carbomer, alantoină, sorbat de potasiu, PCA de sodiu, hialuronat de sodiu, alcool cetilic, , Lecitină, Trietanolamină și Glucozamină HCL.

AVERTISMENT: Numai pentru uz extern. Evita contactul cu ochii. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă apare iritație, înroșire sau disconfort, întrerupeți utilizarea și consultați un medic autorizat în domeniul sănătății.

Nu a fost folosit pe animale pentru a testa acest produs.

Spune-ne părerea ta!

Crema cu Acid Hialuronic (3 oz) 85 grame

Crema cu Acid Hialuronic (3 oz) 85 grame

Crema cu Acid Hialuronic: lubrifiere pentru articulații și o piele sănătoasă, ajută la menținerea nivelurilor de colagen și elastină, ajută la păstrarea netedă și hidratată a pielii, lubrifiază articulațiile artritice, ajută la reducerea semnelor vizibile de îmbătrânire a pielii.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Posta Romana
Posta Romana:

Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

 

Fan Curier
Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Mergi