Păstrați articulatiile sănătoase cu ulei de Krill Oil

Păstrați articulatiile sănătoase cu ulei de Krill Oil

Păstrați articulatiile sănătoase cu ulei de Krill Oil

Menținerea articulațiilor sănătoase este critica pentru corpurile noastre, care lucreaza din greu și niciodată nu e prea devreme (sau prea târziu) pentru a începe.

Pentru a păstra articulatiile sanatoase, trebuie să vă asigurați că dieta este bogata in substante nutritive si suplimente benefice. Krill Oil este un mare plus față de dieta ta, deoarece oferă anti-inflamatoare, precum și alte beneficii.

Lupta cu inflamația.

Inflamarea poate duce la deteriorarea cartilajului și a țesutului la nivelul articulațiilor. Acest lucru duce la durere și rigiditate. Acizii grași Omega-3, cum ar fi cele găsite în ulei de krill, poate contribui la susținerea unui răspuns sănătos impotriva inflamației și sustinerea flexibilitatii. Un studiu publicat in Journal of the American College of Nutrition efectuat pe un numar de 90 de pacienti cu artrita. Aceasta a constatat ca, dupa numai 7 zile, cei care au luat ulei de krill au înregistrat o scădere de 19,3 procente asupra inflamației, declin durere de 29 la suta, declin rigiditate de 20 la suta, si functia articulara îmbunătățita cu 23 la sută.

Reduce simptomele de artrita.

Cele mai multe studii clinice care examineaza omega-3, suplimente de acizi grasi pentru artrita s-au concentrat asupra artritei reumatoide (RA). Un studiu sugereaza ca persoanele cu RA care consuma omega-3 pot fi în măsură să reducă doza de medicamente non-antiinflamatoare nesteroidiene (AINS) . De asemenea, studiile sugereaza ca dietele bogate in acizi grasi omega-3 pot ajuta persoanele cu osteoartrita. O analiză a 17 studii clinice randomizate, controlate, sugerează că acizii grași omega-3, împreună cu terapiile convenționale, cum ar fi AINS, pot ajuta la ameliorarea durerii articulare asociate cu aceste conditii.

Este adevărat: niciodată nu ești prea tânăr (sau prea in varsta) pentru a începe hrănirea articulațiilor cu nutrienti si suplimente de calitate!

Referințe

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17353582

http://umm.edu/health/medical/altmed/supplement/omega3-fatty-acids

https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT01129050

https://www.dailynutra.com/blog/healthy-joints-krill-oil/

Mergi