Top 10 motive pentru a iubi Krill Oil

Top 10 motive pentru a iubi Krill Oil

Top 10 motive pentru a iubi Krill Oil

Bogat în EPA, DHA, antioxidanti, si stimularea creierului colină, ulei de krill a fost demonstrat de a sustine sanatatea inimii si a creierului, controlul glicemiei, ajuta la articulații sa rămână suple și chiar de a calma mai multe simptome ușoare, ocazional fizice, ale ciclului menstrual.

1. Structura unică

Spre deosebire de uleiul de pește, omega-3 din uleiul de krill vine în formă de fosfolipide. Fosfolipidele se dizolvă cu ușurință în grăsimi și apă, care ajută cu digestibilitate lor; in plus ei pot merge direct la membranele celulare și de a crește absorbția de omega-3.

2. Factorul Colină

Vă ajută si sprijina o memorie sănătoasă și o comunicarea eficienta între celulele creierului, colina se gaseste de obicei în carnea de vită, ficat și de pui, astfel încât cei care nu consuma o mulțime de carne de multe ori le lipseste colina.

3. O sursă Pură

Deoarece este derivat de la mici crustacee, fiind la cel mai de jos nivel din lanț de alimente, se gasesc in cel mai curat ocean de pe pământ, Antarctica, krill are niveluri daunatoare non-detectabile de contaminanții și toxine care se pot face uneori simtite in ulei de pește.

4. Pa, pa râgâieli

Omega-3 din fosfolipide sunt solubile în apă, astfel încât acestea să nu ramana pe partea de sus a stomacului, fapt care a determinat inexistenta unui reflux și gust de pește in gura dupa administrarea krill-ului, diferita fata de unele suplimente din ulei de peste.

5. Mare Impact în doze mici

Cercetarile sugereaza ca organismul foloseste omega-3 de la krill mai eficient decât alte surse, ceea ce înseamnă că puteți obține efecte mai bune și in cantitati mai mici de capsule sau gramaj, luate de mai puține ori pe zi.

6. Un impuls de Astaxantină

Acest antioxidant roșu este dovedit a fi de 300 de ori mai puternic decât vitamina E și A și ajută la protejarea membranelor celulare de daune ale radicalilor liberi. Este, de asemenea, un conservant natural care pastreaza uleiul de krill proaspata mai mult timp.

7. Beneficii de top

Omega-3, EPA și DHA, sprijina sanatatea inimii si a tensiunii arteriale. Unele cercetari au aratat ca krill are un avantaj atunci când vine vorba de optimizarea colesterolului sănătoas și scăderea trigliceridelor. In plus fata de beneficiile de sanatate ale inimii, mai mult de 8.000 de studii umane pe omega-3 au arata un sprijin pentru susținerea sanatatii la ochi, creier, articulatii, piele si sanatatea la femei.

8. O absorbție mai bună

Un studiu a constatat ca oamenii care obtin EPA si DHA din Neptune Krill Oil, au văzut nivelul de omega-3 în celulele roșii din sânge cum a sarit de 67 la sută adică de 2,5 ori mai mult decât cei care au administrat ulei de pește.

9. O sursă abundenta

Exista intrebări despre dezvoltarea durabilă? De notat că între 420 de milioane și 700 de milioane de tone metrice de krill populează apele Antarcticii, fiind unul dintre cele mai mari biomasă din lume. Doar 0,06% din biomasa totală de kril a fost recoltata în 2013-2014.

10. Recoltarea ferm Reglementată

Marea majoritate provine din Oceanul de Sud din Antarctica, controlată de către Comisia pentru conservarea resurselor marine vii din Antarctica (CCAMLR). Convenția de 25-o țară terță necesită fiecare barca de pescuit care urmează să fie licențiata și stabilește limite stricte cu privire la modul în care peștii și cât de mult au voie sa pescuiasca si sa prinda.

Referinta:

https://www.dailynutra.com/blog/top-ten-reasons-to-love-krill-oil/

Mergi