Vegavero Calciu natural cu Vitaminele D3 si K2 180 Capsule

Calciu natural vegan cu Vitamina D3 și Vitamina K2, in plus față de funcțiile sale pentru sănătatea osoasă, calciul are funcții care contravin coagulării sângelui. De asemenea, acționează ca un mesager pentru contracția musculară și ca transmițător al impulsurilor nervoase.

Mai multe detalii


Pret: 89,00 lei Pret: 128,00 lei Pret: -39,00 lei

Produs nou

Vegavero-CalciuNatural

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

Calciu natural cu Vitaminele D3 si K2 180 Capsule

    Dozare zilnică: 536 mg de calciu, 20 mcg de vitamina D3 și 75 mcg de vitamina K2.

    100% vegan, aprobat de The Vegan Society

    Materii prime de calitate: VitashineTM, vitaMK7®, AquaminTM

    Fără stearat de magneziu

    Fabricat în Germania în conformitate cu standardele de înaltă calitate: ISO 9001, HACCP și GMP

    Doza recomandată: 3 capsule pe zi

    Flaconul contine 180 de capsule

Calciul este probabil cel mai important mineral din corpul nostru. În plus față de funcțiile sale pentru sănătatea osoasă, calciul are funcții care contravin coagulării sângelui. De asemenea, acționează ca un mesager pentru contracția musculară și ca transmițător al impulsurilor nervoase. Mai mult, calciul activează anumite enzime în metabolismul nostru și are alte funcții în corpul nostru (a se vedea afirmațiile de sănătate de mai jos). DZR-ul european (Doza Zilnica Recomanda) pentru calciu este de 800 mg pe zi.

Densitatea osoasă scăzută este cunoscută sub numele de osteoporoză (atrofie osoasă). Crește riscul de fractură osoasă, care poate deveni pericol pentru viață la bătrânețe. Pentru oasele puternice și sănătoase, calciul este foarte important, dar rata absorbției calciului scade odată cu vârsta. Astfel pot apărea boli precum osteoporoza. Cu toate acestea, alți factori, în afară de aportul suficient de calciu, au un impact asupra oaselor noastre. Acestea includ un aport de vitamina D și alți nutrienți, cum ar fi vitamina K. Vitamina D este strâns legată de metabolismul calciului, deoarece asigură absorbția adecvată a calciului prin mucoasa intestinală și încurajează excreția prin rinichi, după cum este necesar. Vitamina acționează, de asemenea, asupra metabolismului osos prin menținerea procesului continuu de construire și degradare a țesuturilor la un nivel sănătos. Alături de vitamina D, vitamina K este esențială și pentru sănătatea oaselor.

DE CE VITAMINA D3 și K2?

În ceea ce privește aportul de calciu, veganii sunt (cu o medie de 550-600 mg pe zi) cu mult sub aportul fata de vegetarieni și omnivori (puțin sub 1000 mg / zi în medie). Cei cu un aport foarte scăzut de calciu mai mic de 500 mg / zi au o densitate osoasă mai mică, în timp ce veganii cu un aport de calciu mai mare de 500 mg pe zi se află într-un interval comparabil cu vegetarienii și omnivorii în ceea ce privește densitatea osoasă. Este complet posibil să îndepliniți cerințele zilnice de calciu printr-o dietă pe bază de plante complet, deoarece calciul este prezent în multe plante. Dar pentru persoanele cu o dietă inadecvată sau pentru persoanele în vârstă, poate fi util să o suplimentăm.

CU VITAMINE D3 ȘI K2: Calciul nostru 100% natural conține, de asemenea, lichenul natural vitamina D3 și vitamina K2 Menaquinone (All-Trans> 99%) - cea mai biodisponibilă formă. Ambele sunt esențiale pentru menținerea sănătății osoase bune și promovarea absorbției calciului, contribuind la formarea oaselor puternice.

Prospect Calciu natural:

Mod de administrare: Luați 2 capsule zilnic cu alimente și lichide suficiente.

Ingrediente: Aquamin TM TG (calciu marin), capsulă (hidroxipropil metilceluloză), menaquinonă (vitamina K2), colecalciferol (vitamina D3)

Notă: Doza recomandată nu trebuie depășită. Suplimentele alimentare nu sunt un substitut pentru o dietă echilibrată și variată și un stil de viață sănătos. Produsul nu este recomandat în timpul sarcinii și alăptării. Persoanele care iau medicamente trebuie să consulte medicul de sănătate înainte de a utiliza suplimentul. Depozitați într-un loc rece, uscat și întunecat.

Tip produssupliment alimentar
Forma/TexturaCapsule
PentruUnisex
Utilizat pentruSistemul osos
Tip administrareCale orala
Proprietati100% NATURAL
Cantitate180
Ingrediente principaleCalciu

Spune-ne părerea ta!

Vegavero Calciu natural cu Vitaminele D3 si K2 180 Capsule

Vegavero Calciu natural cu Vitaminele D3 si K2 180 Capsule

Calciu natural vegan cu Vitamina D3 și Vitamina K2, in plus față de funcțiile sale pentru sănătatea osoasă, calciul are funcții care contravin coagulării sângelui. De asemenea, acționează ca un mesager pentru contracția musculară și ca transmițător al impulsurilor nervoase.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> >
Vegavero Calciu natural cu Vitaminele D3 si K2 180 Capsule

Vegavero Calciu natural cu Vitaminele D3 si K2 180 Capsule

lei81.65 in_stock! Calciu natural vegan cu Vitamina D3 și Vitamina K2 , in plus față de funcțiile sale pentru sănătatea osoasă, calciul are funcții care contravin coagulării sângelui. De asemenea, acționează ca un mesager pentru contracția musculară și ca transmițător al impulsurilor nervoase. Vegavero
Mergi