6 Beneficii ale Tongkat Ali pentru sănătatea femeii

6 Beneficii ale Tongkat Ali pentru sănătatea femeii

6 Beneficii ale Tongkat Ali pentru sănătatea femeii

Dezechilibrul hormonal este o problema de sanatate comună pentru multe femei din ziua de astăzi. Expunerea la toxinele care prezintă efecte asemănătoare estrogenului - și există o mulțime - poate arunca o producție de hormoni a femeii la un nivel mult mai mic. Simptomele frecvente includ oboseala, metabolismul încetinit, libidoul scăzut și creierul incetosat. Nutritionistii în medicamentele tradiționale au folosit mult timp Tongkat ali, cunoscut sub numele de Longjack, pentru a combate aceste probleme, iar cercetările moderne și-au confirmat statutul de plante medicinale cu beneficii de echilibrare hormonală.

Beneficiile lui Tongkat Ali

Folosită de secole pentru a susține sănătatea femeilor, Tongkat ali rămâne în continuare o planta străină majorității oamenilor. Din fericire, o mare parte din cercetări vizează o nouă lumină asupra beneficiilor plantelor, în special pentru femei. Iată doar câteva beneficii ale Tongkat ali pentru sănătatea femeilor:

1. Ajută la lupta împotriva creșterii în greutate nedorite

Hormonii dictează metabolismul și un dezechilibru aproape întotdeauna duce la creșterea nedorită în greutate. Mulți dintre noi au ajuns să accepte că un anumit nivel de creștere în greutate și oboseală este o parte normală a îmbătrânirii; Totuși, acest lucru nu trebuie să fie asa. Adesea, motivul pentru care câștigăm în greutate este pur și simplu pentru că suntem expuși la toxine din mediu care se amestecă cu echilibrul nostru hormonal natural. Tongkat ali poate ajuta la reducerea cresterii in greutate prin stabilizarea hormonilor, si acest lucru se aplica atat barbatilor cat si femeilor.

2. Îmbunătățește energia

Atunci când organismul nu produce hormoni adecvați sau atunci când producția sa a rămas necontrolată, poate duce deseori la scăderea nivelului de energie. Deoarece Tongkat este un instrument excelent pentru echilibrarea hormonilor, acesta are efectul suplimentar de echilibrare a energiei și a metabolismului . Energia crescută poate fi, de asemenea, utilă pentru susținerea rezistenței în timpul exercițiilor, care leagă Tongkat de pierderea în greutate și de întreținere.

3. Sprijin pentru un Libidou natural

Indiferent de sexul dvs., un stimulent al tes-tosteronului poate fi o modalitate folositoare pentru creșterea flăcării și dorinței sexuale. Folclorul spune că Tongkat ali este util pentru creșterea sensibilității zonelor erogene la femei, sporind în continuare calitățile sale de stimulare a libidoului. În timp ce cercetările au arătat că planta stimulează libidoul la șobolanii masculi, cercetătorii consideră că aceste efecte pot fi replicate și la femei.

4. Promovează sănătatea scheletică

Nivelurile scăzute de tes-tosteron măresc șansele de a dezvolta osteoporoză, o boală debilitantă caracterizată de oase slabe si fragile. În timp ce calciu, vitamina D și magneziu joacă un rol important în sănătatea osoasă, menținerea echilibrului hormonal este esențială pentru reglarea sănătății întregului corp. Deoarece Tongkat încurajează concentrația serică de tes-tosteron, se crede că planta poate fi un adjuvant util pentru îmbunătățirea și menținerea sănătății osoase superioare.

5. Sprijin pentru dispozitie

Cercetările au arătat că Tongkat ali reduce cortizolul, principalul nostru hormon de stres. Cortizolul este produs ca răspuns la stres și este, de asemenea, unul dintre principalii factori care contribuie la creșterea în greutate a stresului. În studiile clinice, Tongkat reduce tensiunea, furia și confuzia. Planta poate reduce și efectele stresului de zi cu zi asociat cu dieta, pierderea somnului și chiar exerciții fizice. Memoria îmbunătățită este, de asemenea, asociată cu suplimentele Tongkat ali.

6. Regleaza nivelul de zahărul din sânge

Menținerea nivelului adecvat al zahărului din sânge prin dietă și exerciții fizice este una dintre cele mai bune mijloace de apărare împotriva diabetului de tip II. Cercetările au confirmat faptul că Tongkat ali ar putea contribui la acest efort. Reducerea carbohidraților rafinați în dietă, creșterea exercițiilor fizice, obținerea unui somn de calitate și expunerea la lumina solară sunt, de asemenea, modalități extrem de utile pentru menținerea nivelului echilibrat al zahărului din sânge.

Sursa: https://www.globalhealingcenter.com/natural-health/tongkat-ali-for-womens-health/

Vezi produs pe site: Tongkat ALI

 

Mergi