Pret redus!
Crema Ulei de Emu, Glucosamina si MSM (4oz) 113g Mărește

Crema Ulei de Emu, Glucosamina si MSM (4oz) 113g

Intariti articulațiile slabe și mușchii cu crema de glucozamină cu ulei Emu, elimina durerea locala de lungă durată pentru durerea articulară și musculară, formularea cu ulei Emu pur, Glucozamină și MSM, poate ajuta la combaterea inflamației, gamă liberă, Emu complet rafinat.

Mai multe detalii


Pret: 98,00 lei 108,00 lei -10,00 lei

Produs nou

Biovea-7773

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

GLUCOSAMINE & MSM EMU OIL CREAM (4oz) 113g

Crema Ulei de Emu, Glucosamina si MSM (4oz) 113g

Intariti articulațiile slabe și mușchii cu crema de glucozamină cu ulei Emu

• Elimina durerea locala de lungă durată pentru durerea articulară și musculară

• Formularea cu ulei Emu pur, Glucozamină și MSM

• Poate ajuta la combaterea inflamației

• Gamă liberă, Emu complet rafinat

Ce este uleiul Emu?

Cu secole în urmă, aborigenii australieni au descoperit un incredibil ulei cu vitamina A, acid oleic și linoleic, precum și sapogeni înmuiați - este Emu Oil și este diferit de orice alt ingredient vindecător. Australienii antice au descoperit rapid că Ulei de Emu absorbit cu ușurință în piele pentru a ușura durerile și durerile. De-a lungul timpului, indivizii din întreaga lume au început să descopere beneficiile unice ale uleiului Emu, iar astăzi este unul dintre cele mai cultivate ingrediente pentru sănătate și frumusețe.

De ce să utilizați GLUCOSAMINE & MSM EMU OIL?

GLUCOSAMINE & MSM EMU OIL este special creat pentru a oferi o ameliorare de durată de durată pentru disconfort articular și muscular, durere sau vânătăi. GLUCOSAMINE & MSM EMU OIL CREAM se dovedeste a fi cu 45% mai eficace decat uleiul Emu neprelucrat, ceea ce inseamna ca organismul dumneavoastra poate beneficia si de mai multe beneficii de vindecare din aceasta crema de ulei Emu, pur si potent, cu glucozamina. Crema de ulei Emu nu este amestecată și nu va provoca iritarea pielii.

Ingrediente cheie în GLUCOSAMINE & MSM EMU OIL CREAM:

Ulei pur Emu: Uleiul Emu umplute cu acizi grași bogați este ușor absorbit și utilizat pentru a ușura durerile și durerile, pentru a elibera articulațiile rigide și pentru a calma durerea.

Glucozamina: Susține formarea și întreținerea sănătoasă a cartilajului și a țesuturilor în organism. Crema de glucozamină funcționează pentru a îmbunătăți mobilitatea și confortul articulațiilor dureroase și rigide.

Vitamina E: Ultra-hrănitoare și ambalate cu antioxidanți, Vitamina E este un emolient eficient care susține bariera de protecție a pielii.

MSM: Acest supliment popular de sănătate comună poate ușura temporar mușchii și articulațiile.

Despre noi

Pure Emü Natural Essentials oferă o linie unică de formule de îngrijire personală, de frumusețe și wellness, care utilizează numai ulei Emu pur, complet rafinat, oferind clienților noștri produse de cea mai bună calitate Emu Oil și Emu Oil.

Fiecare produs Pure Emü îndeplinește cele mai înalte standarde de calitate și eficacitate. Uleiul nostru Emu este obținut uman de la păsări fără hrană fără hormoni și este rafinat ușor folosind un procedeu avansat, fără proprietăți și fără chimicale, care produce un ulei clar, inodor și stabil, dovedit a fi cu 45% mai eficient decât uleiul nerafinat.

Prospect

Mod intrebuintare: Aplicați direct în zona afectată - nu mai mult de 3 sau 4 ori pe zi.

Apă (Aqua), ulei de Emu ultrapură, clorură de stearalconiu, glicerină, tocoferol (vitamina E), alcool cetilic, glucozamină, metilsulfonilmetan (MSM), trigliceride caprilice / caprice, glicerol gliceril stearat de gliceril, pregnenolon, acid citric , EDTA disodiu, extract de rozmarin (Rosmarinus officinalis).

Avertismente: numai pentru uz extern. Evita contactul cu ochii. Întrerupeți utilizarea dacă apar semne de erupție cutanată sau iritație. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Spune-ne părerea ta!

Crema Ulei de Emu, Glucosamina si MSM (4oz) 113g

Crema Ulei de Emu, Glucosamina si MSM (4oz) 113g

Intariti articulațiile slabe și mușchii cu crema de glucozamină cu ulei Emu, elimina durerea locala de lungă durată pentru durerea articulară și musculară, formularea cu ulei Emu pur, Glucozamină și MSM, poate ajuta la combaterea inflamației, gamă liberă, Emu complet rafinat.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Posta Romana
Posta Romana:

Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

 

Fan Curier
Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat:

Mergi