10 beneficii ale extractului de Yohimbe pentru sanatate si culturism

10 beneficii ale extractului de Yohimbe pentru sanatate si culturism

10 beneficii ale extractului de Yohimbe pentru sanatate si culturism

Yohimbe, de asemenea este numit si Pausinystalia Johimbe ca nume științific, este un gen de copac găsit în Africa Centrală, dar a fost bine cunoscut în întreaga lume datorită efectului sau chimic foarte puternice din coaja. Yohimbine este de fapt un produs prețios, oferind diverse beneficii ale Yohimbe pentru sănătate, de asemenea, cercetat de agențiile internaționale de medicamente. Iar datorită efectelor sale puternice asupra sistemelor corpului uman, au apărut diverse utilizări tradiționale ca și alte medicamente pe bază de plante.

Coaja Yohimbe a fost pregătită natural sau folosita ca un afrodisiac și așa mai departe. Această planta medicinala, este foarte benefică în îmbunătățirea circulației, protejând sănătatea inimii, stimulând energia sexuală, ajutând la scăderea în greutate și stimulează starea de spirit. Yohimbe, cu scoarțele și extractele sale valoroase, au fost supra-recoltate, ceea ce duce la o scădere semnificativă a disponibilității copacilor, în special în anumite zone din Africa de Vest. Aceasta înseamnă că trebuie să acordați atenție produselor Yohimbe, selectate în siguranță dintr-un magazin alimentar de încredere sau dintr-un medic specialist pe bază de plante, datorită unei game largi de condiții aplicabile.

Este timpul ca să vă aratam beneficiile pentru sănătate ale extractului Yohimbe pentru sisteme și culturism. Toate beneficiile menționate ale acestei plante medicinale au fost consultate din surse de informații fiabile și vor explica de ce această plantă merită doze adecvate în dietele zilnice. Pentru cei care nu știu care sunt beneficiile lui Yohimbe, puteti petrece doar câteva minute în citirea articolului pentru a obține mai multe informații!

1. Ajutor în scăderea în greutate

Ajutarea în scădere în greutate este cunoscută ca unul din beneficiile importante ale Yohimbe pentru sănătate. Pentru persoanele care trebuie să lucreze frecvent, pot exista anumite zone cu probleme pe corp, numite și grăsimi încăpățânate. După cum știți, această grăsime nu dispare cu ușurință, indiferent cât de greu încearcati. Din fericire, planta Yohimbine este capabilă să blocheze anumiți adrenoreceptori din organism, determinând astfel niveluri mai ridicate de norepinefrină care împiedică mobilizarea grăsimilor pentru a intra în vigoare și permite mai multe arderi de grăsime în zonele dificile cum ar fi coapsele și burta.

De fapt, Yohimbine a fost bine cunoscut pentru capacitatea sa de a reduce grasimea corporala incapatanata si foarte recomandat pentru a stimula performantele atletice doar consumand-o inainte de antrenament. Unele studii au arătat, de asemenea, că această plantă poate da un efect minim nu numai asupra performanței atletice, ci și asupra masei corporale, precum și asupra arderii de grăsimi. Pentru a fi mai expliciti, un studiu realizat printre sportivii profesioniști pentru a afla eficiența Yohimbe privind scăderea în greutate, a arătat că jucătorii de fotbal care au luat o doză de Yohimbe de 20 micrograme pe zi au prezentat o îmbunătățire a performanței organismului și a lipsei inutile comparativ cu ceilalti subiecti care au luat placebo.

Motivul pentru care beneficiile Yohimbe includ capacitatea de a spori performanța corporală este că poate îmbunătăți calitatea și eficiența exercițiilor fizice atunci când sunt consumate înainte de a face exerciți, ceea ce duce la o pierdere mai mare de grăsimi. În aspectul științific, această planta poate stimula lipoliza sau nivelurile serice atunci când este luată înainte de a face exerciții, contribuind astfel la pierderea de grăsimi. Cu toate acestea, efectele Yohimbe asupra nivelurilor hormonale trebuie monitorizate cu atenție, așa că asigurați-vă că consultați un specialist medical înainte de ao consuma în regimul de antrenament.

2. Îmbunătățirea circulației

Îmbunătățirea circulației este un alt beneficiu pentru sănătate al lui Yohimbe.

