Promotie!
NOW Foods Arginine & Ornithine, 500/250 - 100 Capsule Mărește

NOW Foods Arginine & Ornithine, 500/250 - 100 Capsule

Beneficii L-Arginina si L-Ornitina: ajută la promovarea vindecării optime a rănilor, facilitează creșterea masei musculare în timp ce limitează stocarea grăsimilor, ajută la menținerea nivelului sănătos de colesterol, promotor al sănătății cardiovasculare.

Mai multe detalii


Pret: 75,00 lei Pret: 95,00 lei Pret: -20,00 lei

Produs nou

NOWFoods-ArginineOrnithine

In curand in stoc.

Optiuni Valabile:

NOW Foods Arginine & Ornithine, 500,250 - 100 Capsule

Beneficii L-Arginina si L-Ornitina

• Ajuta la promovarea vindecarii optime a ranilor

• Faciliteaza cresterea masei musculare in timp ce limiteaza stocarea grasimilor

• Ajuta la mentinerea nivelului sanatos de colesterol

• Promotor al sanatatii cardiovasculare

Ce este L-Arginina si L-Ornitina?

Acest supliment alimentar are aminoacizi liberi, L-Arginina si L-Ornitina. Aceste capsule sunt mai usor de inghitit si asimilate. Bine tolerate de catre persoanele cele mai alergice. Nu contine lianti, adaosuri sau coloranti.

Arginina este necesara pentru cresterea sintezei proteinelor, care poate, la randul sau, sa creasca replicarea celulara. Prin urmare, arginina poate ajuta persoanele cu numar inadecvat de anumite celule. De exemplu, unele, desi nu toate studiile au constatat ca barbatii cu numar scazut de spermatozoizi au inregistrat o crestere a numarului de spermatozoizi atunci cand au fost suplimentati cu arginina.

Arginina este, de asemenea, un precursor al oxidului nitric, pe care organismul il utilizeaza pentru a mentine vasele de sange dilatate, permitand inimii sa primeasca oxigen adecvat. Cercetatorii au inceput sa utilizeze arginina la persoanele cu angina si insuficienta cardiaca congestiva.

 

Ce fac L-arginina si L-ornitina?

Ornitina are structura similara cu arginina. Studiile pe animale au sugerat ca L-Ornitina, impreuna cu L-arginina, promoveaza activitatea de construire a muschilor in organism prin cresterea nivelurilor hormonilor de crestere, cum ar fi insulina si hormonul de crestere.

Aminoacidul, arginina, are mai multe roluri in organism, cum ar fi ajutarea la vindecarea ranilor, ajuta la eliminarea excesului de amoniac din organism, stimularea functiei imunitare si promovarea secretiei mai multor hormoni, insulina si hormon de crestere.

Efectul argininei asupra nivelelor hormonului de crestere are factori de constructie interesati de organism. Intr-un studiu controlat, cand arginina si ornitina (500 mg din fiecare, de doua ori pe zi, de cinci ori pe saptamana) au fost combinate cu antrenamentul cu greutati, o scadere mai mare a grasimii corporale a fost obtinuta dupa doar cinci saptamani, decat atunci cand acelasi exercitiu a fost combinat cu un placebo. 

Prospect L-Arginina si L-Ornitina

Portie: 2 capsule

Portii pe container: 500

Cantitate per capsula

• L-Arginina (clorhidrat de L-arginina) 500 mg

• L-Ornitina (clorhidrat de L-ornitina) 250 mg

Alte ingrediente: faina de orez, stearat de magneziu si gelatina.

Mod administrare: Luati 2 capsule zilnic sau conform recomandarilor unui medic.

Pentru cele mai bune rezultate, luati pe stomacul gol.

 

Spune-ne părerea ta!

NOW Foods Arginine & Ornithine, 500/250 - 100 Capsule

NOW Foods Arginine & Ornithine, 500/250 - 100 Capsule

Beneficii L-Arginina si L-Ornitina: ajută la promovarea vindecării optime a rănilor, facilitează creșterea masei musculare în timp ce limitează stocarea grăsimilor, ajută la menținerea nivelului sănătos de colesterol, promotor al sănătății cardiovasculare.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> > >
NOW Foods Arginine & Ornithine, 500/250 - 100 Capsule

NOW Foods Arginine & Ornithine, 500/250 - 100 Capsule

lei68.81 in_stock! Beneficii L-Arginina si L-Ornitina:  ajută la promovarea vindecării optime a rănilor, facilitează creșterea masei musculare în timp ce limitează stocarea grăsimilor, ajută la menținerea nivelului sănătos de colesterol, promotor al sănătății cardiovasculare. Now Food
Mergi