Promotie!
Argint coloidal 10 ppm - 100ml Spray Mărește

Colloidal Argint coloidal imbunatatit 20ppm - 20ml Travel Spray

Beneficii argint coloidal: efect antibacterian, ingrijirea ranilor, infectii la urechi, antiviral, antiinflamator, in caz de sinuzita, raceala, gripa, pneumonie, antibiotic natural.

Mai multe detalii


Pret: 29,00 lei Pret: 75,00 lei Pret: -46,00 lei

Produs nou

CS20-20S

Optiuni Valabile:

Argint coloidal imbunatatit 20ppm - 20ml Travel Spray

Beneficii argint coloidal

• Efect antibacterian

• Antibiotic natural

• Ingrijirea ranilor

• Infectii la urechi

• Antiviral si antiinflamator

• In caz de sinuzita, raceala, gripa, pneumonie

• Fără aditivi, conservanți, coloranți sau stabilizatori

• Usor se absoarbe in organism

• Încărcare activă

Ce este argintul coloidal?

Argintul Coloidal este un supliment alimentar realizat din suspendarea în apă a particulelor de argint încărcate în mod activ. Formula noastră conține nanoparticulele de argint de 20 ppm de argint pur 99,99% în apă purificată și deionizată pentru o eficiență maximă.

Soluția noastră de înaltă calitate standardelor impuse de Argint Coloidal nu conține aditivi, conservanți, coloranți sau stabilizatori și este vegan, fără gluten și fără alcool.

Exista o gama larga de suplimente alimentare ce contin soutie de Argint Coloidal de 15-500 ppm.

Argint coloidal structura

De ce Argint?

Argintul, este un mineral care a fost folosit în mod tradițional la sfârșitul anilor 1800 și începutul anilor 1900 ca un antibiotic, adesea în creme și tonice. Mulți cred că pot fi utilizați pentru a sustine răspunsul sistemului imunitar sănătos, acționând asupra tulpinilor emergente de boli bacteriene, virale și fungice. De asemenea, sa sugerat că argintul coloidal ar putea acționa ca agent germicid și antimicrobian.

Satisfacție 100% garantată

Se angajează să asigure calitate a suplimentelor alimentare prin fiecare etapă a procesului de fabricație: formularea, selecția ingredientelor brute, testarea produselor, stocarea și transportul controlat. Pentru că suntem siguri în ceea ce privește calitatea, potența și puritatea produselor noastre, noi garantăm 100% satisfacția dumneavoastră, pentru o dietă sănătoasă.

Cum funcționează avantajele argintului coloidal?

Potrivit unui raport scris de Richard Davies și Samuel Etris de la Institutul de argint într-un 1996, există trei modalități principale pe care argintul coloidal îl poate ajuta să vindece corpul:

Oxidarea catalitică: Argintul se află în mod natural pe moleculele de oxigen, care reacționează ușor cu grupările sulfhidrale (H) care înconjoară bacteriile și virușii. La rândul său, acest lucru ajută la blocarea procesului celular de conservare a vieții cunoscut sub numele de respirație celulară, definit ca "setul de reacții și procese metabolice care au loc în celulele organismelor pentru a transforma energia biochimică din nutrienți în adenozin trifosfat (ATP) și apoi să elibereze deșeurile."

Reacția cu membranele celulare bacteriene: Ionii de argint se pot atașa direct membranelor celulare de bacterii și pot produce același efect de blocare a respirației.

Legarea cu ADN: A apărut literalmente introducerea ADN-ului bacterian, până la 12% din argint a fost detectat în Pseudomonas aeruginosa. Potrivit unei singure surse, "În timp ce rămâne neclar exact cum argintul se leagă de ADN-ul fără a distruge legăturile de hidrogen care rețin latura, aceasta împiedică ADN-ul s a se desfacă, un pas esențial pentru replicarea celulară".

Antibacterian

În primul rând, capacitatea argintului coloidal de a controla supergreselile rezistente la antibiotice este uimitoare. In timp ce angajat la UCLA Medical School in anii 1980, Larry C. Ford, MD, a documentat peste 650 de agenti patogeni diferite cauzatoare de boli, care au fost distruse in cateva minute atunci cand este expus la cantitati mici de argint.

Argintul coloidal, spre deosebire de omologul său antibiotic cu prescripție modernă, pur și simplu nu creează rezistență sau imunitate în organismele ucise de el. Acest punct nu poate fi subliniat suficient, mai ales din perspectiva Centrului pentru Controlul si Prevenirea Bolilor (CDC), care a raportat recent ca peste 2 milioane de oameni din SUA sufera de boli in fiecare an ca rezultat al infectiilor rezistente la antibiotice si 23.000 mor din cauza acestor infectii.

Argint coloidal virusi bacterii beneficii

Prospect Argint Coloidal

• Argint coloidal 20 ppm

Alte ingrediente: Apă purificată.

Mod administrare:

ADULȚI: Utilizarea argintului coloidal.
Datorită diversității sale, produsul poate fi utilizat în diferite moduri. Folosiți-l pentru a vă curăța fața sau a vă îmbăia în ea.

Acest produs nu este destinat utilizării continue.

Poate fi folosit local.

Atenție: Nu utilizați acest produs la ochi. Dacă sunteți gravidă sau alăptați, consultați un specialist în domeniul sănătății înainte de a utiliza acest produs. A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR. Nu utilizați acest produs dacă 

Tip produssupliment alimentar
Forma/TexturaLichid
PentruUnisex
Utilizat pentruSanatate zilnica
Tip administrareCale orala
Proprietati100% NATURAL
Cantitate20
Ingrediente principaleArgint Coloidal

Spune-ne părerea ta!

Colloidal Argint coloidal imbunatatit 20ppm - 20ml Travel Spray

Colloidal Argint coloidal imbunatatit 20ppm - 20ml Travel Spray

Beneficii argint coloidal: efect antibacterian, ingrijirea ranilor, infectii la urechi, antiviral, antiinflamator, in caz de sinuzita, raceala, gripa, pneumonie, antibiotic natural.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> > >
Colloidal Argint coloidal imbunatatit 20ppm - 20ml Travel Spray

Colloidal Argint coloidal imbunatatit 20ppm - 20ml Travel Spray

lei26.61 in_stock! Beneficii argint coloidal: efect antibacterian, ingrijirea ranilor, infectii la urechi, antiviral, antiinflamator, in caz de sinuzita, raceala, gripa, pneumonie, antibiotic natural. Colloidal
Mergi