Comparatie Ulei de krill vs Ulei de peste

Comparatie Ulei de krill vs Ulei de peste

Ulei de krill vs Ulei de pește

 

 

Ulei de krill

Ulei de pește

Sursă de Omega-3

EPA și DHA

EPA și DHA

Fosfolipide

Da

Nu

Astaxantină

Da

Nu

Biodisponibilitate

Absorbție ridicată de Omega-3

Absorbție limitată de Omega-3

Durabilitate

Krill=cea mai mare biomasă de animale de pe planetă

Peștii=sub presiune

Capacitate antioxidantă

Puternic antioxidant

Capacitate antioxidantă limitată

Digestibilitate

Ușor de digerat

Greu de digerat

Stabilitate

Stabilitate ridicată

Stabilitate limitată

Reflux de acid sau gust de pește după administrare

Nu

Posibil

 

De reținut!

 

Uleiul de pește Omega-3 este transportat de trigliceride liposolubile. Această structură moleculară face ca Omega-3 să fie asimilat de către organism mai puțin eficient. Din această cauză ea se adună în partea de sus a stomacului, formând o ”piscină”, care duce la reflux acid sau gust de pește după administrare. Această indigestie arată că produsul este digerat greu.

 

Comparatie Ulei de krill vs Ulei de pesteUleiul de krill Omega-3 este transportat de fosfolipide. Această structură moleculară are o parte solubilă în apă și două solubile în grăsimi.Acest lucru facilitează distribuția și absorbția prin tractul gastro-intestinal. Prin urmare nu veți avea nici o indigestie, iar absorbția este îmbunătățită semnificativ. Mai mult, Omega-3 ajunge acolo unde este nevoie cel mai mult!

 

Uleiul de pește Omega-3 tinde să se adune în partea de sus a stomacului, care provoacă indigestie și gust de pește. Uleiul de krill Omega-3 este distribuit în mod egal, nu provoacă reflux și este digerat cu ușurință. Consumatorii raportează un nivel ridicat de confort digestiv cu suplimentele de krill, precum și o lipsă de regurgitare (râgâieli de pește).

 

Uleiul de krill se amestecă instantaneu cu fluidele din stomac, prin urmare nu veți simți gust sau miros de pește în gură după utilizarea suplimentului. În timp ce uleiul de pește nu se amestecă cu fluidele din stomac, de aceea provoacă râgâieli și gust de pește.

 

Mergi