Cele mai bune beneficii ale Tribulus Terrestris

Cele mai bune beneficii ale Tribulus Terrestris

Cele mai bune beneficii ale Tribulus Terrestris

Tribulus terrestris este un supliment care poate face multe lucruri minunate pentru tine și corpul tău. Este frecvent utilizat ca un sustinator al libidoului pentru bărbați și femei. Tribulus echilibrează în mod natural nivelele hormonale din organism, motiv pentru care este folosit de persoane active care doresc sa isi sculpteze corpul.

- Mai multe universități au efectuat studii care leagă suplimentarea cu tribulus la niveluri hormonale echilibrate din organism.

- Studiile au arătat că tribulus terrestris poate stimula sistemul circulator, ceea ce va ajuta organismul să pompeze oxigen și substanțe nutritive importante pentru mușchi.

- Tribulus poate stimula producția de hormon luteinizat, care este un regulator al tes-tosteronului, precum și unul dintre numeroși stimulatori de tes-tosteron.

- Suplimentarea cu tribulus poate ajuta la combaterea impotenței la bărbați! Tribulus ajută la aceasta prin echilibrarea concentrațiilor de hormoni din corp.

Tribulus terrestris a fost folosit de chinezi și de indieni (Asia) de sute de ani care datează din antichitate. Chiar si atunci, planta medicinala a fost folosita pentru a trata impotenta, pentru a imbunatati starea de spirit si a creste sanatatea generala. Tribulus a fost în mare parte nemaiauzit până la sfârșitul anilor 1980 și începutul anilor 1990. Cuvântul a dat afară că țările din Europa de Est dădeau tribulus olimpicilor de ceva timp. Apoi toți au sărit sa consume aceasta planta.

Din moment ce tribulus are atat de multe beneficii potentiale pentru sanatate, mii de oameni iau tribulus zilnic, dar din diferite motive. Unii o iau pentru a-și îmbunătăți sanatatea sexuală sau pur și simplu pentru a-și echilibra nivelul de hormoni. Culturistii folosesc tribulus pentru a pastra nivelurile de tes-tosteron si estrogen in cazul in care ar trebui sa fie dupa ciclism alte pro-hormon sau complexe similare. Cu atâtea beneficii, este greu de justificat să nu luați tribulus pentru a vedea efectul acestuia.

Asigurați-vă că nu rămâneți pe el mai mult de trei luni, apoi luați două - patru săptămâni pauza. Aceasta este de a vă menține corpul cu nivelul hormonilor săi într-un flux natural. Vă sugerez să luați 750 - 1250mg pe zi, aveți trei porții pe zi, fiecare cu o masă decentă.

Mergi