Dacă suferiți de un sistem lent de circulație care cauzează rate lente de vindecare, niveluri scăzute de energie, aveți într-adevăr nevoie de un vasodilatator. Acest lucru se datorează faptului că, atunci când îmbunătățiți fluxul sanguin în organism, va fi mai mult oxigen și nutrienți necesari pentru a ajunge la celule și sisteme de organe. În acest fel, puteți îmbunătăți vindecarea, creșteți nivelurile de energie, cu condiția să luați o cantitate adecvată de extract de Yohimbe în regimul suplimentar pe bază de plante.

De fapt, Yohimbe este considerat un vasodilatator care permite vaselor de sânge să se extindă, ceea ce înseamnă că sângele poate curge mai ușor și mai eficient în organism. Și s-au făcut studii care afirmă că compusul activ yohimbină este foarte eficient în stimularea fluxului sanguin la nivelul extremităților, precum și în furnizarea de nutrienți către toate celulele și organele corpului.

3. Ajutor în sănătatea sexuală

Beneficiile Yohimbe pentru sănătate includ, de asemenea, capacitatea de a îmbunătăți sănătatea sexuală . Aceasta planta este considerata ca un afrodisiac atat pentru barbati cat si pentru femei, in special in lupta cu impotenta. Conform studiilor anterioare, yohimbina a fost indicată a fi un tratament excelent pentru disfuncția sexuala, în special disfuncția erectilă, care este o problemă tot mai mare în zilele noastre. Impotenta este într-adevăr o situație complicată și jenantă pentru bărbații care au nevoie de o creștere a circulației pentru a afecta fluxul sanguin către organele genitale esențiale pentru tratamentul disfuncției erectile, o creștere a fertilității și o creștere semnificativă a libidoului, toate pot fi gestionate de Yohimbe. Este de asemenea, motivul pentru care câștigă o reputație pentru bărbatii care urmeaza un  tratament impotriva impotenței.

Cele mai vechi studii efectuate pentru a identifica efectele clorhidratului de yohimbină asupra unui număr de bărbați impotenți au arătat că după o lună de tratament cu aproximativ 40 mg de extract Yohimbe. Au fost urmatoarele rezultate: 14% au prezentat erecții complete și restaurare, 20% au avut un răspuns parțial și majoritatea rămasă nu a raportat nicio îmbunătățire. Prin urmare, sa concluzionat că beneficiile puternice au depășit riscurile, în timp ce această plantă a fost într-adevăr un tratament demn de primă linie pentru cazurile severe de impotență. În plus, unele studii recente au arătat că yohimbina ar putea stimula fluxul sanguin la penis în doze unice de 5 până la 10mgs și a dat efecte pozitive asupra disfuncției erectile. Cu alte cuvinte, Yohimbe este eficace pentru tratamentul disfuncției sexuale, care este rezultatul inhibitorilor prescrisi ai recaptării serotoninei. In plus, aceasta planta poate fi combinata cu L-arginina pentru a face fata acestui simptom.

În ciuda beneficiilor Yohimbine pentru funcția sexuală, este necesar să se obțină o adevărată sursă de produse și o doză adecvată. Aceasta planta apare in SUA si in alte tari pentru a prescrie pentru disfunctie erectila. Dozele de maxim 10 mg de extract de Yohimbe HCI în fiecare zi au fost indicate a fi sigure pentru pacienții cu acest simptom.

4. Tratați hipertensiunea

Tratarea hipertensiunii arteriale este cunoscută ca un alt beneficiu pentru sănătate al Yohimbe. Această planta este capabilă să ușureze tensiunea pe arterele și vasele de sânge, ceea ce se întreabă nu numai pentru sănătatea cardiovasculară, ci și pentru sănătatea generală. În timp ce inima trebuie să lucreze prea tare pentru a aduce sânge prin constrictarea și vasele de sânge strânse, tensiunea arterială este cauzată de creșterea și vasele de sânge se blochează, ceea ce este considerat principalul motiv pentru atacurile cardiace, atacurile de cord și alte boli de inimă. Se recomandă să adăugați yohimbină în dieta zilnică pentru a îmbunătăți sănătatea inimii și a inhiba dezvoltarea bolii coronariene.

5. Pentru diabetul zaharat

Studiile recente au arătat că Yohimbe este benefic pentru cei cu diabet zaharat de tip 2, deoarece poate crește secreția de insulină. Mai ales, beneficiile Yohimbe sunt specifice pacienților cu diabet zaharat de tip 2 cu o genă ADRA2A care deține un tip specific de reducere a insulinei.

