Articulation Bio Mărește

Articulation Bio 200 capsule

Beneficii Articulation Bio: relaxeaza muschii, imbunatateste mobilitatea articulara, benefic pentru reumatism, fixeaza calciul in oase, amelioreaza durerile articulatiilor, remineralizeaza articulatiile.

Mai multe detalii


Produs nou

Nu se mai aduce

Optiuni Valabile:

Articulation Bio | 60 - 200 capsule

Beneficii Articulation Bio

• Relaxeaza muschii

• Imbunatateste mobilitatea articulara

• Benefic pentru reumatism

• Fixeaza calciul in oase

• Amelioreaza durerile articulatiilor

• Remineralizeaza articulatiile

• Protejeaza articulatiile de radicalii liberi

 

Articulation Bio este un complex ce are la baza doar produse de origine Organica, adica 100% naturale fara interventia ingrasamintelor chimice.

Gheara diavolului are proprietati terapeutice foarte bune de aceea este recunoscuta in toata lumea. Are capacitatea de a diminua discomfortul creat de articulatiile dureroase si articulatiile rigide. Gheara diavolului este bogata in fitosteroli, zaharuri si flavonoizi.

Coada calului este o planta care se gaseste pe pamant de 250 de milioane de ani, ajuta foarte mult persoanele care au probleme cu reumatismul datorita Siliciului din tulpina. Siliciu ajuta calciul sa se fixeze mai bine pe oase. Mai area de asemenea si minerale in compozitia sa care ajuta la ameliorarea durerilor articulare.

Coacazele negre au proprietati de a reamineraliza oasele. La fel si frunzele de coacaze negre sunt bogate in flavonoide. Ele au fost folosite mereu in tratarea dureilor articulare. Flavonoidele din coacaze au proprietati de a anihila si distruge radicalii liberi care sunt responsabili de imbatrinirea articulatiilor.

 

Prospect Articulation Bio

Compozitie: Gheara Diavolului Bio-84 mg, Coacaze negre Bio-84 mg, Coada calului Bio-84 mg.

Mod administrare: 3-5 capsule/zi.

Contraindicatii: Nu se recomanda a fi administrat catre persoanele sub varsta de 18 ani si in timpul sarcinii.

Spune-ne părerea ta!

Articulation Bio 200 capsule

Articulation Bio 200 capsule

Beneficii Articulation Bio: relaxeaza muschii, imbunatateste mobilitatea articulara, benefic pentru reumatism, fixeaza calciul in oase, amelioreaza durerile articulatiilor, remineralizeaza articulatiile.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Posta Romana
Posta Romana:

Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

 

Fan Curier
Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat:

Mergi