Ce beneficii are Muira Puama?

Ce beneficii are Muira Puama?

Ce beneficii are Muira Puama?

Muira puama este un arbust care crește în Brazilia. Un alt nume pentru el este "lemnul potenței" datorită reputației sale ca ajutor sexual în Amazon. Multe părți ale plantei sunt folosite, dar utilizarea cea mai comună de către oamenii nativi este să consume coaja de copac. Muira puama este comercializat în lumea occidentală sub formă de ceaiuri sau capsule și nu este reglementata de Administrația pentru Alimente și Medicamente. Acest remediu pe bază de plante poate interacționa cu alte medicamente.

Poate trata depresia

După cum a raportat revista Life Extension Magazine, muira puama are o istorie lungă de utilizare de către oamenii amazonieni pentru a trata diferite maladii. Îl folosesc pentru a fi scutiti de stres, printre altele. Un studiu din 2008 realizat de cercetătorii brazilieni care au comparat muira puama cu imipramină antidepresivă a demonstrat că aceștia sunt la fel de eficienți în ameliorarea simptomelor depresiei. Cercetătorii au descoperit, de asemenea, puține efecte adverse din utilizarea muira puama, în conformitate cu Extensia de viață. Verificați-vă cu un terapeut licențiat sau cu medicul înainte de a lua muira puama pentru a scadea depresia.

Poate îmbunătăți memoria

Life Extension, de asemenea, raportează că muira puama ar putea contribui la îmbunătățirea memoriei în rândul persoanelor în vârstă. Cercetătorii teoretizând ca muira puama pot fi eficienta datorită inhibării acetilcolinesterazei. Acetilcholinesteraza este o enzimă care descompune acetilcolina neurotransmitatorul important, necesar pentru memorie și cunoaștere. Prin protejarea acetilcolinei, muira puama ar putea avea o valoare terapeutică pentru persoanele care suferă de o memorie slaba sau cu tulburări de cunoaștere. Dacă sunteți pe un inhibitor de acetilcolinesterază, cum ar fi donepezil, consultați un medic înainte de a lua orice remediu natural, cum ar fi muira puama.

Reputația pentru îmbunătățirea performanței sexuale

Un articol din Nutrition Review spune că muira puama a fost folosita de mult timp ca afrodiziac în America de Sud. Studiile clinice confirmă că planta îmbunătățește funcția sexuală, inclusiv capacitatea de a obține erecție puternica și excitare. Un studiu din 1995 al Institutului de Sexologie din Paris, sub supravegherea dr. Jacques Waynberg, a arătat o îmbunătățire semnificativă în 51% dintre participanții cu disfuncție erectilă. De asemenea, 62% dintre bărbații din grup au crescut foarte mult libidoul sau dorința sexuală, potrivit cercetătorilor. Într-un alt studiu realizat în 1990 de Dr. Waynberg, 66% dintre bărbați au raportat o creștere a frecvenței actului sexual. Dacă intenționați să luați muira puama pentru a crește dorința sexuală sau pentru a ajuta la menținerea unei erecții, consultați mai întâi un specialist în domeniul sănătății.

Sursa: http://www.livestrong.com/article/212485-what-are-the-benefits-of-muira-puama/

Vezi produs pe site: Muira Puama 60-200 capsule.

Vezi produs pe site: Muira Puama tinctura picaturi

 

Mergi