6. Îndepărtați anxietatea

Beneficiile Yohimbe includ, de asemenea, capacitatea de a reduce anxietatea. Această planta medicinala poate spori eliberarea naturală a adrenalinei, reducând astfel anxietatea printre oameni. Potrivit cercetătorilor, adrenalina ajută la schimbările fiziologice legate de frică și anxietate, cum ar fi ratele de metabolizare și creșterea ratelor cardiace ca răspuns la stresul mental și fizic. În plus, Yohimbe a depășit propanololul, ceea ce îl face folosit ca un medicament natural pentru a a creste efectele adrenalinei, pentru a trata cu adevărat orice simptome de tulburări de anxietate.

7. Efectul de gura uscată

Tratarea uscăciunii gurii este, de asemenea, unul dintre beneficiile Yohimbe pentru sănătate. De asemenea, a fost indicat prin cercetări preliminare că această planta conține anumite suplimente active care pot îmbunătăți simptomele de gură uscată, în special pentru cei care iau antidepresive. Cu toate acestea, eficiența scoarței Yohimbe în acest aspect nu a fost examinată în mod clar, astfel încât să puteți consulta medicul specializat în tratarea cu plante înainte de al lua ca tratament al stării de gură uscată.

8. Este un stimulent

După cum sa menționat mai sus, Yohimbe are capacitatea de a ajuta la pierderea de grăsime care este legată de metoda primară de ardere a grăsimilor cu stimularea eliberării adrenalinei. De fapt, adrenalina nu numai că poate ameliora anxietatea, dar poate și stimula producția de energie pentru oameni. Acesta este motivul pentru care Yohimbe este considerat un stimulent care interacționează și potențează absolut cu alți stimulenți.

9. Folosit ca un potentiator de tes-tosteron

Utilizarea ca un booster este un alt beneficiu al lui Yohimbe. După cum știți, multe booster-uri de tes-tosteron conțin ingrediente naturale din plante precum si Yohimbe. Deși nu este cea mai bună alegere pentru tes-tosteron, uneori este utilizat ca un potențial de îmbunătățire a nivelului de tes-tosteron.

10. Unele efecte secundare ale Yohimbe

Pe lângă diferitele beneficii ale Yohimbe, trebuie să fiți atenți la unele efecte secundare ale acestei plante, dacă sunt consumate în moduri greșite. Această planta medicinala este considerată sigură atunci când este administrată pentru o perioadă scurtă de timp cu doze moderate, dar poate provoca reacții adverse dacă este consumată în doze mari, astfel încât trebuie să luați Yohimbe numai sub supraveghere medicală.

Efectele secundare ale Yohimbe includ, de asemenea, transpirații profunde, batai rapide și neregulate ale inimii, crize convulsive și insuficiență renală. De asemenea, poate provoca tensiune arterială crescută, stomac deranjat , amețeli, greață, vărsături și anxietate. Există și alte câteva puncte de observat după cum urmează:

- Copiii ar trebui să evite luarea Yohimbe, precum și produsele sale.

- Yohimbe poate avea efecte asupra tensiunii arteriale: dozele mici pot crește tensiunea arterială, în timp ce dozele mari pot determina tensiune arterială foarte scăzută.

- Dozele extrem de mari, peste 40 mg, ale Yohimbe HCI pot provoca simptome și mai grave, cum ar fi halucinații și paralizie.

- Persoanele cu istoric medical de boli de inimă, de ficat sau rinichi nu ar trebui să consume Yohimbe.

- Persoanele cu depresie sau probleme de anxietate sunt sfătuite să evite Yohimbe pentru că pot exacerba simptomele.

- Yohimbe nu este recomandat femeilor însărcinate și mamelor care alăptează, deoarece planta poate să deterioreze uterul și să declanșeze sarcina.

- Se crede că amestecul de Yohimbe și cafeină crește potențialele efecte secundare asupra pierderii în greutate.

Sursa:  http://vkool.com/benefits-of-yohimbe/

Vezi pe site: YOHIMBE HCL 50-100-200 capsule

Vezi pe site: YOHIMBE 500mg 90 capsule

Vezi pe site: YOHIMBE extract lichid

    

Mergi